Kočka Ragdoll

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8285
1.11.16 19:53

@Pfalenopsis My určitě nadšený jsme :) Nás Majik ma svatozar. Každý, kdo k nám přijde, nevěří, jak je hodný :) Včera si ho fotil i nás pojišťovak, když se Majik cca hodinu nechal vozit v kočárku. Což je teď u nás rutina :))) Od malý si nechá líbit proste vse, hlídá si ji, spí s ni v posteli :), chodí ven na zahradu a domu se vrací na zavolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.16 19:57

@LVLucie To zní skvěle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fatalea
8.1.17 23:20

Za me ano

Ja jsem urcite pro :). Mam ragdollku uz 5rokem, je to milacek, k malym detem od sestry se chova mile, ale ke starsim lidem, kteri jsou vetsi ma trochu strach, ale max.si zaleze do sveho. Stala me 3tis bez papiru od mile pani, co mela druhy a posledni vrh kotatek. Je to proste zlaticko, privita, prijde se pomazlit, potrebu vykonava na svem miste, neskrabe nikdy, ani me a ani pritele. Nabytek mam nedotceny, skrabadlo vyuziva na 100% nejcasteji po probuzeni :). Mame i zahradu a 5m od baraku koleje, obcas cumi jak blazen, i kdyz slysi a zna vlak, tak se proste boji, ale nikdy neutekla za plot. Zahradu mame normalni, ani ne velkou a ani malou. Nevim presne kolik m. Ale jak rikam, sousedi maji psa a kocicak je jenom na zahrade dal ma strach, protoze to nezna. Kdyz jsme doma, tak ani moc na zahradu nechodi, i kdyz ma otevrene dvere :). Takze za me ano. Chlupy jsou taky ok, cesu jednou za mesic a dobry, zadne cucky. Jediny negativum je ockovani, to je silena u doktora. Takze doktor jezdi k nam za mensi poplatek :). Jeste jsem zapomnela dodat, co se tyce samostatnosti. Mam vyzkouseno, ze tri dmy vydrzela sama doma. Kdyz jsem byla na dovolene, samozrejme dve misky s jidlem a pitim a provizorni zachod navic, chodila do jednoho na velkoi a do druheho na malou. Jsou chytre ;). Takze, kdyz jsem 12 hodin v praci v nepretrzitem provozu, tak doma spi a je v pohode. Jinak si s ni rada hraju, nekdy i prijde s aportem a chce hazet a nosi mi to zpet. Vydaje skoro zadne, ale na prochazky se boji, ma strach z hluku. A zvlastni je, ze nechodi na deku, ale kdyz se nahodou rano odkryju, tak uz je u me v posteli :). Rano me nebudi driv, nez vstanu ja nebo zazvoni budik, to ji mam hned u sebe, ale k pritelovi nechodi :).

• Citovat
  • Upravit
4077
9.1.17 18:20
@Fatalea píše:
Ja jsem urcite pro :). Mam ragdollku uz 5rokem, je to milacek, k malym detem od sestry se chova mile, ale ke starsim lidem, kteri jsou vetsi ma trochu strach, ale max.si zaleze do sveho. Stala me 3tis bez papiru od mile pani, co mela druhy a posledni vrh kotatek. Je to proste zlaticko, privita, prijde se pomazlit, potrebu vykonava na svem miste, neskrabe nikdy, ani me a ani pritele. Nabytek mam nedotceny, skrabadlo vyuziva na 100% nejcasteji po probuzeni :). Mame i zahradu a 5m od baraku koleje, obcas cumi jak blazen, i kdyz slysi a zna vlak, tak se proste boji, ale nikdy neutekla za plot. Zahradu mame normalni, ani ne velkou a ani malou. Nevim presne kolik m. Ale jak rikam, sousedi maji psa a kocicak je jenom na zahrade dal ma strach, protoze to nezna. Kdyz jsme doma, tak ani moc na zahradu nechodi, i kdyz ma otevrene dvere :). Takze za me ano. Chlupy jsou taky ok, cesu jednou za mesic a dobry, zadne cucky. Jediny negativum je ockovani, to je silena u doktora. Takze doktor jezdi k nam za mensi poplatek :). Jeste jsem zapomnela dodat, co se tyce samostatnosti. Mam vyzkouseno, ze tri dmy vydrzela sama doma. Kdyz jsem byla na dovolene, samozrejme dve misky s jidlem a pitim a provizorni zachod navic, chodila do jednoho na velkoi a do druheho na malou. Jsou chytre ;). Takze, kdyz jsem 12 hodin v praci v nepretrzitem provozu, tak doma spi a je v pohode. Jinak si s ni rada hraju, nekdy i prijde s aportem a chce hazet a nosi mi to zpet. Vydaje skoro zadne, ale na prochazky se boji, ma strach z hluku. A zvlastni je, ze nechodi na deku, ale kdyz se nahodou rano odkryju, tak uz je u me v posteli :). Rano me nebudi driv, nez vstanu ja nebo zazvoni budik, to ji mam hned u sebe, ale k pritelovi nechodi :).

Vleze si i pod deku? máme barmu a ta vecer řvě ze chce jit spát a pak si lehne vedle pod deku a hlavu si dá na rameno a celou noc spí.

Má to ale jednu vadu, BARMA je na nás strašně závislá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fatalea
9.1.17 23:06

@MartinKa36
Nene pod deku ne, prave ze kdyz si k nam skoci na postel a vidi, ze chceme vstavat, tak staci pres kocoura prehodit deku a hned je pryc :). A my pripadne muzeme spat dal :).

• Citovat
  • Upravit
4077
9.1.17 23:13
@Fatalea píše:
@MartinKa36
Nene pod deku ne, prave ze kdyz si k nam skoci na postel a vidi, ze chceme vstavat, tak staci pres kocoura prehodit deku a hned je pryc :). A my pripadne muzeme spat dal :).

No ta deka je univerzální řešení ragdoll zdrhne, barma si spokojene lehne a chrni… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný