Kódy z T-Mobile

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1482
7.2.24 11:25

Kody z T-Mobile

Maminky prosime LUXOR, LUXOR a jeste mnohokrat LUXOR 🙈 vymenim za kody vypsane nize.

Ač sme si mysleli, ze mame již vše, tak sme našli jeste par knih, které by mohli zvladnout usilovné ukazovaní a slintaní na ně od našeho nejmensiho 😂 🙈 tak by sme chteli co nejvice usetrit a shanime vice kodu🙏 🙏 🙏 🙏 prosim kdyby ste meli a poslali mi do zpravy aby nevyuzil nekdo jimy na zdi 🙏 budu delat vuce objednavek na osobni vyzvednuti tak vyuziju vice kodu. Maleho hrozne knizky bavi ale zaroven dostavaji u nas pekne na zadek 😃

Muzeme za to nabidnout: ➡️ kod na DATART i pro VIP 200,– nad 2.500,– ➡️kody do ELECTROWORLD 10% sleva ➡️jakekoliv jine kody z T-MOBILE viz foto ➡️kdyby nekdo mel v planu kupovat u PHILIPS vysavač, tak bych brzy mela mit kod na 40% slevu na vysavače. ( testuju jejich produkt a to je odmena) ➡️sleva 30%na NICEBOY ➡️Knihy DOBROVSKÝ 15% ➡️albatrosmediA.cz 25% a doprava zdarma ➡️slevu do RONIE ➡️VUCH 20% ➡️MOBELIX 20%

Pripadne prosim do zpravy nebo klidne na muj meil piviickojunior@gmail.com 🙏 ❤️ dekuji vsem 🙏 ➡️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4897
7.2.24 11:37

Nemám, ale hrozně cením, že kupujete knihy!

Bůh Vám žehnej, fakt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
7.2.24 11:38

Kde to má tmobile takové kody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 11:38

@Justin Case dekuji :lol: snazime se uz i cist i kdyz jo to zatim uplne nezajima, ale ukazovani na zviratka a barvicky si oblibil ❤️ 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 11:39

@KKK85 v aplikaci muj tmobile kdyz se tam tukne na moments v prabo dole, tak jsou tam vsechny tyto slevy 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
7.2.24 11:40

@Snazilkakacka

O to nejde, jde o princip. Víte kolik matek teď využívá jako učební pomůcku ten podělanej mobil? protože nejsou schopný zabavit dítě či dělat zvuky kravičky u leporela?

Za mě máte obrovské plus a vaše dítě bude jednou inteligentní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 11:42

@Justin Case no jiste, on ten telefon je preci jen zajimavejsi zejo… ale ty knihy jsou proste sranda, nasmejeme se u toho vsichni a zjistila sem kolik zviratek vlastne ani netusim jak delaji 😂 aspon na to jednou budeme vzpominat :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
7.2.24 11:44
@Snazilkakacka píše:
@KKK85 v aplikaci muj tmobile kdyz se tam tukne na moments v prabo dole, tak jsou tam vsechny tyto slevy 🙂

To jsem netušila :). Posílám do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 11:45

@KKK85 mockrat dekuju :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 13:06
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.2.24 13:27
@Snazilkakacka píše:
@Justin Case dekuji :lol: snazime se uz i cist i kdyz jo to zatim uplne nezajima, ale ukazovani na zviratka a barvicky si oblibil ❤️ 🙏 🙏 🙏

Máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 13:30

@mamule42 moooc dekuju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 15:02

Kdyby mel prosim jeste nekdo, zbyva mi uplatnit na 2 objednavky aby sme meli vse 🙏 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.2.24 18:40
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
7.2.24 19:27
@Snazilkakacka píše:
Kdyby mel prosim jeste nekdo, zbyva mi uplatnit na 2 objednavky aby sme meli vse 🙏 🙏 ❤️

napiš mi sz v sobotu… budu s někým kdo má určitě taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!