Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mate tu někdo sportovní kočárek Babystyle Oyster 3?
@Lilly89 ahoj
my v roce 2016 koupili BSO 2. Projezdila jsem s ním úžasné tři roky a na Oyster nedám dopustit. Samozdřejmě když vyšla 3 neodolala jsem se kouknout a osahat si ho
korbička stejná jako u dvojky. Je parádně dlouhá, naše malá byla jak žížala a i tak si tam lebedila do 6tého měsíce. Akorát ten konec jak se zužuje je trošku na houby, ale nic hrozného. Skvěle vychytali mouchy v konstrukci, celé uchycení zpevnili kloubem aby nedocházelo k rozklížení. Do košíku bych ber problémů strcila dalsi dite jak je prostorny
Co mě tedy uchvátilo nejvíc byla sportovní sedačka. Veskere polohovani a prislusenstvi. Dokonce zvedaci operka hlavy
jak jsem psala, mame vysoke dite a rozhodne by me tahle funkce potesila. Jedine malinkate minus u spostovni sedacky bych pripsala, ze dite sedi na pasu pro otaceni sedacky. Takze musi bud ven nebo das ruku pod zadek. Bylo mi vysvetleno ze z bezpecnostnich duvodu aby ti dite nevypadlo z ruky se otacet kdyz je dite v ni nesmi. Realita byla takova ze kdyz mala usla otocila jsem si ji k sobe a polozila aby na ni nefoukalo a kdyz se vzbudila sup s ni po smeru jizdy aby videla. Ale rikam ruku pod zadek a asi to pujde taky. Jinak na jizdni vlastnosti si stezovat nemuzu, ale bydleli jsme v Anglii ve meste. Mestsky teren zvladnul, do poradneho terenu uz nevim no
Snad jsem trosku pomohla ![]()