Kočka - antibiotika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69142
2.12.23 22:01

My dáváme ve dvou. Ten, co drží, má jizvy od drápů. Ten, co strká do tlamy, má jizvy od zubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
2.12.23 22:05
@ugluk píše:
My dáváme ve dvou. Ten, co drží, má jizvy od drápů. Ten, co strká do tlamy, má jizvy od zubů.
:mrgreen:

tak samozřejmě že sluha musí trpět

sluha prostě MUSÍ občas trpět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.23 22:06
@ugluk píše:
My dáváme ve dvou. Ten, co drží, má jizvy od drápů. Ten, co strká do tlamy, má jizvy od zubů.

A při dezinfikování zjistíš, že máš tabletu nalepenou v ráně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.12.23 22:08

Do naší kočky narvat léky je fakt umění. Bojovali s ní i na veterině a jediné, co zvládneme, tak rozdrtit tabletku v hmoždíři, do injekční stříkačky nasát vodu, stříknout do hmoždíře, promíchat, zpátky nasát do injekční stříkačky, chytit kočku za kůži na hlavě a stříknout jí to do krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80305
2.12.23 22:20
@ugluk píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80305
2.12.23 22:21
@Pučálkovic.Amina píše:
A při dezinfikování zjistíš, že máš tabletu nalepenou v ráně… :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118585
2.12.23 22:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.12.23 22:35

Naše mrška brala tabletky 3 měsíce v kuse. Zafungovalo dát na malou lžicku maltózový krém, do něj tabletku, a ona to slízla. Jakýkoliv nátlak byl naprosto neúčinný. Já bych zase potřebovala zjistit, jak kočce nenásilně vymat oči atb. mastí. :lol: Teď balím na mumii do deky, ale bez boje to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
3.12.23 00:01

Ano, přesně tak, chce to zásobu náplastí a kysličníku na desinfekci ran - tvých, samozřejmě. Já jsem vždycky držela kočku na klíně, jako že „jenom si tě pochovám“. Potom jednou rukou chytit hlavu, zaklonit a prstem mezi dásně ze strany jí donutíš otevřít hubu. Vložíš tabletku, zabalenou do něčeho klouzavého, nám se osvědčilo máslo, co nejdál do tlamy. Přidržíš zavřenou tlamu a čekáš na výsledek. V ideálním případě kočka polkne, jinak sebereš vyplivnutý prášek, najdeš kočku a následuje druhý až x-tý pokus. Přísahám, že ta naše potvora se tvářila, že to spolkla a pak jsem našla oslintaný prášek vyplivnutý na zemi. A ze žrádla to doslova vypreparovala. Sežrala všechno, prášek zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.23 11:28

Já tabletu nadrtím a rozmíchám v pastě pro kočky na nechutenství. Ta pasta krásně voní a přebije pach tablety. Pokud by ji náhodou nechtěla kočka slízat, natřu jí to na čumák a to si olíže už sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný