Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@bekies píše:
dobrý den - bufinda - jak se jmenujete a a odkud jste? a jak máte staré miminko?
proč se ptáte??
ptám se jen tak, když se bavíme o kočárcích, a podle vašeho profilu usuzuji že můžete mít staré dítě jako já!!! Nic v tom není?
aha
jmenuji se Andrea a jsem z Jirkova, Viktorce bude 26.4 půl roku… a vy??
ahoj, jsem Eva z Kyjova - Jižní Morava, Terezka měla 6.4. 8 měsíců!!!
tak máte o něco starší
a to Viky je na fotce něco kolem 4,5 měsíce
… my máme ten žloto černý kočárek a mám radost že jsem tady takový ještě nepotkala
Já se do tohoto kočárku zamilovala na první pohled, takže si ho budu chtít taky koupit. Chtěla jsem se zeptat - dozvěděla jsem se, že né každý kočárek je houpací, tenhle se houpe dobře? Na uspávání a tak. Omlouvám se za dotaz, ale čekáme první mimi, tak jsem ze všeho trošku mimo ![]()
Ten náš kočárek je u nás taky jediný, široko daleko viditelný, v létě v něm není horko…
Pro Martina 24: houpe se dobře, má odpružené zadní kola… já jsem s ním velice spokojená… jakou chcete barvu?
@bekies píše:
Ten náš kočárek je u nás taky jediný, široko daleko viditelný, v létě v něm není horko…
Pro Martina 24: houpe se dobře, má odpružené zadní kola… já jsem s ním velice spokojená… jakou chcete barvu?
Díky za odpověď
. Na barvě fur váhám, líbí se mi jich víc, ale asi černý s kytičkama ![]()
houpe se dobře..když ty kytičky má každy druhý kočárek
) ikdyž kažemu se líbí neco jineho já jsem to hlavně vybírala aby ji nemělo moc lidí a to se mi s černo žlutym povedlo ![]()
@bufinda píše:
houpe se dobře..když ty kytičky má každy druhý kočárek) ikdyž kažemu se líbí neco jineho já jsem to hlavně vybírala aby ji nemělo moc lidí a to se mi s černo žlutym povedlo
Mě je nějak jedno kolik lidí má kytičky. Ten černo žlutý je taky moc pěkný, ale u mě asi vyhrajou kytičky ![]()
A už používáš sporťák? Jaký je? Já ani nevím jak dlouho se má vozit mimčo v hluboké korbě, budu to muset všechno nastudovat ![]()
ahoj, ano už vozím malou ve sportáku, měla 8 měsíců a dr. říkala, že už může, kočárek jde dát do lehu, takže není problém,když sedí, tak má za sebou pevná zád, takže dobrý!!!! Ale záleží na maminkách, od kdy dají miminko sedět, takže uvidíte!!! ![]()
@bekies píše:
ahoj, ano už vozím malou ve sportáku, měla 8 měsíců a dr. říkala, že už může, kočárek jde dát do lehu, takže není problém,když sedí, tak má za sebou pevná zád, takže dobrý!!!! Ale záleží na maminkách, od kdy dají miminko sedět, takže uvidíte!!!
Tak teď jsem na 100% rozhodnutá, že ho chci. Nový není tak drahý, ale stejně budu koukat po inzerátech jestli ho nněkde nenajdu levnější a použítý ![]()