Kočka zlobí

835
1.5.13 09:28

Kočka zlobí

Já z ní už nemůžu :oops: Je to ťulpas, běhá sem a tam, z dětského pokoje krade plyšáky, nosí je v hubě a roznáší po bytě, skáče na prádelní věšák, shazuje prádlo, vydáva nějaký divný zvuk, něco mezi kočičím smíchem a vrčením. Škrábe, kouše, skáče nám na nohy. Prostě kočičí zlobení, hraje si s námi na honěnou :zed: Dělá to od malinka, ale dneska je to hrůza! Myslíte, že to souvisí s kočičí pubertou? Na kastraci jdeme teď v květnu. Má 9 měsíců… Dělají to i Vaše kočky? Nejzajímavější je, že za 10 minut je zase normální :think:

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
1.5.13 09:34

Jo, naše to dělala taky :-) Prostě je to kotě, zkus jí pořídit nějaké hračky nebo tak aby se zabavila. Má škrabadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
1.5.13 09:35

Úplně nejlepší je druhá kočka, zabaví se spolu :palec: Ale to asi ne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.5.13 09:37

Jj, dělá to taky. Nejlepší je to v 5 ráno, když je všude ticho jak v hrobě a jí hrábne a dělá tu rambajz :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.5.13 09:40

@Ani123 jj určitě puberta :pankac: asi záleží i na plemenu. Naší ještě není ani tolik co vaší ale je to aktivní plemeno takže to občas taky stojí za to. Ale nebudu jí pomlouvat, teď se zrovna přetvářuje a vydává se za domácího miláčka. Leží mi tu na hrudníku a náramně vrní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
1.5.13 09:50

@Turante Hraček má asi milión. Teď zase blbne s nějakou myší, která jezdí a ječí při tom ;) Víš, my škrábadlo budeme dělat, až do stropu, tak teď prozatím nemá. Druhou kočku už mít nemůžem. Máme doma už dost veliké ZOO :mrgreen:

@PetiteFillette Naší kočce hrabe skoro každé ráno :zed: Někdy si řeknu takovou otázku: „Má ta kočka vůbec mozek?“ Dělá to tak v 7 hodin, ale v 6 hodin ráno mi leze pod peřinu a kouše mi prsty u nohou. Nebo taky blbne v 10 hodin večer, to se chce člověk vyspat a ona mi ječí při uchu a nosí mi plyšáky na hlavu.

@quinny jj, zlobí jak prase a pak páníčko pohlaď mě, já jsem přece tvoje kočička :P Znám to! :?

Stejně ji mám ráda!! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.5.13 10:00

Náš taky takhle zlobí, když ho to drapne, houpe se na zácloně, schazuje prádlo ze sušáku, narve si hubu plnou granulí a vyflusne je uprostřed kuchyně (to dělá natruc, když se mu něco nelíbí, nebo ho okřiknu)kouše ovladač od televize, v koupelně mi schazuje šampony…hraček má snad asi dvacet a v obýváku škrabadlo až do stropu pomalu přes čtvrt obýváku, lávku pod stropem a stejně se prostě nudí…v lednu mu byl rok :kytka: no, ale je to stejně miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.5.13 10:03

A v noci po nás leze, přešlapuje po peřině a hrozně vrní, nebo jakoby vrkne, strčí do mě hlavou a hlad mi, ted sem tady já :mrgreen: Zavřít dveře ložnice nemá cenu, pak skáče na kliku, dokad klika nepovolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
1.5.13 10:15

Jé já se tady tak řehtám. :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Přesně všechny tyhle blbosti dělá naše Ela taky. Za měsíc ji bude rok a pěkně řádí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.5.13 10:16

Jj, tak to znám, honíme se navzájem i po zahradě, a to už jsou mu čtyři roky, je to náš rozmazlenec..včera manželovi uvnitř označkoval auto a to už jsem teda myslela, že to nepřežije - minimálně jeden z nich :)
A s tím věkem teda nevím, ujali jsme se staré kočky, minimálně jedenáct jí je, je slepá na jedno oko a jak jí u nás pookřálo, tak lítá s míčkama, skáče na stůl jak raketa, honí si ocas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
1.5.13 10:16

@jjj11 Ten Váš kocour je úplně stejný jak ta naše kočka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3838
1.5.13 10:29

Je to som rada, ze nie som sama kto ma streleneho kocura/macku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to bud rada, ze nemate sklenne gulocky, odkedy to nas kocur objavil, vzdy si pocka, kym zaspime, potom ich ide hladat (samozrejme ze vzdy daku najde) a davaj kotulat ju v noci po parketach!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
1.5.13 10:59
@Ani123 píše:
@jjj11 Ten Váš kocour je úplně stejný jak ta naše kočka ;)
:lol: :lol:
co máš za kočičku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
1.5.13 11:07

@jjj11 Křížence Britské :D a je to blázen :P

Jenže mám ji ráda ze všeho na světě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
1.5.13 11:10

Asi jsou nejaky erubce, protoze nase me od rana stve a to v puberte rozhodne neni. Normalne me vzbudi jen na jidlo a je klid, ale dneska mi lovi nohy, vesi se na zavesy, honi kocoura a prestala az kdyz jsme teda oba vstali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný