Kočárky maminky 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
28.2.17 13:18

@Lemumi Na prvniho syna jsem měla tako, všechy tyto druhy kočárků sou na jedno brdo. Polský výrobci. Korba sice krásná a prostorná ale sportak byl úzký, jen 33 cm. Když ma dítě vice jak deset kilo plus těžký kočárek cca 15kg je to otřes. Už bych takový typ kočárku nikdy nechtěla. Používala jsem ho rok a potom koupila Volco snap který je prostorný, lehký 7kg a skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.17 13:22
@Síma 22 píše:
@Lemumi Na prvniho syna jsem měla tako, všechy tyto druhy kočárků sou na jedno brdo. Polský výrobci. Korba sice krásná a prostorná ale sportak byl úzký, jen 33 cm. Když ma dítě vice jak deset kilo plus těžký kočárek cca 15kg je to otřes. Už bych takový typ kočárku nikdy nechtěla. Používala jsem ho rok a potom koupila Volco snap který je prostorný, lehký 7kg a skladný.

@Lemumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
1.3.17 06:19

A mate prosim nekdo nejake dobre zkusenosti ze sportaky bez kombinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.3.17 07:16

My planujem poridit klasickou houpaci ‚retro‘ ctyrkolku a pristi rok na jare (to bude malemu asi 9-10 mesicu) koupime sportak. Zatim vede TFK joggster twist nebo phil and teds sport, jeste uvidime, na to je jeste cas :) Aby byl sportak i na brusle, na hory a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.1.18 10:50

Mám doma Peg-pérego, na letošní rok mají krásný sportovní nástavby s XXL stříškou a dlouhým nánožníkem, tak bude krásně chránit před větrem a chladem a v létě zase před sluncem. Mám model Book Cross a je skvělý, jen netuším zda hledáš 4 kola nebo tři. Ale pokud bys kupovala PP 2018 tak klidně ty 4 kola, vypadají skvěle koukej… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
4.4.18 14:39

A já měla hned jasno :lol: Teď taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie