Kočka zlobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
1.5.13 11:50

Kdo poznava tu svou? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.5.13 11:56
@Ani123 píše:
@jjj11 Křížence Britské :D a je to blázen :PJenže mám ji ráda ze všeho na světě!

To je dobře, já našeho taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.5.13 11:59
@Mirii píše:
Kdo poznava tu svou? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bomba :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
1.5.13 14:44

@Mirii Ta moje tohle naštěstí nedělá a ani bych to nechtělá zažít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.5.13 14:53
@Ani123 píše:
@Mirii Ta moje tohle naštěstí nedělá a ani bych to nechtělá zažít :lol:

tak si pust jiny dil a uvidis ze nekde tam tu svoji najdes :P moje holky( deti) ty videa miluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.7.15 05:33

kočky zlobí

Už nevím jak dál. Jsem v 1+1 a mám 2 kočky. Obě vykastrované a i tak dělaji v noci hrozný bordel. Honí se, škrabou no hrůza. Bohužel mám lehké spaní a vždy mě vzbudí. Většinou začínají ve 4 až v 5 ráno ale poslední dobou dokážou zlobit klidně celou noc a přestavaji až rano. Vůbec se nevyspím. Už jsem z toho zoufala nevim co dělat. Zavírala jsem je na balkon ale i tak mě budí jejich skrabani na dveře. Nemám je kam dát 1+1 děla svý  zkoušela jsem i špundy do uši ale taky slabota 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.7.15 21:16

masáže psů a koček

Zkusila bych klidně…ale jste daleko…jsem z Moravy… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.7.15 14:48

@zde123 taky to znám, jsme v podnájmu 3+1, kam jsme se museli přestěhovat. Majitel nechtěl zvířata, nakonec sme to ukecali, že je budeme mít na balkoně a v ložnici a někdy jim hrábne a dělají bordel (všichni 3 kocouři jsou vykastrovaní). Tak se ze mě stal pozorovatel příčin kočičího harašení.

V zimě si hráli přes den, ale teď je jim asi horko. Přišla sem na to, že čím dřív jim dám večeři, tím dřív zlobí, hlavně když jim dávám konzervy nebo kapsičky. Včera měli brambory a vařenou kuřecí obíračku a ráno sem je musela shazovat abych vstala. Ale jeden se probere za úsvitu a přijde se pomazlit, takže od 5 hodin ráno mám přerušované spaní. A nejvíc mě štve, že jak vstanu a jdu na záchod a uvařit si kafe ráno, tak ty potvory si lehnou a chrápou :-D

Třeba v sobotu tomu nejmladšímu hráblo a hrozně se v kolem 5 mazlil tak mu rozespalá říkám že ho mám taky ráda a at spinká a ten hajzlík mě kousl do krku až sem vyletěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný