Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám dobře funguje chytit vzadu za krkem - jako to s nima dělá máma kočka, když jsou koťata a zatřepat, ale to musí být člověk ve třehu a chytit je při činu.
@Naima, pravdaže z nej má chudák šoky, už aj na mňa syčí keď si ho chcem vziať na ruky, ale tak stalo sa to asi len dva krát a odvtedy dávam pozor (nerátala som s tým, že bude Pascala naháňať po dome, predošlý kocúr ho mal totiž na háku…)
a @Jaruna tak teda povel „VYPADNI“ ma dostal
ja svojej tak pekne, že „nono!!“ a ty rovno „vypadni“! ![]()
@Petia jj, takhle jsem to delala ja, ale stacilo fakt parkrat, pritom jsem krikla fuj, nebo jsem s nima zatrasla, odhodila a rekla vypadni, na oba to za chvilku zabralo a poslouchaji.
@Sebinah
,kdyz me prijde, ze ty zvirata si ze me delaji proste srandu, odjakziva, cim vic povolim, tim vic si samozrejme dovoluji, takze uz od zacatku VYPADNI prisnym tonem a je klid
.
Edit:a jasne,ze je mazlim,staram se o ne,zasahuji,kdyz si na nase kocoura dovoluje na dvorku silnejsi kocour,myslim si,ze se maji dobre.Ja jen,abych nebyla za tyranku
.
Já tedy nevím, ale o vychovatelnosti kočky mám své pochybnosti, ano kamarádův kocour taky přesně věděl a kam nesmí a vypadalo to jak krásně poslouchá
přesně do té doby než jme ho nenápadně pozorovali přes okno… jak za posledním člověkem zapadly domovní dveře, tak se uvelebil na notebooku a při cvaknutí klíčů vystřelil pryč a tvářil se jako nejhodnější kočka pod sluncem. Nicméně stejně to neřeší uvedený problém, stále dělal to co nesměl, jen si dával sakra pozor aby nebyl chycen při činu.
Nase kocka taky relativne poslechne a rozumi slovu jdi dolu. To ze u toho silne drzkuje je jina. Ale vi ze tam nema co delat.
ty nebeasa jsem myslela jako zatahnout, aby tam nemela primy vstup a kdyz do postlyky skoci, aby se do nich jakoby zamotala.
jinak je fakt velka pravdepodobnost, ze ji to po porodu prejde, kocky moc nemaji rady rev, teda co jsem vypozorovala a dite taky nezalehnou, nejsou pitomy.
kocka na dceru lezla, jen kdyz jsem tam byla ja. Jinak si ji nevsimala, ted se drzi v uctive vzdalenosti.
@j.a.n.i1 tohle ale nedela jen kocka,mela jsem odjakziva psy a bylo to uplne to same co pises ty o kockach.To neni vychovou,ale vycuranosti a hlavne chytrosti
.Na Tvem prispevku je jasne,ze zvirata jsou dost chytre.
@Jaruna Jo, souhlasím, udělá to i pes, což nic nemění na tom, že jediná varianta jak dosáhnout toho aby něco nedělali je jim to technicky znemožnit ![]()
@Jaruna tak na tu naši ludru nezabírá nic je hodný a jak odejdeme z bytu tak něco vymastí vždy…