Kočky x Vánoce

3165
16.12.13 13:28

Kočky X Vánoce

Ahoj ženské a hrstko chlapů! :lol:
Nějak na mě dopadají ty Vánoční stresy a neustálé napravování baněk, řetězů a celkově výzdoby.. proč? Protože KOČKY. Ty svoje chlupatiny zbožňuji, ale pořád mi jen všechno ničí. Jak jsou na tom vaše kočky? Soucítí s vaším kýblem nervů? Mám ve svém okolí i lidi, kteří se nejen nedělají s výzdobou, ale i se samotným stromečkem. Mi to ale k těm Vánocům patří a nezbývá mi nic jiného, než neustále napravovat, zdvihat, sklízet střepy z baněk :P

V příloze zasílám unikátní a nejběžnější ozdobu na našem stromečku.
A pro pobavení zasílám i video jiných chovatelů kočičky
Ale stejně je zbožňuji, jsou to moje mršky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3030
16.12.13 13:30

Patrime k tem, co vyzdobu nedelaji zadnou a nemaji ani vanocni stromek, ale to jen z toho duvodu, ze jsme zatim sami 2 a 2 kocky k tomu :D pristi rok uz asi stomek udelame no, ale naposled nam ho nasi milacci prevratili a olizali vsechny pernicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.12.13 13:31

@Maculinka Chyba číslo jedna: jak to, že nemáš nerozbitné ozdoby? Já je hned na další vánoce kupovala. Chyba číslo dvě: nemáš děti? Já od včera supím, že mi děti roztahují ozdoby po celém bytě a sundávají řetězy. No a kdo to nakonec byl? No jasně, kocouři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.12.13 13:33

@Maculinka mám živý vánoční stromeček, ozdoby přírodní - dřevěné, sušený pomeranč, jablka, ze slámy… takže nic nerozbije, už je 4letá a naštěstí klidnější, tak fackuje větvičky ze země, ale na strom neleze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.12.13 13:34

Zabíš mě, a le zkusím to - mám jednu kočku z útulku, nezajímal jí ani živý ani umělý stromeček nebo ozdoby :mrgreen: Mám 2malé děti (4roky a 1rok) ozdob na přístupných místech si nevšímají (teda ano, první den si kluci všimli, ale moje rázné NE stačilo) :mrgreen:
Jinak nerozbitné ozdoby 100% a dej jim dolů na hraní řetězy, kterých nebude šlitovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 13:35
@Kakika píše:
@Maculinka Chyba číslo jedna: jak to, že nemáš nerozbitné ozdoby? Já je hned na další vánoce kupovala. Chyba číslo dvě: nemáš děti? Já od včera supím, že mi děti roztahují ozdoby po celém bytě a sundávají řetězy. No a kdo to nakonec byl? No jasně, kocouři :lol:

Mám skoro 15 měs. chlapce :mrgreen: Ale ten na stromek nedosáhne. :jazyk: :dance: Jenže ty chlupatiny jsou vždy všude. Už jsem se naštvala a baňky uklidila nadobro - máme jen řetězy a světýlka. Sice chabé na Vánoce, ale budeme se s tím muset smířit. Dokonce ani kolekci nemám - loni jsme hlídali našim psa, ten je sežral i s obalem a pozvracel mi celý byt :oops: :zed: - ale žije!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.12.13 13:36

Musim rict, ze deti jsou horsi. Kocka nikdy nic neprovedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 13:36

Vyměním na 14dní svého chlupatého Mainského za vychovanou kočku, která si nevšímá Vánočních ozdob. Můžeme to brát jako výměnný pobyt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.13 13:37

:D tak my budeme slavit už 5. vánoce s kočkama, můžu říct, že loni už to tak neprožívalý, tak snad to tak zůstane :jazyk:
stromeček máme přivázaný ke stupačkám, protože první vánoce ho převrátily, ozdoby máme samozřejmě neskleněné a tak sem tam posbírám ty slaměné či plastové koule ze země, někdy to tam nechám, protože se mi to nechce dělat pořád dokola :D
máme kočky tři a jedna z nich miluje šplhat po stromečku, usadí se někde u kmenu, tam kde jsou větve nejsilnější a vykukuje na nás, je celá černá, jako ta tvoje, takže někdy jdou vidět jenom oči :D
no, kočičky už jsou hodné a navyklé na náš režim, teď zažíváme to samé (teda v mnohem větším měřítku se synem, ten ničí stromeček a jakoukoliv výzdobu mnohem účinněji, než kočky haha
takže letos ozdobíme stromeček až tak dva dny před vánoci a jinou výzdobu asi ani dělat nebudu. Synek a kočičky pak budou mít čas do Nového roku se na chudáku stromečkovi vyřádit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.12.13 13:37
@Maculinka píše:
Vyměním na 14dní svého chlupatého Mainského za vychovanou kočku, která si nevšímá Vánočních ozdob. Můžeme to brát jako výměnný pobyt :P

To víš, a vrátíš mi ďábla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.12.13 13:38
@Maculinka píše:
Vyměním na 14dní svého chlupatého Mainského za vychovanou kočku, která si nevšímá Vánočních ozdob. Můžeme to brát jako výměnný pobyt :P

tak jo, beru tvého jednoho a půjčím svoje dva maiňáky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.12.13 13:41

@Maculinka Stromek máme umělý, aby kočky nežraly jehličí.

Ozdoby máme slaměné a čokoládové, to se nerozbije.

Když po Štědrém dnu jedeme pryč, buď do obýváku zavřeme, nebo odstrojujeme (i když myslím, že už si na to kočky zvykají a je to lepší).

Na výzdobu typu svícny se chvojím a tak moc nejdou, na stůl se celkem bojí.

Světelné řetězy na okno dáváme jen sporadicky, nechávají je na pokoji.

Jinak asi žádnou výzdobu nemáme :(

Takže u nás dobrý :mrgreen: větší problém je dítě, žere čokoládový ozdoby, potvora ;) Už loni si je chodila sama česat, a letos to myslím nebude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 13:42
@zoubky píše:
To víš, a vrátíš mi ďábla :lol:

Ty naše dvě zbývající kočičky by se postaraly o zachování slušnosti :mrgreen:
Mainský by vám z bytu zrobil kůlničku na dříví :cert: Je to ďábel. Před týdnem mi sundal celý těžký servis o 6ks (6ks hlubokých, 6ks plytkých, dezertních,…) a rozflákalo se to v kuchyni. Zbyl mi jen hrníček - asi symbolicky, abych moc nekefrala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.13 13:42

@Kakika Mainské už nebrat, jsou to potvory, vidím to na našem chlupáči :cert: :cert: Nevychovaný tak, že by ho ani čerti nechtěli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.12.13 13:43
@Maculinka píše:
Ty naše dvě zbývající kočičky by se postaraly o zachování slušnosti :mrgreen:
Mainský by vám z bytu zrobil kůlničku na dříví :cert: Je to ďábel. Před týdnem mi sundal celý těžký servis o 6ks (6ks hlubokých, 6ks plytkých, dezertních,…) a rozflákalo se to v kuchyni. Zbyl mi jen hrníček - asi symbolicky, abych moc nekefrala 8o

Kruci, to by mě zabilo…nebo jeho :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
Ale myslím, že naši kluci by ho rychle dostali do patřičných mezí…svojí lásku ke kočičce dávají někdy až moc najevo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný