Kočičí mňoukání

370
27.1.22 15:24

Kočičí mňoukání

Dobrý den chtěla bych poprosit někoho kdo má kočičky a ví o jich víc než já
Mám kočičku které je 1,5 roku máme ji od malička ale teď poslední dobou když jdu odnést syna do školky tak jen zamknu dveře a hned začne mňoukat tak silně že i sousedi se z toho budí a přestane až když přijdu jenže já odcházím do práce v 9 a přicházím v půl 3 a kočka pořád mňouká už mi to říkaly sousedi že vydrží třeba i 2-3 hodiny mňoukat.
Nevím co sní mám dělat jak ji to odnaučit prohledala jsem celý internet ale nic jsem nenašela doufám že mi některá z vás pomůže :think: děkuji všem za normální odpovědi a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.1.22 15:28

@Sovička 00 koupit ji kamaráda :think: nudí se, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.1.22 15:43

@sovička 00…chce kamarádku :kytka: mám dvě, měla jsem i tři a je to fakt lepší. Nenech jí smutnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
27.1.22 15:46

Nechce být sama. Zvažovala bych pořídit kamarádku, ideálně od kotěte, dospělá kočka jej tak přijme spíš. Adopce dospělé kočičky by nemusela dopadnout dobře, původní kočka by ji již nemusela přijmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.1.22 15:58

Poridit jeste jednu, nechce byt sama.Taky mam dve  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
27.1.22 16:21

A je vykastrovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.1.22 16:28

Nám to dělala kočka v noci, když jsme spali, tak začala. Mysleli jsme si, že ji špatně vykastrovali. Nakonec jsme s ní šli i na veterinu jak to bylo úmorné.. nakonec jsme si dali záležet, abychom na ni vůbec nereagovali a naštěstí ji to pak přešlo… nudila se a chtěla si hrát. Jo a máme kočky dvě. Jsou o rok od sebe a vůbec se z nich nestaly kámošky, takže druhé kotě není záruka úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka_VER
27.1.22 16:44

Pořídit ještě jednu :-) kotě, aby si zvykly.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
27.1.22 16:47

Skutečně, pořídit další kočku - trpí samotou a separační úzkostí, nedivila bych se kdyby začala znečišťovat byt.

A teda pochopitelně kastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
27.1.22 17:14

Děkuji všem za odpovědi a kamaráda by jsme ji pořídily ale bojím se aby ji vůbec k sobě pustila a nebylo by zlé že by se praly atd ale asi to budu muset zkusit snad to zabere děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová