Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tyjo my dávali něco na spaní, ale název už si nevzpomenu, ale spíš bych se poradila na veteřině, jen tak lidské léky bych se bála podávat
pak sme se s ním před půlnocí zavřeli do koupelny a pustili rádio aby kravál z venku neslyšel…
A přikryju je peřinou a hladím. Pokud už před tím neusnuli. Ale je to velký problém…
To jsem ani nevěděl ue něco takového existuje. My máme psy normálně venku u boudy, nevadí jim to. Je pravda, ze u nas strili jen na stadionu a ten mame daleko.
@Kriss Tina píše:
Tyjo my dávali něco na spaní, ale název už si nevzpomenu, ale spíš bych se poradila na veteřině, jen tak lidské léky bych se bála podávatpak sme se s ním před půlnocí zavřeli do koupelny a pustili rádio aby kravál z venku neslyšel…
Právě minulý rok jsme to neřešili,byli jsme s ním doma,jenom mě tak napadlo čím ho trošku uklidnit,zástáncem léků ùplně nejsem a budeme opět doma,určitě sám nebude. ![]()
náš se bál hodně, schovali jsme ho i s kočkama na noc do garáže a byl spokojený. Můžete toho vašeho nechat doma?
@toma0105 píše: Řešíme teď co s pejskem na Silvestra, budu ráda, když poradíte co dáváte třeba za tabletky, aby se nebál, případně to prospal atd. Máme pejska, který se petard nebojí, reaguje pouze štěkáním, protože slyší, že se venku něco děje. Dá se volně koupit něco v lékárně, aby byl trošku utlumený?
Netlumila bych zbytečně psa, který se nebojí
proč? Štěkání ze vzrušení se dá zvládnout výchovou. Bude se to hodit i v jinych situacích, než je silvestr. Taky mám vzrušivého psa, co rád na vše reaguje štěkotem, je potřeba ho usměrnit, ne utlumit.
@pikachu9 máte odolné psy, ale většina se petard bojí… Babičky pes byl v bytě, utlumený a stejně se hystericky třásl strachy, nedej bože když něco bouchlo když byl venku, to byl pak schopný člověka odvlíct domu i kdyby ho měl táhnout po břiše za sebou.
@Lalelale píše:
náš se bál hodně, schovali jsme ho i s kočkama na noc do garáže a byl spokojený. Můžete toho vašeho nechat doma?
Nóó,on je činžákový,postavit ho ven k boudě,tak nevím…
@evva.elza píše:
A přikryju je peřinou a hladím. Pokud už před tím neusnuli. Ale je to velký problém…
JJ, světýlka ji zajímají. Ale taky ji schovávám, protože ty rány jsou pro ni hrozné. Ven se dá jít tak ve čtyři a pak až ráno.
Jenom pro info - některé utlumující léky psa sice oblbnou, ale všechno vnímá. Takže se bojí úplně stejně, akorát je jak mátoha a třeba není ani schopný se schovat. To bych nedala. Spíš ukázat, že o nic nejde, všechno je v pohodě. ![]()
Právě,že on jenom štěká,ale nebojí se,teď o tom zrovna mluví ve zprávách,jako nechápu ty id…ty,co jdou se psy přímo do centra města a petardy nepetardy,psi by se mohli zbláznit
![]()
@toma0105 píše:
Nóó,on je činžákový,postavit ho ven k boudě,tak nevím…
ježiš k boudě ne, právě jsem myslela nechat ho s vámi v bytě, chovat ho, tulit… v bytě by ten hluk neměl být tak velký ne?