Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
aha, tak zkuste aukro, tam jsem jeden viděla, béžový, nebo červený.. za dobrou cenu… použitý, ale nový je nový, já si říkala, první miminko, tak at to stojí za to.. a chybu jsem neudělala… je super… ![]()
Stejně si myslím, že zkončíme u nového
. taky si říkám, že na prvním bysme neměli šetřit ![]()
my máme půl roku a už jsem začala dávat do sesle. nechtěla už byt v korve brečela že nevidi ven tak jsem ji nosila v ruce
tak zlatá sesle
.. my jsme taky chtěli novej kočárek a udělali jsme jen dobře
dobrý den maminy! ráda bych se zeptala, do jakého věku se vám vešlo mimi do hluboké korbičky? přemýšlíme o tomto kočárku, že jej koupíme pro druhé mimi, ale korbička mi připadá o dost menší, než jsme měli u prvního… ![]()
ahoj, tak mě se tam vlezlo miminko do 8. měsíce a to měla 73 cm… v té době, pak už seděla, tak jsem ji dala do sportáku… ![]()
Holky čím čistíte kočárek, mám tam flíčky jak tam baští a nevím čím to mám vyčistit
Ahojky, tak taky nevím čím to yčistit pořádně, když to umyji teplou vodou a jarem, zůstanou tam šmouhy, takže ti neporadím, jinak jak jsi spokojená s kočárkem? a co miminko, rostete? ![]()
Tak já to zkusím jen teplou vodou uvidíme snad to půjde byla jsem s kočárkem spokojená ale kupuji si ted nový skladnější moc se mi ho nechce prodávat ale chceme další mimčo až tak za 4 roky a to už zase budou jiný tak ho prodáme.
Ahojky holky. Už máte kočárek? Nemáte problém s předními kolečky, že se sekají? Když se zastaví, tak je obtížné se rozjet.
@Khatulík píše:
Ahojky holky. Už máte kočárek? Nemáte problém s předními kolečky, že se sekají? Když se zastaví, tak je obtížné se rozjet.
Já jsem s ním teda byla spokojená kolečka se mi nesekaly.
My totiž u koleček máme jedno nepatrně víš a jedno níž…Když jsou obě kolečka na zemi tak za jedno vezmu a hýbe se a druhé ne..Tak ho budeme reklamovat a uvidíme co nám řeknou.
Ahoj, tak s kočárkem žádné potíže nemáme.., je moc fajn… máme ho už rok!!!
Ahoj holky, nevíte o nějaké prodejně kde se kočárky od Maximu dají vidět v okolí Brna, Znojma, Hodonína???
Ahoj tak to nevím, ale jestli chceš tak ti mohu zaslat fotky?? ted kočárek prodávam tak jich mám pár v počítači.
Holky kdyby jste o někom věděli kdo by chtěl taky tento kočárek prodavam za 3000 možná sleva mám žluto černý