Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, dneska jsem narazila na nejaky test kocarku a vyhral to polsky kocarek Firkon. Slysela jsem to poprve. Znate ho nektera?
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano LongJojo, mame Firkon Vector a je pohode, akorat se nam nevejde do vytahu. Jestli jsi z Vesnice tak do nej jdi, ale jinak bych si teda koupila asi necon jinyho - at sousedky zavidej, pro ditko je teda pohodlnej, ale me se proste nelibi, takze jsme kupovali quinny. Tak dej bacha abyste neco nekoupili a nepouzivali ![]()
Ahoj, taky máme Firkon, přesněji Firkon 9 (je jich opravdu hodně typů) a splňuje celkem všechno co jsem od něj chtěla, variabilita (od mimi až po sporťák), přeházování rukověti, pevné brzdy na všech 4 kolech, pratelné potahy…
Vytkla bych mu malý, resp. mělký spodní košík na ukládání věcí, ale jiné typy Firkonů to mají zase řešené jinak.
Rozbilo se nám polohování zad, šlo to dost z těžka a někdo za to vzal asi víc a ohnulo se to. Přesně toto se stalo i bratránkovi u jiného typu Firkonu, takže to bude asi jejich slabá stránka.
Momentálně je v používání 2 roky a pokud se povedou spravit ty záda, tak ho použiju i pro druhé mimi - vypadá i po každodením drandění jak nový.
Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak napiš.
Dajka
Ahoj, Firkon má sestřenice. Jela si pro něho přímo do Polska, kde ji vyšel asi na 3500-4000 Kč. Měla jsem tu čest ho vézt s měsíčním miminkem a přišel mi hrozně těžkej. Navíc u nich na maloměstě na chodnících nemají nájezdy, tak jsem se celkem nadřela.
Dále mě hrozně vadilo madlo, který má chlívečky na prsty a měla jsem z nich skoro otlačený prsty. Na druhou stranu sestřenice ho má už skoro dva roky a pořád jezdí bez poruchy.
AHOOJ…tak já sem asik zase výjimka zase sem narazila na vadný kus.Jinak sem s kočárkem velice spokojená máme Firkon Vector je bezvadný, krásně se s ním jezdí má delší ložnou plochu až na ty nýty.Koukala sem na Taka ptala se různých kamarádek i na MMB mamin,co měli FirkonaVector a nikdo nemá to co, já achjooo asik pojedu reklamovati,jelikož budeme jezdit minimálně ještě 1rok až dva Nejsou to jen nýty,ale i ta trubka, ač sem kočár skládala cca 5krát tak je totálně rezlá.Prostě já mám pech…jinak s tím výtahem vejdeme se tam tak tak,kolečka máme klasické nafukovací.Mít ty druhé silnější nevejdeš se tam takže na to při výběru pozor.
Ahoj
TAky mame Firkon Vector
Mne se ted zda hodne tezky, ale jen proto, ze jsem zvykla na golfky, vectora mame na zimu
Ma ty penove kola, a do naseho pidivytahu se vejde+ ja a manzel
Jedine co mi odeslo byl nyt na tasce na madle, jinak nic, akorat ted jsem si vsimla, ze zrezavela matka u kolecka.......(ocet + mazadlo to jisti)
K