Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Diskuse o tom, komu chybi stare emimiňácké páky, ktere taky kdysi byly nováčci (s často usmevnymi) prvními dotazy, zakladam tema pro pobavení. Podivejte se na svuj profil a zkopirujte sem svuj úplně první emimiňácký kontakt
jde to najit v „diskusní prispevky“ a prejit na první stránku
Začínám:
pěkný den všem ![]()
S myšlenkou na rodinu si s přítelem pohráváme už nějaký ten rok (jsme spolu 10 let) a teď jsme se rozhoupali, že do toho „praštíme“, takže jsem vlastně naprosto čerstvá snažilka ![]()
Minulý týden jsem objevila tenhle web a tak se tak rozkoukávám a jsem trošku vyjevená, kolik holek tu píše jaký všechny možný potíže mají a sem z toho popravdě trošku divoká…
Diskuzní téma - Nově příchozí snažilky
Tak schválně, co vy?
Příspěvek upraven 28.07.24 v 16:03
Hlasující, nezkopirujete ten prvni příspěvek? Pripomenout si svou (ne)zkusenost/chytrost/naopak se pousmat nad naivitou treba? ![]()
Příspěvek upraven 28.07.24 v 15:46
Bohužel můj první příspěvek nemám. Po obnovení profilu se už neobnovily příspěvky. Ale bylo to v roce 2018.
Jinak jsem se zde zaregistrovala roku 2014 ale to jsem sem nepsala. To jsme se začali pokoušet o dítě.
Začala jsem sem psát jako těhotná někdy na jaře 2018. Hlavně do hromadné otevřené diskuze žen co měly rodit na podzim 2018. Byla to opravdu super diskuze kde jsme řešily vše okolo těhotenství strachu a později porodu a péče o novorozence kojence. Hodně jsme si tam morálně pomáhaly. Byla tam dobrá atmosféra bez jakýkoliv hádek a nesmyslů.
Takže asi něco okolo toho))
Moje prvni zalozene tema zde:
https://www.emimino.cz/…dozu-336446/
Driv jsem se obcas zapojila do jiz probihajicich diskuzi. A ucet jsem si tu zalozila za ucelem koupe kocarku ze zdejsiho bazaru.
Ja si nepamatuju prvni prispevek, ale pamatuju si, ze jsem tu jako nováček psala deníček, ze se mi zblaznily hormony a chci dite
(bylo mi dvacet a prvni jsem nakonec mela ve 27, ted je mi 32). Takze jsem se tady teoreticky vzdelavala, nez jsem do toho prastila. ![]()
@Andyss jde to prave najit v profilu ![]()
Moje aktivity- oblíbena temata - diskusni příspěvky
a jit na začátek.
Super téma, tak já ho teda vytáhnu (těhotná nejlepší kamarádka chtěla zjistit reference na jednoho českého výrobce dětských postýlek):
Konečně pěkný téma. ![]()
Můj první příspěvek je z února 2006, v tématu o spaní tříměsíčních dětí. Co jsem koukala, tak jsem pak diskutovala hodně v Říjnu 2005. Jinak chci dodat, že to uřvaný mimino udělalo v pátek řidičák a na jaře maturuje. ![]()
Ahoj, tak nám Barča většinou spí od 20. hod až třeba do 6. ráno. Žádná výhra to ale není, budím se stejně a musím si odstříkat mlíko. Zato přes den je to u nás zajímavý. Malá spí po chvilkách a když je vzhůru, tak jen řve a řve a řve. Budou jí teď 4 měsíce, tak doufám, že jí to brzo přejde.
Moje první založena diskuze.
https://www.emimino.cz/…nstvi-26567/
Nakonec jsem skončila na rizikovém ze zdravotních důvodů. Hned pár týdnů po založení diskuze
Chodím na emimino od roku 2002. Tenkrát registrace nebyla povinná, registrovala jsem se 2003. Psaly jsme spíše příspěvky do deníčků.
@Markéta80 píše: Více
Ja mam prvni prispevek rok a pul po registraci. A u me je to spravne. Jo a zjistila jsem, ze si svuj prvni prispevek nepamatuju ![]()
@Velryba černá píše: Více
já ze začátku chodila na baby - cafe.