Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chce vás chranit
Mrkni na Kočka není pes, bylo to na ČT1 a tam je snad každý díl o tom, jak kočky znackuji apod.
Může mít nějaký zdravotní problém. Zkonzultovala bych to s veterinářem
Buď zajdi za veterinářem, nebo zkus dát kolem dveří a pod dveře nové těsnění. Je možné, že cítí nějaká jiná zvířata co chodí kolem dveří a proto značkuje. Všechno pořádně vydrhni octem se sodou.
Pokud mate vice koček, tak je potřeba mít i vice zachůdků.
Urcite venku chodi jina kocka a vase si znackuje teritorium. Nas kocicak to delal a nekdy i udela taky. Zatim jsme ho neodnaucili a ohlidat se to neda nonstop a to jsme vyzkousely ruzne prostredky, kapky, odpuzovace
Nám to kočka dělala jednu dobu taky, bylo to v době, když jsme měli nového kocoura, mysleli jsme si, že to dělá kvůli tomu, ale ne. Sousedi z bytu od naproti hlídali příbuzným kocoura asi půl roku. Pouštěli ho po chodbě a on chodil kolem našich dveří. Jak se kocour vrátil domů, okamžitě s tím naše kočka přestala. Sousedi si pak pořídili kotě a problém byl na novo, naštěstí už pochopili, že není nejlepší nápad nechat kocoura lítat po celém baráku, drží ho v bytě a naše kočka s tím opět přestala. Hlídá si svoje a takto dávala najevo, že tady je doma ona a značila si území. Některé kočky to zas místo u dveří dělají v okolí oken. Podle mě máte v okolí jinou kočku.
@Anonymní píše:
Hezký sobotní večer, poslední týdny řešíme takovou nepříjemnost s jednou z našich čtyřech koček. Začala nám močit i kálet na chodbě u dveří. Nikdy předtím to nedělala, máme jí asi osm let, je kastrovaná. Je to šéfová celé smečky. Nejdříve to dělala jen, když jsme nebyli doma, teď už to dělá i když doma jsme. Proto jsme také zjistili, která to je. Nic se u nás v době, kdy to začala dělat nezměnilo, už jsem z toho zoufalá. Je hrozné přijít domů a první co, rozmáznout dveřmi nadělení. Vždy se bojíme, když jdeme s návštěvou, jestli to zas neprovedla. Stydím se, nechci být zde za tu, co má kočku čunče, tak proto anonym. Děkuji za každou radu, byli bychom moc rádi, kdyby s tím přestala.
Vytrhej plovouci podlahu/dlažbu v předsíni a výplň kočkolitem a ať si chčije.
Já ti jenom poradím, jak vyřešit obavu po příchodu domů otevřít dveře a nerozmáznout to nadělení
Prostě dole na dveře přilep lepící páskou kus novin
Funguje to ![]()
@JaninkaŠv píše:
Já ti jenom poradím, jak vyřešit obavu po příchodu domů otevřít dveře a nerozmáznout to naděleníProstě dole na dveře přilep lepící páskou kus novin
Funguje to
Jako ze si precte na titulce o Kalouskovi a nebude mit chut se ani vychcat?
@Pavlik Morozov píše:
Jako ze si precte na titulce o Kalouskovi a nebude mit chut se ani vychcat?
Hezký sobotní večer, poslední týdny řešíme takovou nepříjemnost s jednou z našich čtyřech koček. Začala nám močit i kálet na chodbě u dveří. Nikdy předtím to nedělala, máme jí asi osm let, je kastrovaná. Je to šéfová celé smečky. Nejdříve to dělala jen, když jsme nebyli doma, teď už to dělá i když doma jsme. Proto jsme také zjistili, která to je. Nic se u nás v době, kdy to začala dělat nezměnilo, už jsem z toho zoufalá. Je hrozné přijít domů a první co, rozmáznout dveřmi nadělení. Vždy se bojíme, když jdeme s návštěvou, jestli to zas neprovedla. Stydím se, nechci být zde za tu, co má kočku čunče, tak proto anonym. Děkuji za každou radu, byli bychom moc rádi, kdyby s tím přestala.