Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky v jakem veku jste zacaly vozit deti v tehle golfkach? Zatim je mam jako podvozek pro autosedacku, a protoze jezdime porad autem tak velkej kocar skoro nepouzivame, ani by se mi do auta nevesel, tak ted premyslim jestli koupit inglesinu espresso, ktera je polohovatelna a nebo si nechat zappky… Diky za odpovedi
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappSamozrejme ji tam nechci cpat ted, ptam se jen tak predcasne, golfky zacnu pouzivat az se nevejde do sedacky.
záleží na jaký vzdálenosti je budeš používat. Myslím že od roka se to dá, na úřad a zpátky do obchodu…ale na celej den ne, pokud dítě ještě spí. No ale když máš zatím tak malý mimi, tak bych nad tím zas tak nepřemýšlela,protože než vyroste z vajíčka, tak budou třeba zas nový tipy golfek… ![]()
ahoj, my v nich vozime od 13 mesicu a kousek, ale neni to opravdu na dlouhe jezdeni
.
Radka
Ahoj,
my v nich jezdíme od roku a v pohodě, dokonce i velké vzdálenosti. Záleží na prckovi, Ríša nechce sedět v jiném kočárku a v Zappkách je spokojený jak želva.
My v nich jezdili od dvou a ctvrt a idealni - skvelej lehkej a skladnej „zalozni“ kocarek pro chodici dite. Mimochodem mame i tu zminovanou Inglesinu Espresso, pouzivaly jsme ji od roka a taky dobry.
Ahojky, mám dotaz trošku mimo. čekáme miminko a budu používat podvozek od zappíka pod autosedačku cabriofix. zatím si zkouším nacvičit sundavání z podvozku, ale vůbec mi to nejde. taky vám to jde tak ztěžka? nedovedu si představit že se s tim budu pořád tak prát, a to nejsem žádný tintítko:-D, díky za radu:-)
Co ti na tom nejde? Chytneš autosedačku za rujojeť, zmáčkneš jeden šedý čudlík, potom druhž šedý čudlík a je vycvaknuto, nemusí se nutně mačkat oba naráz.
A tak si tě představuju, jak doma trínuješ s tou prázdnou sedačkou, to by mě nenapadlo
![]()
Ty čudlíky mačkám, ale vůbec to nechce povolit a tu sedačku nemůžu vytáhnout.. doufám že se to časem ochodí:-D
Spíš jak není zatížená, mě tak napadlo
zkus tam dát 5 kilo něčeho, třeba mouku a cukr, a zjisti, jestli to půjde líp.
Ahoj, mě to jde taky hůř, ale už vím, jak na to. Když to zmačknu, tak nohou přidržím podvozek (přišlápnu tu trubky konstrukce, co je dole u země, vedle kolečka a brzdy a jde to). Vycvakávám každou stranu zvlášť, stoupnu si vždycky na tu stranu, kde vycvakávám, asi to zkusím něčím namazat, jestli to nepomůže, třeba WD??? a čím je malá těžší, tím, to zvládám hůř vytáhnout ![]()
Taky mi to šlo ztěžka, na začátku, čím déle jsem to používala, tím lépe mi to šlo vycvaknout. možná to chce jen ochodit.
dělala jsem to skoro stejně, jako píše @evinax, hlavně jsem vycvakávala každou stranu zvlášť a kočár přidržela nohou. ale opravdu se to ochodilo a šlo to lépe..
Tak jsem zatížila a stejně to jde špatně.
tou nohou to přišlapuju taky, ale prostě i tak se s tim šíleně nadřu:-)
na videu na youtube to vypadá tak jednodušše:-)
holky díky za rady já už myslela že to dělám blbě ale když to jde špatně i vám, tak mě to uklidnilo:-)