Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky bych se k tomuto příspěvku ráda přidala. Zrovna na Kunert Rotax koukám a nemůžu na internetu dohledat žádné pořádné informace.
Zdravim
. Máme kočárek Kunert Rotax trojkombinaci… Na začátek musím říct, nekupujte trojkombinaci, ať už je to jaká koliv znacka… Autosedačky u trojkombinace jsou strašne, nejsou vůbec bezpečné. Radši kupte z bazaru pořádnou, než tohle.. Jinak kočárek je celkem v pohodě snadné nasazení korby, které zvládnete i sami. Dá se parádně složit i kola jdou lehce sundat a nandat. Kupovali jsme na stránce Bucifalek.cz a je stejný jako na obrázku. V případě konkrétního dotazu klidně napište. ![]()
@Iveta-26 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kupovali jste k tomuto kočárku novou autosedačku od jiné značky? Zajímala by mě, jak vyřešit kompatibilitu adaptérů k jiné autosedačce než od Kunert.
@Anonym 4908 Dobrý den, ano kupovali jsme autosedačku Cybex aton 5 a jdou na to adaptéry od Maxi Cosi, které jdou nasadit na většinu autosedaček. Jestli můžu poradit s autosedačkou tak za mě jednoznačně Klippan duofix
a nebo navštívit Centrum autosedaček. Mají tam výborný přístup, kvalitně poradí, do ničeho netlačí a v rámci vašich požadavků a možnosti ochotně pomůžou vybrat nejlepší řešení ![]()
Ahoj,
koukala jsem na kočárky Kunert (Rotax, Libero, Míla). Mají dobré recenze, ikdyz jich není moc.. Zajímalo by mě zda s některým z těchto tipů máte zkušenost a reálné foto?.. Pro a proti?..
A hlavně - kde by byl kočárek možný k vidění na prodejně? Nejlépe na vysočině nebo Praha.
Nějak se mi nedaří najít..
Moc Vám děkuji, pěkný večer