Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Slečna Ferka Jen tak mimo téma, jak se jmenuje ten koník, co máš v profilovce? Koukala jsem na to jako puboš a teď si nevzpomenu, co to bylo za pohádku ![]()
@Maculinka To není KONÍK! To je MUMINEK, přesněji řečeno muminí slečna Ferka ![]()
Nas kocour nastesti nema do obyvaku pristup, jinak bych to taky videla na kocici ozdobu…
Kamosky kocka loni sezrala takove to kovove poutko, co je na koulickach, tak meli nadherne svatky, kdy jim kocka poblila cely byt, pak to poutko nastesti vyzvracel. Pak zas ojedla stribro, tak zas blila… no a tak furt dokola
ted si nadelili novy gauc a stacila jedna noc a je totalne rozskrabany ![]()
@Maculinka Náhodou, jiného než mainského už nechci. Když už má člověk vztek, tak si řekne „přeci ho nezabiješ, stál takových peněz“
Ne, fakt, tohle plemeno je přesně moje krevní skupina a i když občas to jejich blbnutí stojí za to, tak ty klady převažujou ![]()
@Slečna Ferka jsi moje nejoblibenejsi uzivatelka
muminci jsou moje srdcovka ![]()
Ahoj milovnice koček!
![]()
Hlásím se do party, já mám doma 3, jednu 12,5 letou, jednu 9ti letou a jednoho lumpíka kterému jsou 2 roky a pořád se chová jako kotě - je to kocourek, řekla bych že povahově jsou kocouři fakt úplně jiný, prostě roštáci
Už jsem se naučila přizpůsobovat zvířectvu protože ještě k nim máme doma bernského salašníka
Takže stromek máme živý a přivázaný aby ho neshodily, kouličky mám umělohmotné, slaměné a nerozbitné
jehličí mám teda i v posteli ale taky je miluju, kočky jsou prostě bezvadný
![]()
@zoubky Ten náš prcek umí dát taky krásně najevo, jak kocourka miluje
Až mi je kocourka občas hodně líto, ale ne vždy stíhám zakročit ![]()
Ale on jako jediný před malým nezdrhá… kdežto ty dvě naše zbývající kočiny domácí prchají, sotva se otevřou dveře od pokojíčku ![]()
@Maculinka píše:
@Slečna Ferka Tsss… vždy jsem to považovala za koně
já zase za hrošíka, ale dostala jsem od kámošky pojeb za to, že to hroch není, takže se radši neptám ![]()
@Maculinka u nás vždy nejstarší kocour 10 letý krade bańky - ze zásady plastové - a občas je nacházím k mému překvapení i v létě, jak si je umí dobře schovat ![]()
Jak bude letos reagovat hafan, to nevím, tak snad to přežijeme všichni ve zdraví ![]()
Ale stromeček BUDE!!! ![]()
Mimochodem bacha na vanocni hvezdu, pro kocky je prudce jedovata
@Kakika Někdy si říkám, že jsem si měla raději koupit mobil, než jeho
Stál v té době stejně
Ale když se podívám do těch jeho kukadel, tak bych ho nejraději rozmačkala, potulila, rozninala ![]()
@Maculinka píše:
@Kakika Někdy si říkám, že jsem si měla raději koupit mobil, než jehoStál v té době stejně
Ale když se podívám do těch jeho kukadel, tak bych ho nejraději rozmačkala, potulila, rozninala
no já si zase někdy říkám, že jsem si místo dětí měla pořídit psa
![]()
@Denis11 Bermák? To je můj sen…
Ale já už nesmím donést k nám domů ani klíště
Prý až do domečku se zahrádkou ![]()
@Kakika píše:
já zase za hrošíka, ale dostala jsem od kámošky pojeb za to, že to hroch není, takže se radši neptám
no je to skritek
ale dostala jsem mumini lampicku a bylo na krabici napsane Hippo