Kočárky Firkon

9099
24.1.10 10:02

Kočárky FIRKON

Ahoj ženušky,už několik dní brouzdám na netu a vybírám kočár pro mou princeznu co se mi narodí za měsíc,ale pořád nevim jaký… :roll: Nejvíc mě zaujaly kočáry od značky FIRKON,ale jen u málokterých je přehazovácí rukojeť… :think: No jakou máte s těmito kočárky zkušenost?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.1.10 10:18

https://www.emimino.cz/…erano-29487/

Já o tomhle kočárku hodně uvažuju, hlavně pro jeho rel. nízkou hmotnost a hlavně prostornost. Přehazovací rukojeť jsem u kočárku pro dceru moc nevyužila, ale tenhle kočárek by měl mít rukojeť přehazovací u hluboké i sportovní verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.10 10:27

Verano nema prehazovaci rukojet ale sedacka i korbicka jdou dat po i proti smeru jizdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 10:33

Ahoj.
Po všech stránkách je bezvadnej..Jen by mohl být širší, malá v něm leží jako by se vzdávala a to jí není ještě ani 5 měsíců..V létě to bude dobré, ale teď,když musí být nabalená, tak je tam pěkně narvaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.10 10:39

Anett a jak je mala velka? :-) my mame obrika (v 6ti m mela 8200g a 71cm) a na delku i sirku je korbicka uplne v pohode a to tam mame 30let stary fusak po me, ktery zabere dost mista…
jink souhlasim, ze kocarek je bezvadnej, i v tom snehu se s nim celkem dobre jezdi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 10:44

Obřík :lol: , my jsme teda na 4m ještě nebyli, ale myslím, že bude mít tak 7,500 (když se narodila, měla 3,780) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 10:46

Tak kdo je tady obřík? :mrgreen:
Kamarádka má stejně staré dítě a úplně stejnej problém jako my, ale ta už ho bude dávat v pondělí do sporťáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
24.1.10 11:09

Mona: Ahoj my máme firkon quatro a jsme s ním spokojený je odpružený nafukovací kola dobře se s ním jezdí.tenhle typ nemá přehazovací rukojeť ale zatím jsem jinepotřebovala.pořizovaly jsme i s autosedačkou ale nakonec jsme koupili jinou .Přišlo mi že tam malej hodně sebou mlel tak to nebylo až tak bezpečný.ale v tý době co jsme ho pořizovaly neměli tam tolik typů co teď ,tak bych si možná vybrala jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
24.1.10 11:44

Hoja, mam X-landera XA a moje zkusenost je takova, ze nevadi mala korbicka, pokud je pak sportak do uplneho leho = rovna a sportak jde dat celem k sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.10 12:05

Anett tak nase mela pri narozeni 3680, takze taky kus baby :lol: a i ted je oproti jinym stejne starym detem min o kilo az dve tezsi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 12:17

No jo Hanulko , jenže já jí pomalu nemůžu ani vyndat z toho kočárku, jak je tam šprajclá, možná taky zkusim ještě jiný fusak, ale jestli to pomůže :nevim:
A do sporťáku se mi jí ještě dávat nechce, kor teď v těch mrazech.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
24.1.10 12:37

ahojky
tak my měli Firkon twist-trojkolku a osobně jsu ráda, že už ho nemám..
firkon twist trojkolka
hluboká korba byla super velká. to bylo jediný pozitivum..jo a taky dobrej nákupní košík..
ale jinak byl těžkej jak prase, kolečko se furt sekalo a když jsem ho zaaretovala tak stejně jel kočárek do boků..
sice byl dobrej pro vysoký rodiče, ale osobně bych do něj už nešla..hlavně kvůli té váze..
ale nafukovací kola super.. no a sporták.. malou když jsem dala do lehu nebo pololehu, tak když sebou cukla do sedu, tak vzala opěradlo sebouo. prostě to nedrželo..
ale ted už bych rozhodně brala kočár s přehazovací rukojetí..
firkon s přehazovací rukojetí
nejvíc firkonů mají..
www.batolatko.cz
tak at dobře vybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 14:21

Anett já mám teda firkon verano a nějak se mi nezdá že by tam máš malou narvanou. :roll: To bych teda chtěla vidět jí dát do jiného kočárku, Firkony mají snad nevětší korbičky co jsou, já jsem teda s nim naprosto spokojená. Moje malá má 5,5 měsíce a vleze se tam naprosto v klidu a to je teda už i dost dlouhá, měří 70cm, jo a fusak taky starý 30llet. Tak že já firkon verano mohu s klidným srdcem doporučit, navíc jak slyším jiné maminy, jak už ve třech měsících musí malé přendávat do sporťáku, tak to u verana fakt nehorzí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
24.1.10 14:47

No rozhodně bych to sem nepsala, kdyby to nebyla pravda, nevím, co bych z toho měla, si vymýšlet.
:nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.1.10 14:54

Anett, tak já neříkám že si vymýšlíš, ale fakt bych potom chtěla vidět tvou malou v jiném kočárku, třeba x-landeru, nebo Taku, či jiném. Opravdu já co viděla kočárky, tak firkony jsou fakt největši. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí