Kočárky Firkon

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2466
24.1.10 15:00

dlouhé jsou krásně, o tom žádná, ale při tom všem oblečení v téhle zimě je prostě úzký a malá tam leží nemá kam dát ručičky a vzdává se (ručičky nahoře ) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 15:02

NO já fakt nevím, co do rozměrů jsou i široké oproti ostatním, teda aspoň na ty co jsem koukala já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 15:05

tak možná to dělá ten originál fusak firkon, ten tvůj je třeba větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 15:06

Hmm, tak to fakt nevím, my máme fusak ještě po mě, je teda dost velký, ale i tak se tam v pohodě vleze a ručičky si dá klidně podél těla a to má hrubou kombinézu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 15:09

no ten fusak je takovej tvrdej, jako by neplastickej, možná v něm má málo místa..Mám ještě jeden, tak ho zkusím..a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.1.10 20:52

no já taky můžu říct že tyhle kočárky maj nejdelší hlubokou korbu..
naše malá se narodila v dubnu a ještě v únoru byla ve fusaku po mě, takovej ten pictivej beran.. a byla v hlubokým.. do sportáku šla až pak. takže si myslím že korba je veliká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.1.10 08:09

Tak to vidim,že půjdu do toho FIRKONU konkretně Firkon Vario má totiž přehazovací rukojeť.Ještě jsem se rozhodovala nad Firkon Ivone a Firkon Verano,ale myslím ,že nejlepší bude ten Vario :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
25.1.10 10:26

Sherry a jaký tedy konkrétně máš? Já bych právě ráda Verano a malý bude v srpnu tak aby to tam vydrželo ještě přes tu zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.1.10 14:36

Lem já mám malou začátek srpna, tzn. že teď v únoru jí bude půl roku a vleze se do Verana úplně v pohodě, váží okolo 7,5kg a měří 70cm a fakt v tom kočárku nějak nestrádá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
25.1.10 16:05

lem
já mám firkon twist - odakaz je v příspěvku ode mě na předešlé stránce..
a dívala jsem se že všechny firkony maj hlubokou korbu 80cm :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduza hut
9.3.10 08:49

Máme Firkone Ivone, jsem s ním velmi spokojená, je stabilní, projedeme lesem i městem. Přehazovací rukojeť má a hlavně malý se do něj vejde v pytli, přestože není neduživý, i nyní v 8 měsících, sice je od hrany k hraně, ale zimu přežijeme. Mohu jen doporučit

• Citovat
  • Upravit
3491
7.4.12 10:15

Holky, nemáte někdo zkušenosti s Firkon Ivone? Mám teď možnost ho koupit za skvělou cenu, ale nemůžu nikde najít moc info…
Má dost velkou korbičku? Vleze se mi tam prcek v zimě s fusakem, když se narodí v červnu? Je kočárek houpací? Není moc těžký?
Díky moc všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
7.4.12 14:32

Délka lůžka 80cm. Já mám Firkon Vario. Kamarádka do něj zkoušela dát svého půlročního syna a měl tam místa hromadu, v pohodě by se vešel i s fusakem. Velikostně jsou Ivone i Vario stejní.

• Citovat
  • Upravit
3491
7.4.12 15:18

@Holma
Moc díky, potěšila jsi mě :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
7.4.12 16:59

Firkon je fajn mámquatraa jsemspokojená jenmi přijdou krátképásy ve sportáku když jsem byli vefusaku zapla jsemje jen na 3 body…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí