Kodein při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
8.11.23 20:42

@Doctus na to bohužel nemám odvahu, ono s mým Dr opravdu není to jednání vůbec lehké, v nejbližší době začnu shánět nového…ja tam dojdu pro pomoc a on mi řekne že co po něm jako chci když kojim, ze mi nic nedá a ať se doma vylezim a nikam nechodím, moje odpověď, že přírodní léčba nezabírá a jelikož musím do školky vozit staršího a starat se o mimco, tak to zas tak úplně nejde ale snažím se a on mi řekne že co jako čekám, že bez léků se neuzdravim a když jsem si udělala děcka tak mám i povinnosti…opravdu při jednání s ním si připadám jak d***l…za těch 15 let jsem u něj byla s nemoci třikrát, když to bylo opravdu nutné a už stačilo…takže buď to přečkat a nebo zkusit ještě zítra zda mě nevezme jiný…ale děkuji za rady, pokud se dostanu k jinému Dr navrhnu tyto léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.11.23 23:34
@1.Lucia píše:
@Kolicek95 děkuji,ale podle Google překladače z toho nejsem o moc moudřejší… první věta jasná, vysoké riziko atd…ale dále zmiňují že přechází do mléka minimální množství…ale když tomu nerozumím a všude se udává že kodein ne, tak nebudu riskovat zdraví dítěte a nějak to vydržím :nevim:

Aha, promiň, to mě nenapadlo, že angličtina bude problém :oops:. Ale třeba to pomůže do budoucna někomu, kdo bude hledat informace.

• Citovat
  • Upravit
34322
9.11.23 01:07

@1.Lucia
Na kapky na kasel se vykasli, akorat to drazdi.
Pokracuj v tom medu s cibuli klidne lzicku co hodinu. Nakrajet k posteli cibuli. Idealne kdybys mohla spat u otevreneho okna (nabalena).
A nacpala bych se C vitaminem, klidne 4000 mg po tri dny, pak snizit. Trochu pujde i miminku do mleka.
Jako samoplatce si navic muzes nechat udelat test na cerny kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.23 12:53

@1.Lucia řešim totéž. Lékárník, mladý kluk celkem sympaťàk mi dnes řekl, že mi codein při kojení nevydá, ať jdu jinam jestli ho fakt chci, ale že v mateřském mléce metabolizuje na morfin a dítě může udusit, a kojícím matkám ho předepisují jen doktoři kteří ordinovali už za Bolševika. Že bohužel v ČR nejde zjistit, kolik dětí kvůli němu zemřelo, ale když se hojně používal tak byla několika násobně vyšší kojenecká úmrtnost. Chybí ale data. No podstatné je že sám výrobce zakazuje codein při kojení užívat a děti ho mohou až od dvanácti let, a ne jen proto že nemá studie jako u jiných léků, naopak proto, že ty studie má..to je hlavní co nás má zajímat.

• Citovat
  • Upravit
34322
21.12.23 14:48
@Anonymní píše:
@1.Lucia řešim totéž. Lékárník, mladý kluk celkem sympaťàk mi dnes řekl, že mi codein při kojení nevydá, ať jdu jinam jestli ho fakt chci, ale že v mateřském mléce metabolizuje na morfin a dítě může udusit, a kojícím matkám ho předepisují jen doktoři kteří ordinovali už za Bolševika. Že bohužel v ČR nejde zjistit, kolik dětí kvůli němu zemřelo, ale když se hojně používal tak byla několika násobně vyšší kojenecká úmrtnost. Chybí ale data. No podstatné je že sám výrobce zakazuje codein při kojení užívat a děti ho mohou až od dvanácti let, a ne jen proto že nemá studie jako u jiných léků, naopak proto, že ty studie má..to je hlavní co nás má zajímat.

Za bolsevika se moc nekojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast