Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balancedlouhé jsou krásně, o tom žádná, ale při tom všem oblečení v téhle zimě je prostě úzký a malá tam leží nemá kam dát ručičky a vzdává se (ručičky nahoře ) ![]()
NO já fakt nevím, co do rozměrů jsou i široké oproti ostatním, teda aspoň na ty co jsem koukala já. ![]()
tak možná to dělá ten originál fusak firkon, ten tvůj je třeba větší ![]()
Hmm, tak to fakt nevím, my máme fusak ještě po mě, je teda dost velký, ale i tak se tam v pohodě vleze a ručičky si dá klidně podél těla a to má hrubou kombinézu. ![]()
no ten fusak je takovej tvrdej, jako by neplastickej, možná v něm má málo místa..Mám ještě jeden, tak ho zkusím..a uvidíme
no já taky můžu říct že tyhle kočárky maj nejdelší hlubokou korbu..
naše malá se narodila v dubnu a ještě v únoru byla ve fusaku po mě, takovej ten pictivej beran.. a byla v hlubokým.. do sportáku šla až pak. takže si myslím že korba je veliká…
Tak to vidim,že půjdu do toho FIRKONU konkretně Firkon Vario má totiž přehazovací rukojeť.Ještě jsem se rozhodovala nad Firkon Ivone a Firkon Verano,ale myslím ,že nejlepší bude ten Vario ![]()
Sherry a jaký tedy konkrétně máš? Já bych právě ráda Verano a malý bude v srpnu tak aby to tam vydrželo ještě přes tu zimu.
Lem já mám malou začátek srpna, tzn. že teď v únoru jí bude půl roku a vleze se do Verana úplně v pohodě, váží okolo 7,5kg a měří 70cm a fakt v tom kočárku nějak nestrádá. ![]()
lem
já mám firkon twist - odakaz je v příspěvku ode mě na předešlé stránce..
a dívala jsem se že všechny firkony maj hlubokou korbu 80cm ![]()
Máme Firkone Ivone, jsem s ním velmi spokojená, je stabilní, projedeme lesem i městem. Přehazovací rukojeť má a hlavně malý se do něj vejde v pytli, přestože není neduživý, i nyní v 8 měsících, sice je od hrany k hraně, ale zimu přežijeme. Mohu jen doporučit
Holky, nemáte někdo zkušenosti s Firkon Ivone? Mám teď možnost ho koupit za skvělou cenu, ale nemůžu nikde najít moc info…
Má dost velkou korbičku? Vleze se mi tam prcek v zimě s fusakem, když se narodí v červnu? Je kočárek houpací? Není moc těžký?
Díky moc všem ![]()
Délka lůžka 80cm. Já mám Firkon Vario. Kamarádka do něj zkoušela dát svého půlročního syna a měl tam místa hromadu, v pohodě by se vešel i s fusakem. Velikostně jsou Ivone i Vario stejní.
Firkon je fajn mámquatraa jsemspokojená jenmi přijdou krátképásy ve sportáku když jsem byli vefusaku zapla jsemje jen na 3 body…