Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano, měli jsme blechy od štěněte. U nás pomohl obojek a bylo po blechách
Nikdy jsem takto dostupná nebyla!
Promiň, já vím, že automatická oprava textu je sviňa, ale tohle pobavilo ![]()
Jinak za nás…kapičky už nějak přestávají na ty potvory fungovat, museli jsme najet na obojky. Momentálně máme Foresto, předtím Scalibor.
Ahoj, to kapání už na blechy opravdu zabírá špatně, ale další dávku mu ještě nekap, mohlo by mu to ublížit, protože ta dávka se dostává do těla a třeba našemu psovi jsme to museli přestat dávat úplně, protože mu z toho bylo vždy tak tři dny opravdu špatně. Obojky jsou prý lepší. Jinak blechu určitě chytnout můžeš, ale měla by z tebe rychle odskákat
, u lidí se jim tak nelíbí.
Samozřejmě, že tě poštípou blechy od psa. Vodička je absolutně na nic, nechrání to ani z poloviny.
Kup obojek foresto, opravdu neváhej, na mallu jsme ho kupovala já teď kolem pětistovky, naše štěně ho dostalo, když jí byly necelé tři měsíce a měla 850gramů, a během jednoho dne svatý klid. Funguje až 8 měsíců, vyjde levněji než blbé nefumkční vodičky, taky jsem jí nejdřív kapala vodičky, dokonce jsem šla k veterináři, aby mi dal dobrou na její váhu…houby platné.
Navíc to eliminuje blechy v blízkém okolí psa.
Neváhej a kup ten obojek, foresto, nevadí dětem, když budou mazlit psa, nevadí mu voda, prostě skvělý.
Kromě samotneho psa tj kapicky, obojku apod je nutne taky deratizovat okoli tj vyprat pelech, vystrikat koberce, povytirat…ja pokud se stalo a nestydim se zato, protoze to holt k souziti se zviraty patrí koupila i sampon /protiblesí/ a pridala ho k vecem co jsem prala. Ona samotna blecha uz nemusi byt nazivu, ale naklade mimo telo hostitele vajicka a to je potom zacarovany kruh.
Také jsme jednou měli a byli jsme pokousaní všichni, nicméně po kapičce a úklidu zmizely hned.
Nevím, jestli můžeš chytnout blechy, ale pokousat tě můžou určitě ![]()
Taky jsme je doma měli. Určitě obojek či sprej a i odblešovací šampon + i něco na prostředí.
@bubulina píše:
A nejsou ty obojky až od 4 měsíců?
od dvou, tedy konkrétně ten Foresto
Dík!! Za ty opravy jako sory no, nevím, jak to na tom krámu vypnout
. Asi koupíme ten foresto, chodíme s ní i do lesa…máme ještě tři malé děti a nerada bych, aby se to rozlezlo. ![]()
@Anonymní píše:
Dík!! Za ty opravy jako sory no, nevím, jak to na tom krámu vypnout![]()
. Asi koupíme ten foresto, chodíme s ní i do lesa…máme ještě tři malé děti a nerada bych, aby se to rozlezlo.
No ja pravě zas měla lepsi zkusenost se spotama /kapkama za krk/ protoze pokud jsou děti malé neubranite se aby za nej netahaly…aby byl učinny musí prilehat. ![]()
Já mám dobrou zkušenost s pipetama Advantage, mají jinou účinnou látku než klasika Frontline a spol. a fakt to zabralo. U kočky teda, ale předpokládám, že se psem to taky půjde.
Ahojte!! Máme 2 měsíční štěně, minulý týden ji zvěrolékař našel blechu v srsti, prý jsme si ji mohli dovézt od původního majitele. Každopádně jsem ji krk nakapala vodičku na kůži, přesně podle návodu. Štěně se ale pořád škrábe a sem tam u toho i kňučí. No co, je to pes, to dělají, dál jsem to neřešila. Ale já mám teď po těle tak 20 stipancu
. Nikdy jsem takto dostupná nebyla! Myslíte, že jsem ji mohla od ní chytit? Tu vodičku jsme aplikovali před týdnem. Asi bude rozumne koupit další a zase nakapat, ne? Máme doma malé děti a nerada bych, aby se nám ty potvory namnozily!
anonym jistě chápete