Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj budu mit kotě a přemíšlím čím ho krmit ve zverimexu mi doporučili ať koupím granule a kapsličky od wihiskas že prý sou nejlepší a nejzdravější tak se ale rači ještě ptám tady co si o tom myslíte???
![]()
Přečti si složení
Kočky by kupovaly myši.
Nejlepší je maso.
Když granule, tak bez obilí…
@Mucha926 píše:
Ahoj budu mit kotě a přemíšlím čím ho krmit ve zverimexu mi doporučili ať koupím granule a kapsličky od wihiskas že prý sou nejlepší a nejzdravější tak se ale rači ještě ptám tady co si o tom myslíte???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Whiskas je jedna z nejvetsich sracek. PremYslej dal…
Přečti si co je na složení. Asi ti to taky nejspíš doporučili, aby sis náhodou nekoupila třeba něco lacinějšího. Ale to je tak všude, se vším. Dřív žádný kapsičky a granule nebyly a kočky a psi žrali normálně třeba zbytky z kuchyně a žili.
Sra. čka plná obilí. Ve zveráku ti doporučí cokoli, jen aby prodali…
Kupuj granule podle obsahu masa… Whiskas se 4 % rádoby masa, barvivama a nevím čím vším není vhodné ani pro dospělou kočku natož kotě.
Z té levnější kategorie bych vzala Purina Cat chow kitten, Purina One nebo Brit kitten.. určitě nic s barevnýma granulkama.
Vhodně je k tomu dát např. tvaroh (občas) nebo vařené kuřecí maso.
Pokud chceš kotěti zadělat na celoživotní problémy s trávením a ledvinama, tak kupuj, směle do toho. Pak teda, aby mu bylo jo zle, doporučuju Felixe.
Bože
chudák kotě.
Kotě vždy krmit ze zacatku tím, na co je zvyklé od chovatele. Poté postupně přejdina vlastní vyber. Nechápu, ze ti někdo ve zverimexu řekl, ze whiskas je kvalitní
Kočky mam tři, krmim royal caninem nebo acanou. Občas dostanou syrová játra.
@Mucha926
ve zverimexu jsou odborníci
. Stačí se řídit složenim, kočku nemam ale psa a bude to podobné jako marketovka pro psy
. Zkus kouknout na ifaunu a mrknout na témata kolem stravy pro kočku
. co jí dává chovatel za stravu? Pokud něco slušného tak klidně to samé a pokud marketovku tak pak postupně převádět
Kvalitních krmiv bude určitě dost ale nehledat ve zverimexu ![]()
Holky, ale za to, že lidi kupují tyhle srágory, můžou hlavně ty deb. ilní reklamy v televizi. Říkali to v reklamě!!! Tak to musí být pravda!!!
Mají pro to pevný důkaz
Sice tohle bylo na jinou značku, ale stejně sračkovou ![]()
@Tichošlápek píše:
Kotě vždy krmit ze zacatku tím, na co je zvyklé od chovatele. Poté postupně přejdina vlastní vyber. Nechápu, ze ti někdo ve zverimexu řekl, ze whiskas je kvalitníKočky mam tři, krmim royal caninem nebo acanou. Občas dostanou syrová játra.
No tak tím bych se taky moc nechlubila.
![]()
@Whiskin píše:
Pokud chceš kotěti zadělat na celoživotní problémy s trávením a ledvinama, tak kupuj, směle do toho. Pak teda, aby mu bylo jo zle, doporučuju Felixe.Bože![]()
![]()
chudák kotě.
hele, já jsem tady klikla spíš omylem, kočku nemám, ale už jsem si to teda přečetla, a nechápu, proč jsi tak zlá a ironická…zakladatelka se normálně slušně zeptala, tak neví no, nevyzná se v tom, tak proč tak ostrej komentář
![]()
Dejme na obal roztomilý a zdravě vypadající koťátko a hlupáci to budou kupovat..
A bacha na royal canin
to je neskutečná s. ačka tu fakt ne, líbivý obal to má a to je vše. Acana, rijen, N&D,…chce to něco načíst a hlavně číst obaly, na prvních místech musí být maso ![]()