Hlenový výtok

P.
2302
18.6.08 20:46

Hlenový výtok

Ahoj, chtěla bych se zeptat na jednu věc, která mě teď asi před týdnem začala trichu trápit…jsem v 7. měsíci a mám zácpu, asi jako většina z nás :-), takže na wc trávím nemálo času a často bezúspěšně :-) minulý týden jsem ale po takovémto snažení v míse objevila kousek hlenu, mléčného, nezapáchajícího, nic mě nesvědí, během dne žádný problém nemám, ani při „návštěvě“ wc apod. hlen se taky jinak neobjevuje. ale to samé, takhle po ránu, se pak opakovalo ještě 2 dny. možná je to nějaký typ výtoku, nevím. do poradny jdu až za týden, dr. ro reknu, ale zajimalo by me, jestli s tím taky nemáte nahodou zkušenosti…moc vám děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1064
19.6.08 08:47

ahoj,
ze me porad neco teklo. je to normalni.

preju pohodovy zbytek tehotenstvi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
19.6.08 09:16

diky moc za uklidneni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.6.08 13:05

jestli je to hlen z konečníku, tak to jsou začínající hemeroidy. Měla jsem v těhu - děs 8O
Jestli ne - tak ze mně taky pořád něco teklo, dr. říkala, že se mění ph a proto výtoky a tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
19.6.08 14:37

Ahoj P., koukám, že jsi v 28tt. Tou dobou jsem taky začala mít výtok - neustále a hodně. Podle Dr. normální, takže se asi nemusíš zneklidňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.5.11 16:33

ahoj, tak jsem tady po 3 letech se stejnym problemem…mam opet zacpu a hemerodiy, kdyz jsme na velky a musim dost tlacit, najdcu pak v mise tak 1cm x 1cm mlecnej nepruhlednej hlen..nevim, odkud to je..ale jinak ze me nic nejde, ani pri curani, ani normalne…na zatku je snad brzy, ne? nemate nekdo zkusenost s necim podobnym? dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 16:37

Ja to mam taky, kdyz tlacim :oops: :mrgreen: . Ja si to vysvetluju tak, ze jak hodne tlacim tak vytlacim i trochy vytoku, takze tak :mrgreen: . A myslim si, ze je to v poradku, ale MUDr se urcite zeptej, pak dej vedet co ti rekla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.5.11 16:46

tak jsi me uklidnila..ja byla pred 14 dny na kontrole a vse o.k. pred tema 3 lety jsem to prav evsem dr. hlasila, pak i v porodce a nikdo na to nic nerikal..jen jestli mam nejaky jiny problemy..a neresili to..taky si to tak vysvetluju, ale nevim, jestli to jde zepredu nebo z konecniku z tech hemeroidu, byvaji casto spojeny s hlenem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 22:58

Ja jsem to parveze nikdy nejak neresila, protoze jsem myslela, ze je to z toho tlaceni, vis. Jak se uvolni pochva, tak ze to z tebe hupsne, ale jsem zvedava, co ti rekne MUDr 8-) . Ja to mela, i kdyz jsem nebyla tehotna, jelikoz mam chronicky vytok uz od miminka, takze se mi to uz parkrat stalo, kdyz jsem mela pred MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí