Kočičí chování - náš kocour občas dělá divné věci

1327
6.12.18 06:57

Kočky dělají občas zajímavé věci. Naši jsem včera viděla sedět otočenou čelem ke zdi, jenom se tak na tu zeď dívala a nic nedělala :lol: Kočku prosit jsem ještě neviděla. Nemohla na té zdi něco vidět? Třeba stíny? Naše tak třeba začne jakoby po zdech skákat, když tam vidí stín, který se pohybuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
6.12.18 07:42

S necim si nejspíše hraje. Muze to byt klidně jen smitko prachu, které ty ani nevidíš. Ono to potom vypadá, ze o neco prosí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.18 07:48

Nee právě, prosí denně aspoň 100× na různých místech v různých situacích. Že začátku nám to přišlo roztomilé ale teď už je to fakt divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 08:11

Vyfoť to a poděl se. :mrgreen: kočky dělají divné věci. :lol: naše taky a našich kocour, to je kapitola sama pro sebe :lol: on je velký briťák a lehá si jako kachna na pekáč. Zadní nohy a přední vykloubi na placato dozadu a tak leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.12.18 08:19

@alisekR to děla nase Britka taky, jen tedy v krabici od lega. Poprvé jsem myslela, ze je po ní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 08:23
@Tichošlápek píše:
@alisekR to děla nase Britka taky, jen tedy v krabici od lega. Poprvé jsem myslela, ze je po ní 8)

Jo, vypadá jak chciplotina. Člověk se až diví, jaké polohy jim tělo dovolí. Naše mamka z toho měla prvně málem amok a chtěla s ním jet na veterinu, jestli nemá vykloubené packy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12881
6.12.18 09:09

@alisekR nase Britka taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3262
6.12.18 09:46

Jak tu psaly holky, třeba něco chytá. Kočky vážně dělají zvláštní věci. Můj kocour poslední dva týdny dělá to, že si přede mě sedne a nakloní hlavu na bok jako by přemýšlel, co dělám. :lol: Maiňák zase v noci čumí do zdi, protože jak venku jezdí auta, tak po zdi pak běhají světla a on na ně čeká. :lol: A co mi jednu dobu dělali, bylo to, že já se v noci vzbudila a u hlavy mi z každé strany seděl kocour a pozorovali mě. :lol: A přítel říkal, že tam většinou seděli docela dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
6.12.18 10:14

A jak jste reagovali, když to udělal poprvé? Napadlo mě, že viděl, jakou to má odezvu, tak to dělá čistě pro pobavení třeba :think: Můj kocour si takhle zvykl jít hrabat do steliva, kdykoliv setřu podlahu - vidí pak, že kolem toho chodím, něco dělám a mluvím na něj (nevnímá že mu sprostě nadávám :D) a že se prostě něco začne dít, a to je pro něj přece děsná prča :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 11:27
@mag píše:
@alisekR nase Britka taky :mrgreen:

Tak to bude diagnóza. :mrgreen: kočky jsou prostě lepší než televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 11:30
@Ginella píše:
Jak tu psaly holky, třeba něco chytá. Kočky vážně dělají zvláštní věci. Můj kocour poslední dva týdny dělá to, že si přede mě sedne a nakloní hlavu na bok jako by přemýšlel, co dělám. :lol: Maiňák zase v noci čumí do zdi, protože jak venku jezdí auta, tak po zdi pak běhají světla a on na ně čeká. :lol: A co mi jednu dobu dělali, bylo to, že já se v noci vzbudila a u hlavy mi z každé strany seděl kocour a pozorovali mě. :lol: A přítel říkal, že tam většinou seděli docela dlouho. :mrgreen:

Taky si občas říkám, co si o nás myslí. Naše nemá ráda, když píšu něco na notebooku. Máme ho na baru pod oknem v kuchyni. Naše dáma tam lehava, protože nasává teplo z průduchu v desce od topení, doslova se tam skvaří. A Jak datluju, tak ji budím a oba pak jde a lehne si mi do klávesnice a nebo na mě šáhá drápou a je protivná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 11:33
@Ginella píše:
Jak tu psaly holky, třeba něco chytá. Kočky vážně dělají zvláštní věci. Můj kocour poslední dva týdny dělá to, že si přede mě sedne a nakloní hlavu na bok jako by přemýšlel, co dělám. :lol: Maiňák zase v noci čumí do zdi, protože jak venku jezdí auta, tak po zdi pak běhají světla a on na ně čeká. :lol: A co mi jednu dobu dělali, bylo to, že já se v noci vzbudila a u hlavy mi z každé strany seděl kocour a pozorovali mě. :lol: A přítel říkal, že tam většinou seděli docela dlouho. :mrgreen:

Taky si občas říkám, co si o nás myslí. Naše nemá ráda, když píšu něco na notebooku. Máme ho na baru pod oknem v kuchyni. Naše dáma tam lehava, protože nasává teplo z průduchu v desce od topení, doslova se tam skvaří. A Jak datluju, tak ji budím a oba pak jde a lehne si mi do klávesnice a nebo na mě šáhá drápou a je protivná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
6.12.18 11:36

Tady je kocour našich, taková přerostla čičinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
6.12.18 11:37

To vůbec neřeš, nic jí není. Kočky fakt dělají divné věci. Jestli jen prosí, tak je ještě málo prdlá. Zajímavost: Na tom jsou postavená v podstatě všechna vystoupení s kočkama. Všimni si, že obvykle používají velké množství koček, které střídají. Jedna prosí, jedna přeručkuje, jedna poskakuje za člověkem, jedna skočí kruhem, jedna aportuje, jedna skáče ze sloupu na sloup a tak dále. Prostě vypozorovali, co každá kočka dělá (ve které situaci) a poténovali to - upevnili to chování, fixovali pro konkrétní situaci za pamlsek. Jen výjimečně jde kočka natrénovat na větší množství triků, ještě tak aby to s ní šlo předvádět na přesvíceném pódiu v hluku před lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3262
6.12.18 11:38
@alisekR píše:
Taky si občas říkám, co si o nás myslí. Naše nemá ráda, když píšu něco na notebooku. Máme ho na baru pod oknem v kuchyni. Naše dáma tam lehava, protože nasává teplo z průduchu v desce od topení, doslova se tam skvaří. A Jak datluju, tak ji budím a oba pak jde a lehne si mi do klávesnice a nebo na mě šáhá drápou a je protivná. :mrgreen:

No joo, vyrušuješ její spánek, to sis dovolila hodně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný