Chytly jste blechu od štěněte?

Anonymní
26.8.16 07:42

Chytly jste blechu od štěněte?

Ahojte!! Máme 2 měsíční štěně, minulý týden ji zvěrolékař našel blechu v srsti, prý jsme si ji mohli dovézt od původního majitele. Každopádně jsem ji krk nakapala vodičku na kůži, přesně podle návodu. Štěně se ale pořád škrábe a sem tam u toho i kňučí. No co, je to pes, to dělají, dál jsem to neřešila. Ale já mám teď po těle tak 20 stipancu :mrgreen:. Nikdy jsem takto dostupná nebyla! Myslíte, že jsem ji mohla od ní chytit? Tu vodičku jsme aplikovali před týdnem. Asi bude rozumne koupit další a zase nakapat, ne? Máme doma malé děti a nerada bych, aby se nám ty potvory namnozily! :roll: :roll: anonym jistě chápete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
26.8.16 07:47

Ano, měli jsme blechy od štěněte. U nás pomohl obojek a bylo po blechách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39737
26.8.16 07:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.8.16 08:00

Nikdy jsem takto dostupná nebyla! :mrgreen: :mrgreen: Promiň, já vím, že automatická oprava textu je sviňa, ale tohle pobavilo :lol:

Jinak za nás…kapičky už nějak přestávají na ty potvory fungovat, museli jsme najet na obojky. Momentálně máme Foresto, předtím Scalibor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
26.8.16 08:13

Ahoj, to kapání už na blechy opravdu zabírá špatně, ale další dávku mu ještě nekap, mohlo by mu to ublížit, protože ta dávka se dostává do těla a třeba našemu psovi jsme to museli přestat dávat úplně, protože mu z toho bylo vždy tak tři dny opravdu špatně. Obojky jsou prý lepší. Jinak blechu určitě chytnout můžeš, ale měla by z tebe rychle odskákat :), u lidí se jim tak nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.16 08:23

Samozřejmě, že tě poštípou blechy od psa. Vodička je absolutně na nic, nechrání to ani z poloviny.
Kup obojek foresto, opravdu neváhej, na mallu jsme ho kupovala já teď kolem pětistovky, naše štěně ho dostalo, když jí byly necelé tři měsíce a měla 850gramů, a během jednoho dne svatý klid. Funguje až 8 měsíců, vyjde levněji než blbé nefumkční vodičky, taky jsem jí nejdřív kapala vodičky, dokonce jsem šla k veterináři, aby mi dal dobrou na její váhu…houby platné.

Navíc to eliminuje blechy v blízkém okolí psa.

Neváhej a kup ten obojek, foresto, nevadí dětem, když budou mazlit psa, nevadí mu voda, prostě skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.16 08:32

Kromě samotneho psa tj kapicky, obojku apod je nutne taky deratizovat okoli tj vyprat pelech, vystrikat koberce, povytirat…ja pokud se stalo a nestydim se zato, protoze to holt k souziti se zviraty patrí koupila i sampon /protiblesí/ a pridala ho k vecem co jsem prala. Ona samotna blecha uz nemusi byt nazivu, ale naklade mimo telo hostitele vajicka a to je potom zacarovany kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.8.16 08:33

Také jsme jednou měli a byli jsme pokousaní všichni, nicméně po kapičce a úklidu zmizely hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
26.8.16 09:06

Nevím, jestli můžeš chytnout blechy, ale pokousat tě můžou určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
26.8.16 09:23

A nejsou ty obojky až od 4 měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
26.8.16 09:27

Taky jsme je doma měli. Určitě obojek či sprej a i odblešovací šampon + i něco na prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.16 09:58
@bubulina píše:
A nejsou ty obojky až od 4 měsíců?

od dvou, tedy konkrétně ten Foresto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.16 11:36

Dík!! Za ty opravy jako sory no, nevím, jak to na tom krámu vypnout :mrgreen: :mrgreen:. Asi koupíme ten foresto, chodíme s ní i do lesa…máme ještě tři malé děti a nerada bych, aby se to rozlezlo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
26.8.16 13:39
@Anonymní píše:
Dík!! Za ty opravy jako sory no, nevím, jak to na tom krámu vypnout :mrgreen: :mrgreen:. Asi koupíme ten foresto, chodíme s ní i do lesa…máme ještě tři malé děti a nerada bych, aby se to rozlezlo. :roll:

No ja pravě zas měla lepsi zkusenost se spotama /kapkama za krk/ protoze pokud jsou děti malé neubranite se aby za nej netahaly…aby byl učinny musí prilehat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.8.16 18:00

Já mám dobrou zkušenost s pipetama Advantage, mají jinou účinnou látku než klasika Frontline a spol. a fakt to zabralo. U kočky teda, ale předpokládám, že se psem to taky půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný