Kočka pořád čůrá do postele

Anonymní
30.12.18 19:06

Kočka pořád čůrá do postele

Prosím o radu už jsem zoufalá.. :zed:
Ke konci září tohoto roku jsme si vzali z útulku kočku. Paní nám říkala, že už jednou byla vrácena kvůli tomu že čůrá do postele.. říkali jsme si nám to dělat nebude.. třeba ji ubližovali proto to dělala. Jenže bohužel to dělá i nám. Má všechno, dobrý jídlo, hračky i pozornost a dělá to furt. Už nám zničila z toho postel a furt peru povlečení a prostěradlo. Do ložnice zavirat nemohu kvůli druhé kočičce která je hodná a chodí se k nám do postele tulit. A vracet ji nechceme nemáme na to srdce a i tak ji máme rádi.
Děkuji za rady :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32639
30.12.18 19:08
@Anonymní píše:
Prosím o radu už jsem zoufalá.. :zed:
Ke konci září tohoto roku jsme si vzali z útulku kočku. Paní nám říkala, že už jednou byla vrácena kvůli tomu že čůrá do postele.. říkali jsme si nám to dělat nebude.. třeba ji ubližovali proto to dělala. Jenže bohužel to dělá i nám. Má všechno, dobrý jídlo, hračky i pozornost a dělá to furt. Už nám zničila z toho postel a furt peru povlečení a prostěradlo. Do ložnice zavirat nemohu kvůli druhé kočičce která je hodná a chodí se k nám do postele tulit. A vracet ji nechceme nemáme na to srdce a i tak ji máme rádi.
Děkuji za rady :(

Tak bych kontaktovala Kláru Vodičkovou, měla pořad na ČT1 Kočka nebo pes, ta by ti určitě poradila. Má svoje internetové stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hannna.Kol
30.12.18 19:13

Kamarádce se dělo to samé, dala kočku vykastrovat a od té doby to nedělá. :)

• Citovat
  • Upravit
59518
30.12.18 19:15

zamezit přístup, tohle se nezmění. je to prase a tohle bych netrpěla, z postele máte kočičí záchod :poblion: . Ani se nedivim že jí někdo vrátil, měl by si jí vzít někdo kdo jí bude mít venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 19:21

Muze byt vice teritorialni a prpste si tak znackovat sve. Obzvlast pokud tam je druha kocka. Kastrace to ne vzdy vyresi. Bratr mel neco obdobneho a dost se na to informoval tehdy. Zkusil kastraci teze a nejaky cas nez se hormony srovnaji je to jeste horsi, po delsi dobe to delala menne ale stejne. Zamezila bych ji proste pristup nebo se smirila s pocuranou posteli. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2550
30.12.18 19:22

Vyprat povlečení nestačí, je to i v matraci. V drogerii je koupit speciální přípravek na odstranění zvířecích pachů. Ale upřímně - pokud to nebude řešit s odborníkem, tak to bude dělat dál. Chce to odborný pohled zvenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.12.18 19:30

Kočka tohle dělá když ji něco vadí. Co zkusit jiné stelivo nebo jiný záchod, či ho dát na jiné místo? :think: Nám to kocour dělal taky (ne do postele) a vadil mu krytý záchod. Je kastrovana?
Může mít klidně i nějaký zdravotní problém, tímto to kočky dávají najevo.

Příspěvek upraven 30.12.18 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
30.12.18 19:33

Já bych ji vrátila a vzala si jinou kočičku,když ji chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.12.18 19:37

tohle dělalo nové kotě kamarádce. Ona ho tehdy vždy vzala a ten čenich mu do toho natlačila. Kotě s tím přestalo a už u ní žije 16 let :) tehdy mě ta metoda hrozně šokovala a nelíbilo se mi to, ale asi je to lepší než vrátit ji zase do útulku

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
30.12.18 19:41

Znamemu se kocka .. do postele kdyz ji vyhodil ven za trest ven. Kdyz ji pak pustil dovnitr tak se mu pomstila timhle.

• Citovat
  • Upravit
1331
30.12.18 19:41

Fuj, já bych ji zamezila přístup, absolutně si nedokážu představit spát na pročůrané posteli :poblion: a to máme doma dva psy, přístup do postele jsem jim zamezila s příchodem prvního mimina i když jsou oba hodní a do postele se chodili tulit..... vše má své meze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.18 19:45
@Mia25 píše:
Fuj, já bych ji zamezila přístup, absolutně si nedokážu představit spát na pročůrané posteli :poblion: a to máme doma dva psy, přístup do postele jsem jim zamezila s příchodem prvního mimina i když jsou oba hodní a do postele se chodili tulit..... vše má své meze…

Tak je jasný že nespime na pocurany posteli.. taky prasata nejsme čistíme celou matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
30.12.18 19:46

Jsou spreje co kočkám nevoní, postrikejte tím tu postel.. No a pak je Feliway do zásuvky a to je zase pro kočičí pohodu, zkuste obojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.18 19:47
@veronika1917 píše:
Tak je jasný že nespime na pocurany posteli.. taky prasata nejsme čistíme celou matraci

@Hannna.Kol
vykastrovana právě že je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
30.12.18 19:48

@veronika1917 já vám nevím, ale když se vám zvíře či dítě počůrá do postele tak to prosákne minimálně půlku matrace… No každopádně pokud si ji necháte zvážila bych pořízení ochranného obalu na matraci ;)
 Edit.

Příspěvek upraven 30.12.18 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný