Kočárky objednané - nebudu litovat?

3374
27.4.12 10:03

kočárky objednané ... nebudu litovat?

http://www.detskezbozi.com/…un-2011.html barva desert
http://www.chytramama.com/…sina--6M.htm hluboký+sporťák+autosedačka ve světle zelené s šedou… doufám že jsem neudělala chybu a nebudu litovat, můj původní plán na koupi kočárku byl chicco s3 andromeda, ovšem do hluboké bych možná Sebastianka v zimě s fusakem nedostala a když tak by se tam mačkal… co myslíte? jinak sporťák jsem zvolila X-Lander X-run 2011 ale váhala jsem i mezi tím X-Lander XT 2011, jenže pak jsem si řekla že raděj z brzdou většíma kolama a víc sportovní, nebudu litovat? poraďte prosím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10623
27.4.12 10:07

No tak jestli budeš projíždět diskuze o kočárkách a stále hledat a hledat, tak asi vždycky narazíš na něco, co se ti bude líbit víc a časem ti to bude třeba hlodat :think: Ale třeba ne, třeba budeš tak spokojená, že ne :) Tak ať vám kočárky dobře slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.4.12 10:08
no to asi ano, jinak děkuji…
@Flooa píše:
No tak jestli budeš projíždět diskuze o kočárkách a stále hledat a hledat, tak asi vždycky narazíš na něco, co se ti bude líbit víc a časem ti to bude třeba hlodat :think: Ale třeba ne, třeba budeš tak spokojená, že ne :) Tak ať vám kočárky dobře slouží :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.4.12 10:14
@lenulina1979 píše:
no to asi ano, jinak děkuji…

Protože to znám :mrgreen: Ale každopádně nelituji, máme x-lander xa a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.4.12 10:19

já právě zvolila, že koupím hluboký royal který je docela prostorný a to je k němu i sporťák a vajíčko a pak jako sportovní X-lander x-run cenově mě to vyšlo líp jak ten chicco s3 a ještě budu mít dva na střídačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.4.12 10:23

mo nevím, nějakou noname autosedačku, že je v sadě s kočárem, tak bych nekoupila :nevim: Orientuju se dle testů ADAC a jejich hodnocení, nestačí mi, že sedačka splňuje nějakou normu pro homologizaci, kolikrát jsou pak takové sedačky v testech, i od známějších značek a při testu pohoří.
A proč hned ten sporťák? Já jsem před prvním dítětem měla o kočárku absolutně jiné představy než mám teď, v praxi jsem zjistila, že potřebuju něco úplně jiného než se mi líbilo jen na obrázcích či v obchodě. Takže bych asi nekupovala dva kočáry se sportovní verzí, protože v průběhu užívání si teprve člověk ujasní, co chce, navíc ti na ten sporťák už poběží záruka a bude ti stát doma nevyužitý…

Jsi celkem masochista, že si založíš takovou diskuzi POTOM, co objednáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.4.12 10:30
@Gladys píše:
mo nevím, nějakou noname autosedačku, že je v sadě s kočárem, tak bych nekoupila :nevim: Orientuju se dle testů ADAC a jejich hodnocení, nestačí mi, že sedačka splňuje nějakou normu pro homologizaci, kolikrát jsou pak takové sedačky v testech, i od známějších značek a při testu pohoří.
A proč hned ten sporťák? Já jsem před prvním dítětem měla o kočárku absolutně jiné představy než mám teď, v praxi jsem zjistila, že potřebuju něco úplně jiného než se mi líbilo jen na obrázcích či v obchodě. Takže bych asi nekupovala dva kočáry se sportovní verzí, protože v průběhu užívání si teprve člověk ujasní, co chce, navíc ti na ten sporťák už poběží záruka a bude ti stát doma nevyužitý…Jsi celkem masochista, že si založíš takovou diskuzi POTOM, co objednáš :mrgreen:

tymto si presne vystihla, co ma napadlo po precitani prveho prispevku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 10:32

mě to taky přijde celkem nelogické, naprosto souhlasím s gladys proč kupovat všechno naraz, aby se ti nový sporták prášil a běžela mu záruka,no a taky bych volila kvalitnější autosedačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
27.4.12 10:34

Ahoj, tak já mám x-lander x-run 2011 a jsem maximálně spokojená, na brusle naprostá bomba a mimo zimu ho používám jako sporťák od 7 měsíců pač je asi o 20 kilo lehčí než můj původní CAM. A už mi několik lidí řeklo, že je super a chtějí ho taky, takže myslím, že jsi udělala dobře :palec:
Jo a na druhý mimčo hodlám pořídit hlubokou korbu a nemusim čekat až vyroste do sporťáku a hurá na brusle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 10:35

no nech si to pořádně projít hlavou, přece to jde i stornovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.4.12 11:02

u prvního syna mě nějaké kočárky prošly rukama, tak vím co zhruba chci a co ne… to, že poběží záruka mi až tak teda neva, nebudu čekat na to, že už 2011 nebude a já budu muset kupovat dražší o dva tři tisíce, a nebo budu kupovat ojetej, sporťáky budu mít dva jeden víc sportovní a jeden co je u toho royal adamex, oba jsou rozdílné a tak myslím, že litovat nebudu zvlášť když moje přdstava o kočárcích je taková, že chci hlubokej pokud možno prostornej a to royal je, a přítel s tím jsme se na sportovním schodli už i kvůli bruslím a podobným akcím… a to se hodí i do města, vajíčko- autosedačku kupuji jen když by náhodou bylo potřeba někam popojet autem a zase tak moc ji nevyužijem a když tak chceme stejně už tu 9-18kg případně 9-36kg tu do těch 13kg spíš moc nevyužijem možná jednou dvakrát týdně když pojedem přes město na nákup… a to nevím jak je to případně s těma od 0-do 18kg jestli tam miminko spíš nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
27.4.12 11:06

Souhlasím s holkama. Sporťák je zatím zbytečný a navíc k tomu hlubokému máš, třeba ti i bude vyhovovat, tak k čemu další? Pak už si koupíš jen nejaké fajnové golfky.
A když už bych kupovala sporťák s jedním kolem, tak Speedyho, má i brzdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.4.12 11:07
No mě pouze zajímaj názory ostatních a počítám s různýma… kdo má jaký názor jestli myslíte, že litovat budu či ne. a nikoho nenutím, aby si pokud nechce diskuze všímal… to jakou založím je myslím moje věc, kdo chce ať napíše kdo ne tak toho nenutím nijak reagovat. ;)
@Gladys píše:
A proč hned ten sporťák? Já jsem před prvním dítětem měla o kočárku absolutně jiné představy než mám teď, v praxi jsem zjistila, že potřebuju něco úplně jiného než se mi líbilo jen na obrázcích či v obchodě. Takže bych asi nekupovala dva kočáry se sportovní verzí, protože v průběhu užívání si teprve člověk ujasní, co chce, navíc ti na ten sporťák už poběží záruka a bude ti stát doma nevyužitý…Jsi celkem masochista, že si založíš takovou diskuzi POTOM, co objednáš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.4.12 11:08

tak ted sis sama odpověděla, že litovat nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.4.12 11:10

Já myslím, že zakladatelka je spokojená a chce to tak nechat, jen od nás potřebuje ujistit ;) Já teda taky nechtěla autosedačku od x-landera a koupili jsem maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí