Kocúr a detská postielka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
18.6.12 09:44

@Altair Neboj, mám dvě mainský mývalí, takže žádný mouchy, a zaléhávání miminka je to poslední, co je zajímá 8) podle mě záleží na povaze, ne na hmotnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.12 09:58

Já mám dva kocoury a taky můžou všude ale každý má jinou povahu jeden mě poslechne druhý ne. tak vždy hledám řešení tak zkus třeba jim koupit nebo dát pelíšek k té postýlce zvyknou si na něj jak ten druhý bude obsazený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 10:20

Tak ja nevim, kocky mam a poslouchaji, protoze i kocka si dokazuje co si muze dovolit a s tim, ze to kocku neodnaucis, nebo ze te neposlechne nesouhlasim. Kocky nejsou hloupe, naopak, jsou az dost chytre. Snazila bych se to kocku proste ucit, vyhanela bych ji z postylky a pritom ji vzdy rikala konkretni slovo. Moje kocky jasne rozumi slovu VYPADNI a je jedno odkud, proste poslechnou a jdou pryc. Kdyz bych je nechala delat co si zamanou, tak mam z baraku hnuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.12 10:26

@Jaruna a co máš za kočičky? a měla jsi je dřív než mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 10:35

@pajosek mam kocku ragdolku a kocoura poulicni smesy. Ne, kocky jsem si poridila az po narozeni deti, ale to s tim minimalne souvisi. Je jasny, ze kocka muze zarlit na noveho clena rodiny, ale to, ze chodi do postylky spat prece nema s zarlenim nic spolecneho, nebo ano? Pokud by zarlila, delala by naschvaly, veci, ktere nikdy predtim nedelala a ne spani v postylce. Kocku proste lze naucit i povelum, takze proc ji to nezkusit odnaucit?
Samozrejme ne bitim, ale treba ji postrikat z pistolky? Nebo neco po ni hodit (ne cihlu, samozrejme),ale aby zakladatelku nevidela, pro ni trest z neznama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.12 10:37

@Jaruna jo to jo ale já se chtěla zeptat jak to zvládali víš mám doma dva vykastrované kocoury a jeden mě poslechne na slovo a jeden jak kdy a pul roku se snažíme o mimi víš tak mám strach co potom bude protože máme chlupy všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.6.12 10:39

Ta vodní pistolka je opravdu jeden z nejlepších prostředků. Jinak k té vychovatelnosti kočky - ano, naše kočka zná pár slov, ale poslouchá výhradně podle toho, jak se jí chce. Snažím se velmi důsledně o výchovu už déle než 4 roky a naše madam to má stejně na háku :lol:. Prostě na linku bude skákat podle libosti.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
18.6.12 10:42

Nase kocka lezla k malemu jenom chvilku, potom ji zacal tahat za usi a prestala… ;)

Ale jestli je to dospely kocour, to bych se asi trochu bala.

Pepino byl vetsi (uz pres rok) a kocicka byla jeste kotatko, takze se krasne szili… ;)

Ale u vetsiho kocoura, mozna bych zavirala dvere do pokojicku, aby tam nemohl, protoze prece jenom nevis co udela… ;)

• Citovat
  • Upravit
4854
18.6.12 10:44

@pajosek jo takhle, no to nevim, ale treba kdyz hlidam mame pejsky, tak dobry, nikdo nic nedela a taky je pri prvnim hlidani mohly brat jako vetrelce, nove cleny rodiny (mela jsem je na 14 dni).Samozrejme zrovna tvuj kocour muze byt horsi jeste nez je, tezko rict :nevim:.Moje kamaradka ma taky kocky dve, ale jeden kocour je fakt jak pes, ten nema s kockou nic spolecneho. Ten umi i lehni :mrgreen:,oba jsou hodni, takze ja mam jen dobrou zkusenost s kockama, proto machruju :lol:.Mas kocoury vykastrovane?
Ted mame kotata, dva kocoury si nechavam, tak ti za cas napisu, jake jsou povahove, treba budu za tyhle silacke reci potrestana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.12 10:55

@Jaruna jojo mám je vykastrované jsou bráchové ale každý uplně jiný mám je už 3roky a nechci je dát pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 10:56

@pajosek a ten zlobivejsi dela co? Neposloucha a dela uz ted nejake naschvaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
18.6.12 10:59

@Jaruna noo neposlouchá stahuje věci ze sušáku pak si na ně lehá..nebo musíme mít skříně svázané provázkem protože v noci si otvírá dveře a lehá si na oblečení…a pod…druhý ne ten chodí kam jdu já je to miminko takové ale chovám se k nim stejně. nevím možná tím že jsme se přestěhovali nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.6.12 11:18

Pajosek: taky máme dva kočičáky, oba jsou to nalezenci, ale máme je od koťat. Naprosto rozdílné povahy, jeden poslechne a druhý ani náhodou. Přitom ten co poslouchá, chodí hodně ven a i chytá myši apod. takovej spíš „vesnickej“ a ten druhý je spíš doma, max. na zahradě, ten je strašnej mazel a hodně zmlsanej, taková „kočičí výsost“, i když máme škrabadlo tak s oblibou škrábe nový gauč apod. :cert:.Za měsíc čekám mimčo, takže jsme je nechali prohlídnout a přeočkovat u veterináře a prý se nemusíme bát. Těch nemocí přenosných z kočky na člověky je strašně málo, jmenoval v podstatě jenom červíky a proti nim pravidelně odčervujeme. Takže počítám s tím, že malá bude trochu od chlupů a přes den když u ní budu, nechám kočičáky, ať si jí zkoumaj, když budou mít zájem. Máme je ale naučený, že ložnice je pro ně zakázaný prostor, takže v noci máme klid. Sice to ze začátku zkoušeli, mňoukali, ale vytrvali jsme a vyplatilo se. Akorát jsou najetý na denní režim z pracovního týdne a neuznávaj víkendy :lol:, takže i o víkendu musíme vstávat stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 11:24

@pajosek A zkousela jsi ho to nejak odnaucit? Treba tou pistolkou? Myslim spis to pradlo, protoze mi je jasny, ze v noci nebudes sedet a cihat na kocoura az pujde do skrine. To pradlo by vychytat slo si myslim…mit pripravenou pistolku a jakmile to udela, hned na neho striknout, nebo vim, ze potukat na cumak, to pry nemaji kocky rady, ale nezkousela jsem to, nebylo proc. Ja uz bych s nim zacla ted, nez se male narodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 11:27

@Petia ten gauc skrabe asi prave proto, ze je novy. Znackuje si ho :roll:,proto nechci do baraku nic noveho :mrgreen:.Ale uz tady je pokrok, ze nesmeji do loznice, pochopili to, chvalim, ze jste nepolevili!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný