Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, narazila jsem na prodejnu ruzovy panter, kde prodavaji i vlastni vyrobky pod touto znackou. Kocarky se mi docela libi a jsou i za rozumnou cenu. Mate nektera zkusenost. Dekuji
Máte zkušenost s Růžový panter City XL?
Přidejte zkušenost s Růžový panter Cit...Já jsme měla přes rok Růžovýho pantera-polar XL. Byla to kombinace, Za tu dobu žádná porucha, nevyšisoval, prodával jsem ho jak novej. Jako sporťák teda pro mě nic moc, hlavně neměl kšíry proto jsme ho prodávala tak brzy. Ty co jsme dokoupili nám nevyhovovaly. Jediný mínus že se sjely kola, prootže nebyly nafukovací a taky mírně reznul, ne výplně kol,ale to co bylo skrytý. Známám má teď Kombinaci jerry, je podobnej jako Tako,ale myslím že je kvalitnější, je s ním spokojená. určiět bych volila raději R. pantera než klasickýho poláka,ikdyž nevím jestli to není jedno a to samý ![]()
Ahooj…nemám sice kočárek od pantera, ale píšeš tady o korozi, která byla skrytá…mám to bohužel takéa dost mi to vadí chystám se to jít reklamovat…tos asi nedělala pokud ano uspěla si?Děkuji Nikkol
já jsme to nereklamovala, prootže dole na koši to bylo určitě od vlhka-sníh, déšť a to skrytý, jsme si všimla až si ho odváželi noví majitelé, já jsme ten kočár nikdy neskládala.Ale zkusila bych to reklamovat, rtaky to tam má být natřený nebo něco ne?
Nemáte náhodou někdo kočárek z Růž. pantera Happy nebo Bohemia Line? Jestli ano, jsou poruchové nebo v pořádku? Děkuji