Whiskas pro kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
524
24.8.16 11:21

@slavuska1 Protože mít kočku je závazek třeba na patnáct let. A promin, ale kdo neví ani to, čím ji krmit, by si ji prostě pořizovat neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.16 11:22

@Šmoulice taky z toho nejsem na větvi, zvlášť za ty peníze, ale byly na ne zvyklé z chovne stanice a dodneška je milují :mrgreen: holt já taky občas sním balík nutelly na chuť. A holky mají místo toho svoje granulky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.16 11:25
@Whiskin píše:
@slavuska1 Protože mít kočku je závazek třeba na patnáct let. A promin, ale kdo neví ani to, čím ji krmit, by si ji prostě pořizovat neměl.

však ona ji ještě nemá. jen se zeptala, čím to budoucí kotě krmit, jestli jí ve zverimexu poradili správně :nevim: předpokládám že ty ses s vědomostmi o krmení koček už narodila, když se ti nelíbí, že zakladatelka hledá informace na internetu a ve zverimexu(ještě před koupí kotěte).
no nic, já už v otmhle tématu končím…jen mě takovýhle rýpání fakt naštvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
24.8.16 11:26

@Šmoulice :mrgreen: :mrgreen: mě royal vždy vychvalují ve zverimexu prý pro jorky je speciální. Tam jdu vždy když se chci zasmát :mrgreen: a nejvíc mě dostane když mě vysvětlují že pes nesmí tolik masa, hm v royalu neni ale skoro žádné maso :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
24.8.16 11:27

Pokud jsi ochotna si připlatit kup tyto granule: http://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/…specifikace/#…
Vyšly nejlépe v dtestu. A občas kočičce uvař kuřecí maso :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
24.8.16 11:28
@Markéta80 píše:
@Šmoulice :mrgreen: :mrgreen: mě royal vždy vychvalují ve zverimexu prý pro jorky je speciální. Tam jdu vždy když se chci zasmát :mrgreen: a nejvíc mě dostane když mě vysvětlují že pes nesmí tolik masa, hm v royalu neni ale skoro žádné maso :mrgreen: :mrgreen:

Oni ho vychvalují i veterináři :roll: Spolu s druhou srágorou Hill´s :roll: Nj, pro prachy všechno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
24.8.16 11:29

@Martina1991

Orijen kupuji psovi. Nejlepší granule na trhu mi přijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
24.8.16 11:29

@Martina1991 to věřim že vyšly v testu nejlépe :palec:, bych se spíš divila kdyby ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
24.8.16 11:34

Kočka je masožravec, potřebuje krmivo s co největším obsahem masa. Na rady prodejců ve zverimexech nedej, nakecají ti cokoliv, aby prodali, a často nemají vůbec ponětí o tom, co vlastně prodávají. Na Whiskas, Kitekat a obecně krmiva, která se dají zakoupit v supermarketu, zapomeň - minimum masa pochybného původu, hromada obilovin, solí, dochucovadel a zbytečných barviv. Vybírej krmiva, kde je na prvním místě konkrétně uvedeno maso (NE „maso a vedlejší výrobky živočišného původu“, ale „kuře, tuňák, hovězí žaludky“ apod.), bez obilovin.

Kvalitní granule jsou třeba Applaws, Acana, Orijen, Taste of the wild, N&D grain free, Brit Carnilove.

Kvalitní kapsičky a konzervy Schesir, Cosma, ShinyCat, Animoda Carny a filety, Brit Care, Applaws, Miamor.

Cen se nelekej, kvalitního krmiva kočka na objem sežere méně a přes internet vyjde podstatně levněji. Doporučuji zvykat kočku i na syrové maso, levnější než kapsičky a 100% masa. Kapsičky a konzervy nepotřebuje kočka každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
24.8.16 11:37

@Šmoulice no to víš prachy až na 1 místě :mrgreen:. jenže když koukneš na složení a hlavně mě děsí ta konzervace :( Já vždy když vidim v obchodě jak lidi berou 10kg balení co je v akci takže max 200,– za 10kg :jazyk:. To má naše cca 200 za 1kg :mrgreen: :mrgreen:, je jasné že je to i otázka peněz ale vždy se dá najít slušné za slušnou cenu protože tyhle hnusy jsou předražené :? ale lidi o tom nepřemýšlí, neřeší kolik je v tm masa a ještě si řeknou že 200 za 10 kg je moc :jazyk: V těch hnusech je konzervace šílená takže je to začarovaný kruh, ve špičce se člověk nemusí bát a může i zkoušet co zvířeti sedne, u průměrných už je to o ústupku a v marketovkách je to fuk, Royal je na stejné úrovni jako pedigree jen předražený šrot a za cenu royalu se dá najít mnohem lepší. Acana je taky ok, naší to musim točit protože víc jak 1kg žrát v kuse nebude tak střídam. ted se zdá že je spokojená, hned letí k misce a sežere hned :lol: tak asi vezmu i jinou příchut :lol: Manžel se vždy chytá za hlavu co to má za příchut a kaviárek jestli jí nechci kupovat :mrgreen:

tady všechny granule ok http://www.granule.cz/…e-pro-kocky/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
24.8.16 11:42
Citace] @Whiskin píše:
@slavuska1 Protože mít kočku je závazek třeba na patnáct let. A promin, ale kdo neví ani to, čím ji krmit, by si ji prostě pořizovat neměl.

A ty ses se znalostí kočičího krmiva už narodila? Je dobře, že se zakladatelka o tom, co jí doporučili ve zverimexu, přišla poradit. Když jsem pořizovala první kočku, zašla jsem do větších chovatelských potřeb a chtěla menší balíček těch nejkvalitnějších granulí pro kotě. A paní prodavačka mi doporučila Royal, že je nejkvalitnější a lidi to hodně kupujou. Vzala jsem ho s myšlenkou, že dám koťátku to nejlepší, a až doma jsem s internetem zjistila, že ani náhodou. Hned jsem šla pro jiné. Bez internetu a rady by pro mě složení granulí pro kočky byla doteď záhada na entou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.8.16 12:07
@Markéta80 píše:
@Martina1991 to věřim že vyšly v testu nejlépe :palec:, bych se spíš divila kdyby ne :lol:

Tak proč to nikdo neřekne mým kocourům? :lol: Ti ho prostě nežerou a žrát nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
24.8.16 12:37

@Kakika tam maso a granule furt bude rozdíl :mrgreen:. My naší kupujeme jen ty lepší a po kile žraní stojí a čumí a ten pohled říká vše :mrgreen: I když ted je spokojená, teda zatim. Doma jsme měli kočku a ta lovila myši jen pro zábavu ale vždy přinesla ukázat kolik nachytala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
24.8.16 12:38
@Kakika píše:
Tak proč to nikdo neřekne mým kocourům? :lol: Ti ho prostě nežerou a žrát nebudou :lol:

Nech je 2-3 o hladu :-) Uvidíš, jak rádi si dají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.8.16 13:15
@Šmoulice píše:
Nech je 2-3 o hladu :-) Uvidíš, jak rádi si dají :-)

Věř tomu, že ten papírový by raději zdechl, než sežrat něco, co mu nevoní. Tímhle jsem si už taky prošla. Rozjelo to u něj nějakou břišní infekci a já byla rázem o 7 tis. lehčí, od té doby už nezkouším „však nad plným talířem hlady nikdo neumřel“, protože on by to na truc dokázal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný