Trojkolka Baby Welt Oregon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
19.9.06 12:54

Trojkolka Baby Welt Oregon

Ahojte, nejezdíte některá s tímto kočárkem? Dnes jsem ho viděla ve městě (bohužel jen z tramvaje) a moc se mi líbil. Dá se k němu připnout hluboká korba a sportovní sedačka jde na:,–(it po i proti směru jízdy.
Pro neznalé - takhle vypadá:
 http://mimi-vyskov.com/…023C164.aspx

a taková je k němu hluboká korba:
http://mimi-vyskov.com/…022C112.aspx

Nemáte s ním někdo zkušenosti??? Cenově vypadá velmi příjemně. O tříkolce jsem zatím neuvažovala, ale tenhle kočárek mě svádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
19.9.06 13:24

Ahoj,
určitě si ho v obchodě stojí za to vyzkoušet.
Taky jsem se do něho zamilovala, ale ve verzi pro dvojčata. Už už jsem odklikávala na netu žádost o koupi, na poslední chvíli jsem stejně zajela, abych se podívala „naostro“.
No a zůstal tam, protože mi přišlo, že je to snad nejmenší kočárek, co jsem kdy viděla. Pro mimčo jo, ale pak už by se mi tam děti nevešly pohodlně. Pak mě odradila dost silonová látka - ale zase by šla určitě dobře vyprat :wink: .
rozhodla jsem se pro jiný a nelituji. Taky jsem v něm neviděla větší děti.
Ale je FAKT moc hezký.
 BUbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
19.9.06 13:25

Ještě jen, že tříkolku doporučuju všemi deseti.
A že beru v podtaz, že kočárky pro dvojčata bývají míň prostorově pohodlné.......ale i tak.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.9.06 13:40

Ahoj,
já mám Oregon 6 Alu, tedy šestikolku (přední dvoukolečka jako na golfáčích). Ale spousta technických parametrů bude dost podobných. Počítej s tím, že kočárek je nízký, nižší než ostatní (snad všechny) kočárky (já měřím 160 cm, takže mi to nevadí). Má to i ten následek, že ve spodním košíku nelze vést příliš vysoké tašky). Sportovní verzi máme teď , prcek měří asi 85 cm a vejde se tam akorát - je tam jako v pohodlných golfkách. Korbička je ideálně široká, na délku je možná o kousíček delší Inglesina. Mám i vložnou tašku, ale moc jsem jí nevyužila. Zadní kolečka jsou dost široká i rozestup kol je širší, takže v úzkých dveřích se nemusí dát projet. Já neprojela v Letňanech v hlavních dveřích do Aquaparku. Takže si je změř a změř i vaše dveře.
Textilní boudička a vnitřky se dají prát, barvy zůstaly stejné.
Reklamovat jsme nic nemuseli, já jsem spokojená.
Co se týče tříkolky, tam nemohu moc sloužit.
Ahoj, Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.9.06 13:52

ahoj,
já měla oregon 3 alu a mé zkušenosti jsou víc než negativní. kočár je to hezký, i lidé mě zastavovali a ptali se, co je to za značku, že je netradiční apod
což o to, když od novoty s ním byly jen komplikace. hned po pár vyjetích se zlomila rukojeť, takže měsíc bez kočáru, v brně v babydirektu si dávali načas, caltovi z kocarky.com, kde jsem ho koupila se distancovali.
pak začalo permanentně vyjíždět kolo, byly to nervy,m co krok, to kop do kola, aby zajelo zpět a přestože byl v podstatě neopravitelný, opět byl měsíc v brně, jen mi posílali nové závlačky, které byly okamžitě ztracené, kočár nebezpečný, nikdy jsem nevěděla, kdy zčistajasna vyjede kolo úplně pryč a převrátí se.. peníze vrátit odmítali.
za rok a půl jsem s ním vyjela vlastně jen párkrát.
nakonec jsem si to vyřvala a pan calta se „milostivě“ uráčil na kočár podívat a opravil ho sám. vyměnil mi teda celý podvozek, ale do oregonu už bych teda nešla. dobrou volbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.9.06 13:55

jo, ještě jsem chtěla dodat, že polohovací rukojeť byla úplně na houby, neb kloub žádnou zátěž nevydržel. mohla tudíž být jen v jedné poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
19.9.06 14:38

To je pravda, polohovací rukojeť nic nevydrží. Dokud měl Marek malou váhu, rukojeť držela. Teď když zvednu jeho 12kg, tak se kloub rukojeti začne pohybovat a musím si pomoci přišlápnutím podvozku.
Ale nemám zkušenost s jiným kočárem, takže těžko to porovnám.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4