Kočka v posteli

8.8.24 01:21

Kočka v posteli

Ahoj maminky, mám doma dvou letého syna a 2 měsíčního syna a taky kočku stará 8 let.
Nikdy k tak malým dětem jen tak nešla ale posledních pár nocí chodí ke stařímu synovi vedle něho sedí kouká na něho a nebo na něho hrabe packou. Když to jde vždycky se dětem vyhýbá co tohle asi znamená? Ještě dodávám že syn pak začne krátce poplakávat 🙏 🙏 mám se bát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21614
8.8.24 05:17

Kočky cítí, že se něco děje. Naše kočka chodí takto velmi intenzivně ukládat děti ke spánku, když jsou nemocné. A já když stonala, tak ležela u má na druhé posteli a vyloženě hlídala. I se ošklivě koukala na děti, aby mě nevzbudily :mrgreen: Vaše kočka asi vnímá, že má dítě třeba špatné sny. Těžko usuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 05:33

@nozu no snad je to jen tak 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
8.8.24 06:35

@Terka99823 no a co myslíš, že se děje? Že ho jako něčím uhranula a ubližuje mu? Kočka bere děti jako mláďata a pečuje o ně. Aspoň takovou mám zkušenost od dvou koček. Jedna je kompletně bytová, o té jsem psala před tím, druhá byla domácí, ale chodila si lovit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
8.8.24 07:09

Když byla dcera malinká začala brečet, naše kočka vždycky za námi přiběhla a „vedla“ nás za ní. Taky u ní sedávala a hlídala, oni dobře vědí, že jsou to mláďata a neublíží. A když jsem marodila, vždycky mi lezla do postele a ležela se mnou. Toho mávání packou se neboj, to je bez drápů, asi si ho chce pohladit, dotknout se, je to pro ní něco jako takové zvláštní kotě. A to, že by kočka miminko v posteli zalehla, toho se taky neboj. Sice není žádoucí, aby mu lezla do postýlky nebo do kočárku, ale hodně lidí dá kočku pryč, protože se bojí, aby nějak neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
8.8.24 07:41

To je v pohodě, nas kocour s klukem spal normálně v posteli a přes den sikanoval mě, když jsem si šla jednou po obědě jakožto těhotná výjimečně jednou zdřímnout, tak jsem si lehla do postele, spím, spím, a pak mám takovy divny pocit, tak otevru oči a ten kocour měl čenich asi 1 cm od myho nosu a celou dobu na mě uprene nehnutě ziral :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová