Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla bych poprosit někoho kdo má kočičky a ví o jich víc než já
Mám kočičku které je 1,5 roku máme ji od malička ale teď poslední dobou když jdu odnést syna do školky tak jen zamknu dveře a hned začne mňoukat tak silně že i sousedi se z toho budí a přestane až když přijdu jenže já odcházím do práce v 9 a přicházím v půl 3 a kočka pořád mňouká už mi to říkaly sousedi že vydrží třeba i 2-3 hodiny mňoukat.
Nevím co sní mám dělat jak ji to odnaučit prohledala jsem celý internet ale nic jsem nenašela doufám že mi některá z vás pomůže
děkuji všem za normální odpovědi a přeji hezký den
@sovička 00…chce kamarádku
mám dvě, měla jsem i tři a je to fakt lepší. Nenech jí smutnit.
Nechce být sama. Zvažovala bych pořídit kamarádku, ideálně od kotěte, dospělá kočka jej tak přijme spíš. Adopce dospělé kočičky by nemusela dopadnout dobře, původní kočka by ji již nemusela přijmout.
Nám to dělala kočka v noci, když jsme spali, tak začala. Mysleli jsme si, že ji špatně vykastrovali. Nakonec jsme s ní šli i na veterinu jak to bylo úmorné.. nakonec jsme si dali záležet, abychom na ni vůbec nereagovali a naštěstí ji to pak přešlo… nudila se a chtěla si hrát. Jo a máme kočky dvě. Jsou o rok od sebe a vůbec se z nich nestaly kámošky, takže druhé kotě není záruka úspěchu.
Skutečně, pořídit další kočku - trpí samotou a separační úzkostí, nedivila bych se kdyby začala znečišťovat byt.
A teda pochopitelně kastrovat.
Děkuji všem za odpovědi a kamaráda by jsme ji pořídily ale bojím se aby ji vůbec k sobě pustila a nebylo by zlé že by se praly atd ale asi to budu muset zkusit snad to zabere děkuji