Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My dáváme ve dvou. Ten, co drží, má jizvy od drápů. Ten, co strká do tlamy, má jizvy od zubů.
@ugluk píše:
My dáváme ve dvou. Ten, co drží, má jizvy od drápů. Ten, co strká do tlamy, má jizvy od zubů.
tak samozřejmě že sluha musí trpět
sluha prostě MUSÍ občas trpět ![]()
@ugluk píše:
A při dezinfikování zjistíš, že máš tabletu nalepenou v ráně… ![]()
Do naší kočky narvat léky je fakt umění. Bojovali s ní i na veterině a jediné, co zvládneme, tak rozdrtit tabletku v hmoždíři, do injekční stříkačky nasát vodu, stříknout do hmoždíře, promíchat, zpátky nasát do injekční stříkačky, chytit kočku za kůži na hlavě a stříknout jí to do krku
@ugluk píše:
@Pučálkovic.Amina píše:
A při dezinfikování zjistíš, že máš tabletu nalepenou v ráně…
Naše mrška brala tabletky 3 měsíce v kuse. Zafungovalo dát na malou lžicku maltózový krém, do něj tabletku, a ona to slízla. Jakýkoliv nátlak byl naprosto neúčinný. Já bych zase potřebovala zjistit, jak kočce nenásilně vymat oči atb. mastí.
Teď balím na mumii do deky, ale bez boje to není.
Ano, přesně tak, chce to zásobu náplastí a kysličníku na desinfekci ran - tvých, samozřejmě. Já jsem vždycky držela kočku na klíně, jako že „jenom si tě pochovám“. Potom jednou rukou chytit hlavu, zaklonit a prstem mezi dásně ze strany jí donutíš otevřít hubu. Vložíš tabletku, zabalenou do něčeho klouzavého, nám se osvědčilo máslo, co nejdál do tlamy. Přidržíš zavřenou tlamu a čekáš na výsledek. V ideálním případě kočka polkne, jinak sebereš vyplivnutý prášek, najdeš kočku a následuje druhý až x-tý pokus. Přísahám, že ta naše potvora se tvářila, že to spolkla a pak jsem našla oslintaný prášek vyplivnutý na zemi. A ze žrádla to doslova vypreparovala. Sežrala všechno, prášek zůstal.
Já tabletu nadrtím a rozmíchám v pastě pro kočky na nechutenství. Ta pasta krásně voní a přebije pach tablety. Pokud by ji náhodou nechtěla kočka slízat, natřu jí to na čumák a to si olíže už sama.