Matti kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
25.4.12 14:53

Matti kočárek

Tak ještě jeden pro mě zajímavý kočárek, ale asi mi taky nikdo nepomůže:-))) Našla jsem Matti, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ifula
25.4.12 18:14

Matti

Mě tento kočárek taky moc moc zaujal, ale žádne recenze, diskuze nemůžu najít prostě nic.. Tak doufam že nám někdo poradíííí? :)

• Citovat
  • Upravit
326
26.4.12 14:53

No já bych řekla, že nikdo :-( škoda no. Já mám jinak vyhlídlý X-trall, ale málokde ho mají tak musím hledat záložní kočár :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifula
26.4.12 15:09

mě se pak ještě líbí Kajtex Matrix no ale ten už je drahžší..já stejně asi půjdu do toho Mattiho, nevím ale uplně mě okouzlil a je za dost dobré penízky že
:)

• Citovat
  • Upravit
326
26.4.12 15:33

A odkud jsi? že bys mi ho pak předvedla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.4.12 15:34

Jukni ještě na Emjot Hi Treec, ten taky vypadá fajn. Rozhoduju se mezi těma třema, vede sice X-trall, páč ten jsem aspoň viděla naživo, ale když nebude, budu muset taky vybrat jeden z těch dvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifula
26.4.12 15:45

Fíha ten Emjot taky vypada dost dobře, to bude rozhodování teda.. ještě že mám dost času. :) Ještě se chci podívat s přítelem do Polska tam by snad mohl být i ten matti k vidění..(doufám):)

• Citovat
  • Upravit
Ifula
26.4.12 15:46

Okr. Frýdek-Místek

• Citovat
  • Upravit
326
26.4.12 15:50

Jo tam bude určitě, jsou to všechno poláci. Až si začínám říkat, že už je to fuk, mají to beztak na jedno brdo :-D
Já už právě moc času nemám - přesně 4 týdny do termínu, takže na nějaký obíhání obchodů už nemám moc ani sílu :roll: :mrgreen:
Tak to jsi daleko, já jsem z Prahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifula
26.4.12 15:55

tak to je opravdu kus :) no jsem rada že jsem začla hledat kočár tak brzy protože to není žádná sranda! :) Tak ať dobře vybereš a kdyžtak pak pisni pro co ses rozhodla a jak jsi spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
Andull
17.8.12 11:12

matti

Ahoj holky, zrovna vybírám kočárek a hledám nějakou recenzi na Matti-ho.. nepořídila jste ho některá náhodou? Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3
18.8.12 10:10

Ja jsem se něj nakonec vyprdla..zdálo se mi podezřelé že na něj nemůžu vůbec, ale fakt vůbec nic najít, takže ti bohužel nepomůžu. Nakonec máme baby merc Q7 ale ještě nejzdíme, dneska máme sice termín, ale bobiškovi se ještě asi ven nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andull
18.8.12 11:53

Nic na něj najít znamená konkrétně co? no já mám ještě čas, ale nechci to nechávat na poslední chvíli, stačí, že nás čeká stěhování :) tak přeju ať se brzy mrkne na svět a ať jste v pořádku:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
326
21.8.12 00:17

Ahoj, taky jsem ho nakonec nepořídla, ale vybrali jsem hodně podobný (Hi treec Emjot). ROzhodovala jsem se mezi nima, jsou skoro stejný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.8.12 19:14

A jak jsi sním spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie