Kódy z T-Mobile
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kody z T-Mobile
Maminky prosime LUXOR, LUXOR a jeste mnohokrat LUXOR 🙈 vymenim za kody vypsane nize.
Ač sme si mysleli, ze mame již vše, tak sme našli jeste par knih, které by mohli zvladnout usilovné ukazovaní a slintaní na ně od našeho nejmensiho 😂 🙈 tak by sme chteli co nejvice usetrit a shanime vice kodu🙏 🙏 🙏 🙏 prosim kdyby ste meli a poslali mi do zpravy aby nevyuzil nekdo jimy na zdi 🙏 budu delat vuce objednavek na osobni vyzvednuti tak vyuziju vice kodu. Maleho hrozne knizky bavi ale zaroven dostavaji u nas pekne na zadek 😃
Muzeme za to nabidnout: ➡️ kod na DATART i pro VIP 200,– nad 2.500,– ➡️kody do ELECTROWORLD 10% sleva ➡️jakekoliv jine kody z T-MOBILE viz foto ➡️kdyby nekdo mel v planu kupovat u PHILIPS vysavač, tak bych brzy mela mit kod na 40% slevu na vysavače. ( testuju jejich produkt a to je odmena) ➡️sleva 30%na NICEBOY ➡️Knihy DOBROVSKÝ 15% ➡️albatrosmediA.cz 25% a doprava zdarma ➡️slevu do RONIE ➡️VUCH 20% ➡️MOBELIX 20%
Pripadne prosim do zpravy nebo klidne na muj meil piviickojunior@gmail.com 🙏 ❤️ dekuji vsem 🙏 ➡️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemám, ale hrozně cením, že kupujete knihy!
Bůh Vám žehnej, fakt:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Justin Case dekuji
snazime se uz i cist i kdyz jo to zatim uplne nezajima, ale ukazovani na zviratka a barvicky si oblibil ❤️ 🙏 🙏 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 v aplikaci muj tmobile kdyz se tam tukne na moments v prabo dole, tak jsou tam vsechny tyto slevy 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O to nejde, jde o princip. Víte kolik matek teď využívá jako učební pomůcku ten podělanej mobil? protože nejsou schopný zabavit dítě či dělat zvuky kravičky u leporela?
Za mě máte obrovské plus a vaše dítě bude jednou inteligentní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Justin Case no jiste, on ten telefon je preci jen zajimavejsi zejo… ale ty knihy jsou proste sranda, nasmejeme se u toho vsichni a zjistila sem kolik zviratek vlastne ani netusim jak delaji 😂 aspon na to jednou budeme vzpominat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snazilkakacka píše:
@KKK85 v aplikaci muj tmobile kdyz se tam tukne na moments v prabo dole, tak jsou tam vsechny tyto slevy 🙂
To jsem netušila
. Posílám do sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snazilkakacka píše:
@Justin Case dekujisnazime se uz i cist i kdyz jo to zatim uplne nezajima, ale ukazovani na zviratka a barvicky si oblibil ❤️ 🙏 🙏 🙏
Máš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby mel prosim jeste nekdo, zbyva mi uplatnit na 2 objednavky aby sme meli vse 🙏 🙏 ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snazilkakacka píše:
Kdyby mel prosim jeste nekdo, zbyva mi uplatnit na 2 objednavky aby sme meli vse 🙏 🙏 ❤️
napiš mi sz v sobotu… budu s někým kdo má určitě taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!