Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak ještě jeden pro mě zajímavý kočárek, ale asi mi taky nikdo nepomůže:-))) Našla jsem Matti, máte někdo zkušenost?
Mě tento kočárek taky moc moc zaujal, ale žádne recenze, diskuze nemůžu najít prostě nic.. Tak doufam že nám někdo poradíííí? ![]()
No já bych řekla, že nikdo
škoda no. Já mám jinak vyhlídlý X-trall, ale málokde ho mají tak musím hledat záložní kočár ![]()
mě se pak ještě líbí Kajtex Matrix no ale ten už je drahžší..já stejně asi půjdu do toho Mattiho, nevím ale uplně mě okouzlil a je za dost dobré penízky že
![]()
Jukni ještě na Emjot Hi Treec, ten taky vypadá fajn. Rozhoduju se mezi těma třema, vede sice X-trall, páč ten jsem aspoň viděla naživo, ale když nebude, budu muset taky vybrat jeden z těch dvou
Fíha ten Emjot taky vypada dost dobře, to bude rozhodování teda.. ještě že mám dost času.
Ještě se chci podívat s přítelem do Polska tam by snad mohl být i ten matti k vidění..(doufám):)
Jo tam bude určitě, jsou to všechno poláci. Až si začínám říkat, že už je to fuk, mají to beztak na jedno brdo ![]()
Já už právě moc času nemám - přesně 4 týdny do termínu, takže na nějaký obíhání obchodů už nemám moc ani sílu
![]()
Tak to jsi daleko, já jsem z Prahy..
tak to je opravdu kus
no jsem rada že jsem začla hledat kočár tak brzy protože to není žádná sranda!
Tak ať dobře vybereš a kdyžtak pak pisni pro co ses rozhodla a jak jsi spokojená ![]()
Ahoj holky, zrovna vybírám kočárek a hledám nějakou recenzi na Matti-ho.. nepořídila jste ho některá náhodou? Díky ![]()
Ja jsem se něj nakonec vyprdla..zdálo se mi podezřelé že na něj nemůžu vůbec, ale fakt vůbec nic najít, takže ti bohužel nepomůžu. Nakonec máme baby merc Q7 ale ještě nejzdíme, dneska máme sice termín, ale bobiškovi se ještě asi ven nechce ![]()
Nic na něj najít znamená konkrétně co? no já mám ještě čas, ale nechci to nechávat na poslední chvíli, stačí, že nás čeká stěhování
tak přeju ať se brzy mrkne na svět a ať jste v pořádku:) ![]()
Ahoj, taky jsem ho nakonec nepořídla, ale vybrali jsem hodně podobný (Hi treec Emjot). ROzhodovala jsem se mezi nima, jsou skoro stejný..