Kočka Sphynx

53
5.7.13 19:42

kočka sphynx

Zdravím :) máte někdo zkušenost s kočkou(kocourem) Sphynx? Jesli se liší od normálních koček v chování atd. :mavam: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
5.7.13 20:54

Moje segra má jednu doma a je to teda strašný mazel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
5.7.13 21:00

Ahoj, zkušenost nemám, ale strašně se mi líbí :-) Četla jsem o nich, že jsou mazlové, že musí být v domácnosti minimálně tolik lidí, kolik je sphynxů, že prostě si jednoho člověka vyberou a strašně k nim přilnou. Představuju si to jako malý dítě :D
A že asi docela trpí, když není člověk doma, prostě jsou to závisláčci. A potom ten jejich hlasový projev, hodně mňoukají a povídají si.
Ale jestli je to všechno až tak, jak se píše, to nevím. My máme dvě obyč domácí :)
Chceš si jí koupit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.7.13 21:04

Naši mají sphynxe - praktická kočka dovnitř, nelíná a je snadno omyvatelná, krásně voní. Sphynxové všeobecně sami od sebe mají rádi vodu a rádi si v ní dobrovolně hrají ;) Povahou je podobná psům, ráda se mazlí a je ve středu dění ale umí být i sama a v klidu, nic neničí, málokdy vytáhne drápky. Tím, jak kočka stárne, ztrácí pigment a každé léto se opálí o něco méně a na kůži se objevují,,stařecké skvrny,,. Tahle rasa kočky má tu výhodu, že se lidem nelíbí a není ve středu zájmu množitelů.

Příspěvek upraven 05.07.13 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.7.13 21:11

Měla jsem kočičku a kocourku. Jsou to úžasní mazílkové. Pořád se tulí. Musí se ale často koupat, kůže se jim mastí a zůstavají po nich hnědé fleky, tam kde spí. A moji Sphynxové teda vodu rádi neměli. Ani jeden. Zato milují sluníčko a v létě se i opálí :D Vždy v létě jsem z šedivého kocourka měla černého. :mrgreen: Jo a taky kocour měl na ocásku černé uhry 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.7.13 21:30

No líbí se mi už dlouho ale nevím asi bych se bála že když bude delší dobu sama doma tak bude dělat bordel :think: měla jsem obyč koťe ale chodila jsem do práce a ona pak dělala naschvály, že mi třeba počůrala oblečení a když jsem spala tak mi lezla po hlavě chudinka :D tak nevím nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
5.7.13 21:36

Taky se mi moc líbí a moc bych jí chtěla ale teda ceny za kotátko jsou šílený:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.7.13 21:41

Ono je nelepší mít kočičky dvě a Spynxové jsou navíc strašně hyperaktivní :-O Ten můj kocour hrabal v záchodku tak, že stelivo létalo 10 metrů daleko a bylo všude po celém pokoji. Jo a taky víc papají a kakají, mají totiž větší spotřebu energie, kvůli absenci srsti. :) Já mám teď Radgola a jsem spokojená. Je to mazlíček největší, ale přitom kliďas. Po hlavě mi v noci leze taky a k tomu mě líže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
5.7.13 21:45

@Crystal87 pokud nechces kote s PP, sezenes snadno i za 4 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
7.7.13 20:58
@Eemii píše:
@Crystal87 pokud nechces kote s PP, sezenes snadno i za 4 tis.

Kočka či pes bez PP, je jen obyčejný kříženec! Nedá se mluvit o čistokrevném kotěti, a navíc 90procent lidí co prodávají bez PP jsou typičtí množitelé… i když u mě je množitel každý kdo množí bez PP! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.7.13 20:31

A k malým dětem dobrý? nebo je lepší když jsou děti už větší? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
14.5.14 10:15

Inzerce patří do Bazaru, nikoliv do diskuze.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný