Whiskas pro kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6119
24.8.16 13:29
@Kakika píše:
Věř tomu, že ten papírový by raději zdechl, než sežrat něco, co mu nevoní. Tímhle jsem si už taky prošla. Rozjelo to u něj nějakou břišní infekci a já byla rázem o 7 tis. lehčí, od té doby už nezkouším „však nad plným talířem hlady nikdo neumřel“, protože on by to na truc dokázal :lol:

Mi povídej. Jedna z našich koček radši blije žaludeční šťávy od hladu, než sežrat, co fakt nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.8.16 16:53

Já teď tříměsíční kotě krmím kombinací konzerv Animonda Carny (může se po nich utlouct), granule Royal Canin Mother & Babycat (plánuju přejít na Orijen, ale prý ne každé kočce chutná) a prokládám to syrovými vnitřnostmi (kuřecí srdíčka a játra). A asi můžu doporučit, protože mu chutná, nemá žádné zažívací potíže, roste jako z vody, je samej sval a má krásnou srst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 17:11
@Markéta80 píše:
@Šmoulice no to víš prachy až na 1 místě :mrgreen:. jenže když koukneš na složení a hlavně mě děsí ta konzervace :( Já vždy když vidim v obchodě jak lidi berou 10kg balení co je v akci takže max 200,– za 10kg :jazyk:. To má naše cca 200 za 1kg :mrgreen: :mrgreen:, je jasné že je to i otázka peněz ale vždy se dá najít slušné za slušnou cenu protože tyhle hnusy jsou předražené :? ale lidi o tom nepřemýšlí, neřeší kolik je v tm masa a ještě si řeknou že 200 za 10 kg je moc :jazyk: V těch hnusech je konzervace šílená takže je to začarovaný kruh, ve špičce se člověk nemusí bát a může i zkoušet co zvířeti sedne, u průměrných už je to o ústupku a v marketovkách je to fuk, Royal je na stejné úrovni jako pedigree jen předražený šrot a za cenu royalu se dá najít mnohem lepší. Acana je taky ok, naší to musim točit protože víc jak 1kg žrát v kuse nebude tak střídam. ted se zdá že je spokojená, hned letí k misce a sežere hned :lol: tak asi vezmu i jinou příchut :lol: Manžel se vždy chytá za hlavu co to má za příchut a kaviárek jestli jí nechci kupovat :mrgreen:tady všechny granule ok http://www.granule.cz/…e-pro-kocky/ :palec:

Markétko, prosím tě, točilas ty značky granulí i u štěněte nebo až u roční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
24.8.16 17:52

@Pavoučnicee no musela jsem :?, pokud by něco žrala tak bych točila třeba jen příchut ale naše slečna to prostě víc jak 3-4 týdny v kuse odmítla žrát. Jako štěně tuplem, nějaké odmítla úplně, granule co měla od chovatelky jí ale nesedly proto jsme měnila. Pak jí sedla hodně acana. ale jsou značky kde se neřeší, štěně, dospělý, senior takže to bylo ok. Naší nevadí přechody ze dne na den :palec:. Důležité je pokud střídat tak podobnou kvalitu, ne orijen a rovnou skočit do marketovky atd :? a ted to točim po kilovce, sice koupim 2kg ale odsypávam do krabičky co mam na lince a po 2 spotřebovaných nádobkách měnim za jinou příchut nebo značku a je spokojená :mrgreen: ale jako štěně to byla katastrofa, wolfsblut nechtěla vůbec kvůli velikosti :? TTW jako jediné jí nesedli a prý se dost značka zhoršila a už to neni co bývalo :?, měla barking heads tiny paws kachnu a to jí chutnalo, dokonce 23kg sežrala v kuse ale to poslední kilo už přestala žrát :jazyk:. Pak jsme měla hodně vzorků kterých se ani nedotkla :cert: :cert:, kolem 10m jsem objednala všechny příchutě acany a orijenu po 340gr a to jí vyhovovalo :mrgreen:, změna po 11 dnech a žrala hezky. Napřed acanu a pak orijen ;), ted měla marp red mix a taky kilo krásně a pak už do toho strkala čumákem :cert: :cert: tak sjem dala pár vzorků - cca na 5 dní a pak zbytek dožrala, teda skoro :? a ted má změnu a zatim s ejich může užrat, cena teda nic moc ale žere je, velikost granulí fakt mini a mají i 800gr balení což na zkoušku je super :palec: Ted na granulích. cz mam pár granulí co chci vyzkoušet :mrgreen:. U velkého psa vezmu velké balení a na zkoušku ok, naší když vezmu 3kg má na 3m a pokud to nebude chtít tak vyhazuji za tisíce do koše :cert:. ale od těch 10m celkem žere, jen vim že musim střídat. Minulý pes měl acanu a vše ok. Tahle ne, ale moje chyba že jsme si jí naučila. jenže dát hladovku kilovému štěněti :?, dospělá má sotva 2kg ale jo ted žere pěkně, zatim :mrgreen: :mrgreen:, dokrmim tohle a asi jí objednam stejnou značku jen jinou příchut. mě by vyhovovalo půl kg balení ale to je u máločeho :? jedině acana a orijen mají malá balení vlastně jako vzorky ale jinak je většina 2-3kg nejmenší :?. Chovatelka mě varovala že jak jednou ustoupim bude to konečná :mrgreen: :mrgreen: a to se snažim brát ty nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
24.8.16 23:52

Mam kocku a dva kocoury, krmim granulema Hills a k tomu syrové kuřecí maso (přemražené) a občas syrová játra nebo rybu.
Whiskas, Kitekat, Propesko apod. nekupuj!!! Kočky nejsou popelnice na odpad!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.16 09:06

Našemu kotatku Whiskas ani moc nechutnaly. Kupujeme Purina One nebo Joseru :) ty mu smakuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
28.8.16 09:39

Ja tedy krmim zasadne syrovym masem.
Nase kočky granule nezerou a pokud bych chtela nejake kvalitni konzervy, krmit čistým masem me vyjde na polovinu. Vzdycky ho rozkrajim, nasackuju, zmrazim a pak jen vyndavam sacky z mrazaku.
Nemluve o objemu exkrementu a smradu, co z nich vychazel, kdyz zraly konzervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.16 08:32

Whiskas způsobil u mého kocoura doživotní alergii na obiloviny. Doporučuji se pozeptat třeba na fb skupině Cat Mania.
Já osobně preferuji Applaws a co se týká doplňků tak jedině maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný