Kocúr a detská postielka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
18.6.12 11:31

Nám dobře funguje chytit vzadu za krkem - jako to s nima dělá máma kočka, když jsou koťata a zatřepat, ale to musí být člověk ve třehu a chytit je při činu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
18.6.12 11:34

@Naima, pravdaže z nej má chudák šoky, už aj na mňa syčí keď si ho chcem vziať na ruky, ale tak stalo sa to asi len dva krát a odvtedy dávam pozor (nerátala som s tým, že bude Pascala naháňať po dome, predošlý kocúr ho mal totiž na háku…) :lol: a @Jaruna tak teda povel „VYPADNI“ ma dostal :D :D :D ja svojej tak pekne, že „nono!!“ a ty rovno „vypadni“! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 11:36

@Petia jj, takhle jsem to delala ja, ale stacilo fakt parkrat, pritom jsem krikla fuj, nebo jsem s nima zatrasla, odhodila a rekla vypadni, na oba to za chvilku zabralo a poslouchaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 11:39

@Sebinah :mrgreen:,kdyz me prijde, ze ty zvirata si ze me delaji proste srandu, odjakziva, cim vic povolim, tim vic si samozrejme dovoluji, takze uz od zacatku VYPADNI prisnym tonem a je klid :D.

Edit:a jasne,ze je mazlim,staram se o ne,zasahuji,kdyz si na nase kocoura dovoluje na dvorku silnejsi kocour,myslim si,ze se maji dobre.Ja jen,abych nebyla za tyranku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102474
18.6.12 12:25

Já tedy nevím, ale o vychovatelnosti kočky mám své pochybnosti, ano kamarádův kocour taky přesně věděl a kam nesmí a vypadalo to jak krásně poslouchá :mrgreen: přesně do té doby než jme ho nenápadně pozorovali přes okno… jak za posledním člověkem zapadly domovní dveře, tak se uvelebil na notebooku a při cvaknutí klíčů vystřelil pryč a tvářil se jako nejhodnější kočka pod sluncem. Nicméně stejně to neřeší uvedený problém, stále dělal to co nesměl, jen si dával sakra pozor aby nebyl chycen při činu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
18.6.12 12:35

@j.a.n.i1 To je přesné :lol:.

• Citovat
  • Upravit
14856
18.6.12 13:26

Nase kocka taky relativne poslechne a rozumi slovu jdi dolu. To ze u toho silne drzkuje je jina. Ale vi ze tam nema co delat.

ty nebeasa jsem myslela jako zatahnout, aby tam nemela primy vstup a kdyz do postlyky skoci, aby se do nich jakoby zamotala.

jinak je fakt velka pravdepodobnost, ze ji to po porodu prejde, kocky moc nemaji rady rev, teda co jsem vypozorovala a dite taky nezalehnou, nejsou pitomy.

kocka na dceru lezla, jen kdyz jsem tam byla ja. Jinak si ji nevsimala, ted se drzi v uctive vzdalenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
18.6.12 15:07

@j.a.n.i1 tohle ale nedela jen kocka,mela jsem odjakziva psy a bylo to uplne to same co pises ty o kockach.To neni vychovou,ale vycuranosti a hlavne chytrosti :D.Na Tvem prispevku je jasne,ze zvirata jsou dost chytre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102474
18.6.12 16:38

@Jaruna Jo, souhlasím, udělá to i pes, což nic nemění na tom, že jediná varianta jak dosáhnout toho aby něco nedělali je jim to technicky znemožnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.6.12 20:43

@Jaruna tak na tu naši ludru nezabírá nic je hodný a jak odejdeme z bytu tak něco vymastí vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný