Quinny zapp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
19.9.06 12:28

Quinny zapp

Holky v jakem veku jste zacaly vozit deti v tehle golfkach? Zatim je mam jako podvozek pro autosedacku, a protoze jezdime porad autem tak velkej kocar skoro nepouzivame, ani by se mi do auta nevesel, tak ted premyslim jestli koupit inglesinu espresso, ktera je polohovatelna a nebo si nechat zappky… Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
19.9.06 12:29

Samozrejme ji tam nechci cpat ted, ptam se jen tak predcasne, golfky zacnu pouzivat az se nevejde do sedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
19.9.06 12:34

záleží na jaký vzdálenosti je budeš používat. Myslím že od roka se to dá, na úřad a zpátky do obchodu…ale na celej den ne, pokud dítě ještě spí. No ale když máš zatím tak malý mimi, tak bych nad tím zas tak nepřemýšlela,protože než vyroste z vajíčka, tak budou třeba zas nový tipy golfek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
19.9.06 13:49

ahoj, my v nich vozime od 13 mesicu a kousek, ale neni to opravdu na dlouhe jezdeni :(.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.9.06 18:36

Ahoj,
my v nich jezdíme od roku a v pohodě, dokonce i velké vzdálenosti. Záleží na prckovi, Ríša nechce sedět v jiném kočárku a v Zappkách je spokojený jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.10.06 11:21

My v nich jezdili od dvou a ctvrt a idealni - skvelej lehkej a skladnej „zalozni“ kocarek pro chodici dite. Mimochodem mame i tu zminovanou Inglesinu Espresso, pouzivaly jsme ji od roka a taky dobry.

• Citovat
  • Upravit
peti a natulinka
16.7.12 21:13

zapp a cabrio fix

Ahojky, mám dotaz trošku mimo. čekáme miminko a budu používat podvozek od zappíka pod autosedačku cabriofix. zatím si zkouším nacvičit sundavání z podvozku, ale vůbec mi to nejde. taky vám to jde tak ztěžka? nedovedu si představit že se s tim budu pořád tak prát, a to nejsem žádný tintítko:-D, díky za radu:-)

• Citovat
  • Upravit
69235
16.7.12 21:35

Co ti na tom nejde? Chytneš autosedačku za rujojeť, zmáčkneš jeden šedý čudlík, potom druhž šedý čudlík a je vycvaknuto, nemusí se nutně mačkat oba naráz.
A tak si tě představuju, jak doma trínuješ s tou prázdnou sedačkou, to by mě nenapadlo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peti a natulinka
16.7.12 21:45

Ty čudlíky mačkám, ale vůbec to nechce povolit a tu sedačku nemůžu vytáhnout.. doufám že se to časem ochodí:-D

• Citovat
  • Upravit
69235
16.7.12 21:51

Spíš jak není zatížená, mě tak napadlo :think: :think: zkus tam dát 5 kilo něčeho, třeba mouku a cukr, a zjisti, jestli to půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
16.7.12 21:59

Ahoj, mě to jde taky hůř, ale už vím, jak na to. Když to zmačknu, tak nohou přidržím podvozek (přišlápnu tu trubky konstrukce, co je dole u země, vedle kolečka a brzdy a jde to). Vycvakávám každou stranu zvlášť, stoupnu si vždycky na tu stranu, kde vycvakávám, asi to zkusím něčím namazat, jestli to nepomůže, třeba WD??? a čím je malá těžší, tím, to zvládám hůř vytáhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.7.12 22:06

Taky mi to šlo ztěžka, na začátku, čím déle jsem to používala, tím lépe mi to šlo vycvaknout. možná to chce jen ochodit.
dělala jsem to skoro stejně, jako píše @evinax, hlavně jsem vycvakávala každou stranu zvlášť a kočár přidržela nohou. ale opravdu se to ochodilo a šlo to lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peti a natulinka
16.7.12 22:25

Tak jsem zatížila a stejně to jde špatně.
tou nohou to přišlapuju taky, ale prostě i tak se s tim šíleně nadřu:-)
na videu na youtube to vypadá tak jednodušše:-)
holky díky za rady já už myslela že to dělám blbě ale když to jde špatně i vám, tak mě to uklidnilo:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4