Kočárek Maxim Covi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
17.4.12 15:10

aha, tak zkuste aukro, tam jsem jeden viděla, béžový, nebo červený.. za dobrou cenu… použitý, ale nový je nový, já si říkala, první miminko, tak at to stojí za to.. a chybu jsem neudělala… je super… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
17.4.12 15:14

Stejně si myslím, že zkončíme u nového 8) . taky si říkám, že na prvním bysme neměli šetřit :)

• Citovat
  • Upravit
639
17.4.12 20:09

my máme půl roku a už jsem začala dávat do sesle. nechtěla už byt v korve brečela že nevidi ven tak jsem ji nosila v ruce :D tak zlatá sesle :-).. my jsme taky chtěli novej kočárek a udělali jsme jen dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janullka.T
10.5.12 17:41

dobrý den maminy! ráda bych se zeptala, do jakého věku se vám vešlo mimi do hluboké korbičky? přemýšlíme o tomto kočárku, že jej koupíme pro druhé mimi, ale korbička mi připadá o dost menší, než jsme měli u prvního… :,(

• Citovat
  • Upravit
27
10.5.12 18:52

ahoj, tak mě se tam vlezlo miminko do 8. měsíce a to měla 73 cm… v té době, pak už seděla, tak jsem ji dala do sportáku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janullka.T
10.5.12 19:36

děkuji moc, budeme i nadále o tomto kočárku přemýšlet :think:

• Citovat
  • Upravit
639
18.7.12 06:53

Holky čím čistíte kočárek, mám tam flíčky jak tam baští a nevím čím to mám vyčistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.12 08:15

Ahojky, tak taky nevím čím to yčistit pořádně, když to umyji teplou vodou a jarem, zůstanou tam šmouhy, takže ti neporadím, jinak jak jsi spokojená s kočárkem? a co miminko, rostete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
18.7.12 08:37

Tak já to zkusím jen teplou vodou uvidíme snad to půjde byla jsem s kočárkem spokojená ale kupuji si ted nový skladnější moc se mi ho nechce prodávat ale chceme další mimčo až tak za 4 roky a to už zase budou jiný tak ho prodáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
20.7.12 20:55

Ahojky holky. Už máte kočárek? Nemáte problém s předními kolečky, že se sekají? Když se zastaví, tak je obtížné se rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
21.7.12 12:45
@Khatulík píše:
Ahojky holky. Už máte kočárek? Nemáte problém s předními kolečky, že se sekají? Když se zastaví, tak je obtížné se rozjet.

Já jsem s ním teda byla spokojená kolečka se mi nesekaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
21.7.12 13:42

My totiž u koleček máme jedno nepatrně víš a jedno níž…Když jsou obě kolečka na zemi tak za jedno vezmu a hýbe se a druhé ne..Tak ho budeme reklamovat a uvidíme co nám řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.7.12 19:10

Ahoj, tak s kočárkem žádné potíže nemáme.., je moc fajn… máme ho už rok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.8.12 14:45

Ahoj holky, nevíte o nějaké prodejně kde se kočárky od Maximu dají vidět v okolí Brna, Znojma, Hodonína???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.8.12 16:02

Ahoj tak to nevím, ale jestli chceš tak ti mohu zaslat fotky?? ted kočárek prodávam tak jich mám pár v počítači.
Holky kdyby jste o někom věděli kdo by chtěl taky tento kočárek prodavam za 3000 možná sleva mám žluto černý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí