Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dostala jsem tip od kamarádky na kočárky Royan, akorát je nemůžu nikde na internetu najít. Nemáte náhodou nějaké info o internetové adrese a jaké s těmito kočárky máte zkušenosti??? Děkuju!
A není to spíš ROAN? Ten má kamarádka, ale mně se vůbec nelíbí ![]()
určitě myslela ROAN (dej si to vyhledat) je to polský kočárek a já jsem v něm odvozila obě děti a byl naprosto super, bez jediné chybičky(proto jsem ho po prvním neprodala). Velice praktický… ovšem super gesign za kupu peněz to není…Záleží na tobě jestli jsi praktická, nebo marnivá.
ja ho mam taky a uplna spokojenost. je sice po dvou detech,ale vubec to neni znat, jako novy. ma obrovskou korbu plus sportak. nedam na nej dopustit. sice je ´neznackovy´,ale je to kopie znackove Inglesiny a prijde mi dokonce hezci. hlavne se ti tam vejde dlouho mimco, hluboka korba je fakt velka, jedna z nejvetsich na trhu. ty drahe znackove maji desne male korby.
jo a mam Roan Maritu. jeste je myslim HUgo, tam zkusenost nemam. ale myslim, ze je docela dost diskuzi na tenhle kocar tady na emiminu
Ahoj, máme Roan Hugo. Malá má teď už 3 roky a jezdila v něm do 1,5 roku. Je stabilní, sice těžší, ale snad nezničitelný - i po dceři vypadá skoro jako nový - a to je malá pěkný drak. Máme ho schovaný pro druhé dítko
Takže my jsme spokojení.