Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já z ní už nemůžu
Je to ťulpas, běhá sem a tam, z dětského pokoje krade plyšáky, nosí je v hubě a roznáší po bytě, skáče na prádelní věšák, shazuje prádlo, vydáva nějaký divný zvuk, něco mezi kočičím smíchem a vrčením. Škrábe, kouše, skáče nám na nohy. Prostě kočičí zlobení, hraje si s námi na honěnou
Dělá to od malinka, ale dneska je to hrůza! Myslíte, že to souvisí s kočičí pubertou? Na kastraci jdeme teď v květnu. Má 9 měsíců… Dělají to i Vaše kočky? Nejzajímavější je, že za 10 minut je zase normální ![]()
Děkuji ![]()
Jo, naše to dělala taky
Prostě je to kotě, zkus jí pořídit nějaké hračky nebo tak aby se zabavila. Má škrabadlo?
Úplně nejlepší je druhá kočka, zabaví se spolu
Ale to asi ne co?
Jj, dělá to taky. Nejlepší je to v 5 ráno, když je všude ticho jak v hrobě a jí hrábne a dělá tu rambajz
![]()
@Ani123 jj určitě puberta
asi záleží i na plemenu. Naší ještě není ani tolik co vaší ale je to aktivní plemeno takže to občas taky stojí za to. Ale nebudu jí pomlouvat, teď se zrovna přetvářuje a vydává se za domácího miláčka. Leží mi tu na hrudníku a náramně vrní ![]()
@Turante Hraček má asi milión. Teď zase blbne s nějakou myší, která jezdí a ječí při tom
Víš, my škrábadlo budeme dělat, až do stropu, tak teď prozatím nemá. Druhou kočku už mít nemůžem. Máme doma už dost veliké ZOO ![]()
@PetiteFillette Naší kočce hrabe skoro každé ráno
Někdy si řeknu takovou otázku: „Má ta kočka vůbec mozek?“ Dělá to tak v 7 hodin, ale v 6 hodin ráno mi leze pod peřinu a kouše mi prsty u nohou. Nebo taky blbne v 10 hodin večer, to se chce člověk vyspat a ona mi ječí při uchu a nosí mi plyšáky na hlavu.
@quinny jj, zlobí jak prase a pak páníčko pohlaď mě, já jsem přece tvoje kočička
Znám to! ![]()
Stejně ji mám ráda!!
![]()
Náš taky takhle zlobí, když ho to drapne, houpe se na zácloně, schazuje prádlo ze sušáku, narve si hubu plnou granulí a vyflusne je uprostřed kuchyně (to dělá natruc, když se mu něco nelíbí, nebo ho okřiknu)kouše ovladač od televize, v koupelně mi schazuje šampony…hraček má snad asi dvacet a v obýváku škrabadlo až do stropu pomalu přes čtvrt obýváku, lávku pod stropem a stejně se prostě nudí…v lednu mu byl rok
no, ale je to stejně miláček ![]()
A v noci po nás leze, přešlapuje po peřině a hrozně vrní, nebo jakoby vrkne, strčí do mě hlavou a hlad mi, ted sem tady já
Zavřít dveře ložnice nemá cenu, pak skáče na kliku, dokad klika nepovolí ![]()
Jé já se tady tak řehtám.
Přesně všechny tyhle blbosti dělá naše Ela taky. Za měsíc ji bude rok a pěkně řádí. ![]()
Jj, tak to znám, honíme se navzájem i po zahradě, a to už jsou mu čtyři roky, je to náš rozmazlenec..včera manželovi uvnitř označkoval auto a to už jsem teda myslela, že to nepřežije - minimálně jeden z nich ![]()
A s tím věkem teda nevím, ujali jsme se staré kočky, minimálně jedenáct jí je, je slepá na jedno oko a jak jí u nás pookřálo, tak lítá s míčkama, skáče na stůl jak raketa, honí si ocas..
Je to som rada, ze nie som sama kto ma streleneho kocura/macku
![]()
A to bud rada, ze nemate sklenne gulocky, odkedy to nas kocur objavil, vzdy si pocka, kym zaspime, potom ich ide hladat (samozrejme ze vzdy daku najde) a davaj kotulat ju v noci po parketach!!!
@jjj11 Křížence Britské
a je to blázen ![]()
Jenže mám ji ráda ze všeho na světě!
Asi jsou nejaky erubce, protoze nase me od rana stve a to v puberte rozhodne neni. Normalne me vzbudi jen na jidlo a je klid, ale dneska mi lovi nohy, vesi se na zavesy, honi kocoura a prestala az kdyz jsme teda oba vstali..