Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak kocicka je doma. Koberce jsou ok, ale mame jiny problem. Kocicka se schovala pod gauc a vylezla jen vecer na chvili. Mam strach o ni. Cele odpoledne nejedla, ani se tech granuli nedotkla. Je to normalni? Myslela jsem ze v noci se naji a zajde si na wc, kdyz ji nikdo nebude rustit a nic.
@Anonymní píše:
Tak kocicka je doma. Koberce jsou ok, ale mame jiny problem. Kocicka se schovala pod gauc a vylezla jen vecer na chvili. Mam strach o ni. Cele odpoledne nejedla, ani se tech granuli nedotkla. Je to normalni? Myslela jsem ze v noci se naji a zajde si na wc, kdyz ji nikdo nebude rustit a nic.
Nech ji v klidu, ona si zvykne
dej jí misku blízko místu kde je schovaná, aby se mohla napít nebo najíst a věř že ona si v noci k misce dojde
A hlavně ji násilím netahej ven, nech jí úplně v klidu, je to změna prostředí a ona se musí rozkoukat. To náš první kocour je tak drzej že se nám hned vyvalil na postel a skákal na stůl
ten druhý je trochu klidnější, taky se občas schoval, ale spíš před tím naším prvním divochem, on ho chudáka furt proháněl
a koberce nám trhají občas, ale fakt málokdy, spíš si všímají škrabadla ![]()
@Anonymní píše:
V klidu, to je úplně normální
Potřebuje si zvyknout, nechte ji, občas běžte pohladit. Kočky prozkoumávají v noci
Pomalu se začne osmělovat a bude to OK, buďte trpěliví ![]()
Ani oblibeny Gourmetek nechtela. Trochu snedla a za chvili to vyzvracela.
snad bude v pohode. Mam o ni strach. Jinak uz prozkoumava teren
.
@Poison Eve jako u přítele neskrabe ani gauč ani křesla, spíš jen občas na ně vyskočí
. Spíš se bojím těch koberců. Ona je zvláštní kočka, vědomě nikdy neskrabala. Ani nábytek, ani gauč.