Koho nemáte rádi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.24 20:08

Koho nemáte rádi ??

Ahoj. U téhle diskuze si můžete ulevit :mrgreen: pište samozřejmě anonymně, tady to lze pochopit. Berte to s humorem nebo si zanadávejte, každý jak chce. Já bych začla tím, že nemám ráda sousedku a ještě jednu ženskou co bydlí kousek od našeho. Přijde mi falešná jak pětník, prostě taková pro mě hrozně nepříjemná a neupřímná. A do třetice moc nemusím svou nevlastní ségru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.8.24 20:13

Chodim na jedny soc.site (nemyslim tim epipi),a tam se vyskytuji dost ty same diskuterky a ty jsou tak blbe, prizemni slepky; a ja jsem proste jina, ziju v uplne jine bubline a kdyz clovek zjistuje, cim se zaobirajj tyhle kvokvok…tak hruza no. Clivek si tam nema s kym radne pokecat, takovych je tam moc malo.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
1.8.24 20:15

Naštěstí nemám v životě čas řešit podobné malichernosti. Toxickým lidem se vyhýbám a dítě s postižením mi okolí krásně vyselektovalo. Navíc ve svém věku dokážu vyhodnotit, s kým má smysl trávit čas, a s kým nikoliv. Čas máme všichni omezený, proč ho trávit takhle marně. Počítá se každá minuta.

• Citovat
  • Upravit
1778
1.8.24 20:35

Nemám ráda lidi, kteří mi vnucují své názory a taky lidi, co jakýmkoli způsobem škodí druhým a něco ničí. Nemám ráda taky ty, co mají tisíc důvodů pro argument, že něco nejde a co degradují druhého, který umí něco víc, než oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 20:36

Nemám ráda lidi, co se vychloubaj, jak oni jsou v práci nejlepší, že jim to skvěle jde, že oni to dělají jediní správně, a ostatní shazují. Jednu takovou v práci máme.

• Citovat
  • Upravit
547
1.8.24 20:51

Asi bych o tom neměla psát, ale mám nějakou sdílnou náladu. Asi pro některé k nepochopení, ale já nemám ráda svou matku. Celé moje dětství prochlastala, tahala nás po různých „kamarádech“. 2 roky jsme s bráchou žili v dětském domově. Někomu se to může zdát šílené, ale já jsem to tam milovala. Konečně jsem měla nějakou jistotu, měli jsme teplé jídlo, teplou postel, mohla jsem chodit do školy… Pro někoho naprosty standard, pro mě zázrak. No a pak si nás matka vybojovala opět zpět do péče. Pár měsíců se jakž takž snažila a pak nastal opet horor. V 15ti letech jsem se osamostatnila, chodila na brigády, udělala si maturitu, potkala svého nynějšího manžela a snad žila šťastné až do smrti.🙂 Ale opravdu svou matku ráda nemám. A to opravdu bez pardonu a bez anonymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.8.24 21:12

Nemám ráda místa, kde se vyskytují matky s dětma. Paradox je, že patřím mezi ně, ale cítím se mezi nima nepříjemně. Tak nějak nepřijatě a staře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.8.24 21:29
@DaM2 píše: Více

Je to naprosto legitimní. Moje matka byla invalidní. Prodělala jednu cévní mozkovou příhodu před mým narozením, další po narození. V důsledku toho zůstala ochrnutá na jednu polovinu těla, s intelektem malého dítěte, trpěla v rámci poškození mozku změnou osobnosti. Dříve se tomu říkalo organický psychosyndrom. Tito lidé bývají bohužel zlí, vulgární, agresivní. Nikdy mezi námi nedošlo k navázání jakéhokoliv citového pouta a mně jako malému dítěti nikdo nevysvětlil, proč vůči mně není matka emocionálně vřelá. Tehdy se o tom s dětmi nejspíš vůbec nehovořilo. Není to konec příběhu, ale pokud máš traumata z dětství, což evidentně máš, pro mě je to, co píšeš, naprosto srozumitelné. Patří to do terapie, protože pro mnohé bez podobné zkušenosti, nezajímající se o tuto problematiku, někoho mentálně jednoduššího atd., to může být nepochopitelné, a mohl by tě odsuzovat, což vůbec nepotřebuješ. Přeji mnoho sil :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.24 22:30

Nemám ráda skoro celou přítelovu rodinu, nemůžu vystát jeho sestru, mámu, tátu a dokonce i jeho neteř…všichni alkoholici, co vysávají svoje okolí, neteří je 9 a je chytrá jak radio, je při těle, přijde a ještě by nám doslova vyžrala lednici, neumí skoro mluvit a všechny buzeruje. Pak nemám ráda své 2 bývalé spolužačky ze střední, od maturity uběhlo 10 let a ony všechny neustále řeší a pomlouvají a celkově nemám ráda lidi, kteří řeší ostatní, včera jsem byla po 5 letech na koupališti a stačilo mi, všichni se otáčeli, čuměli, nemám to ráda :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.24 23:38

Ja jeste nemam rada zensky jako takovy, kvuli jejich podstate-chovani, inklinuji k pomluvam, intrikareni a tak.

Mnohem radsi mam za kamose ci kolegy v praci muze.

Jelikoz mam snachy, tak uz me kolikrat napadli, ze je vlastne skoda, ze nejsou na kluky, byla bych radsi.

• Citovat
  • Upravit
5930
2.8.24 05:28
@DaM2 píše: Více

Nejhorší je, že stát považuje bio rodiče za to nejlepší pro dítě a právo dítěte na rodiče je v podstatě uplatňováno jako povinnost dítěte setkávat se s rodiči, i když nechce, pláče, křičí a nebo jim být dokonce vráceno, i když je riziko, že bude trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
2.8.24 05:45
@Anonymní píše: Více

Všichni se otáčeli a čuměli? To by mne zajímalo na co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.8.24 06:03

Nemám ráda svoji švagrovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.8.24 06:04
@boball píše: Více

Já mám takovou zkušenost, že lidi vůbec nečumí, neotáčejí se, je jim druhý buřt. To bude jen její pocit, v její hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.24 06:57

Já nesnáším svoji tchyni…falešná, afektovaná, přetvářku by mohla vyučovat. Okolí ji má za nejlepší ženskou na světě, ale kdo ji zná, chápe můj názor. Jakmile k ní máme jít na návštěvu, jsem už několik dní předtím protivná, teď den je mi fyzicky zle. A já se přetvařovat neumím/nechci, takže pobyt s ní je pro mě utrpení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak