Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě asi jen to, že jsem byla ve městě, přijdu k autu a to nenastartovalo. Říkám si no nic, ještě doběhnu tam a pak to zkusím znova, opět nic. Byl u toho i přítel, tak to viděl i to zkusil a nic. Voláme mechanika, přijede, sedne do toho, auto naskočí a my jedeme domů. Dodnes nevím co to tenkrát bylo.
@Aspera píše: Více
Pojistka? Měla jsem v prvním autě. Pokud bylo auto dlouho odemčen bez nastartování tak prostě nastartovalo.musa jsem vždycky zamknou, odemknou a pak nastartovat.
Před nějakou dobou jsem jela tankovat. Koukám na displej, tam lezou čísla do výšin. Chleba jsem plnou. Pořád to jelo. Říkám;.ty svině jedná nenažrana. No a vedle u stojanu plešatý chlap a hnáty skoro křížem když to slyšel. Já si myslela že tam jsem sama. Vůbec jsem ho neviděla.
Mamka takhle jednou v zimě ráno přijde k autu, nejde odemknout dálkovým. Divné, ale třeba vybitá baterka. Odemkne klíčem, auto očistí, omete a sedne si, nejde nastartovat. Volá mému muži, že s autem něco je, nemůže se dostat do práce, neotočí ani klíčkem v zapalování, divné…tak vyleze z auta, čeká na mého muže a kouká, za zadním oknem nejsou polštářky a blbiny, co tam normálně má…divné…no když zkontrolovala spz, zjistila, že se vloupala do cizího, ale úplně stejného auta, její stálo kousek dál ![]()
Já se dobrovolně přiznám, že jsem jednou chtěla být strašně samostatná a doplnit si sama olej… Jenže jsem si spletla uzávěry a nalila půl láhve oleje do nádobky na chladící kapalinu 🤦🏻♀️
Od té doby už, co se údržby auta týče, raději zase samostatná nejsem.
No já v zimě zaparkovala. Po nějaké době přišla k autu, odehrabala a nemohla se dostat dovnitř. Pak jsem tedy zjistila, že moje auto je kousek vedle. Takže opět odhrabat a s pocitem blba, odjet ![]()
@Monchichik jeee, aniž bych četla diskuzi, tak píšu níže téměř tu samou historku ![]()
EDIT: než jsem vypotila příspěvek, tak bylo o chviličku posláno předemnou
@Atisia píše: Více
Přišla jsem k němu, odemkla a nic. Na nic jsme ani s chlapama nepřišli. Prostě záhada. Od to doby to naštěstí neudělalo.
@Monchichik píše: Více
Taky jsem jednou před marketem nedokázala otevřít auto. Ale včas jsem si všimla, že nějaký vtipálek s úplně stejným autem zaparkoval vedle mě a já to naše přes to jeho neviděla. Až jsem přišla blíže, tak jsem je viděla obě vedle sebe. ![]()
@Holkamodroocka píše: Více
Jo, i nám se to stalo.
No když jsem měla zmíněné první auto. Jela jsem s tátou do obchodu a pro příchodu k autu jsme zjistili, že tam stojí dvě úplně stejná auta a doklady byly uvnitř. Auto jsme měli chvilku a SPZ jsme si nepamatovali. Tak jsme to ryskli a odemkli. Ještě nás napadlo, co když se odemknou obě?😅
@Holkamodroocka píše: Více
Ber to tak, že jsi udělala dovrý skutek jinému řidiči ![]()
Zamklo se mi nastartované auto s plnou nádrží a všemi věcmi uvnitř. Všude sníh, mráz. Nemohla jsem nic, ani domů protože klíče i telefon byli v určeném autě. Naštěstí měl můj chlap výjimečně noční a tak mi po příjezdu donesl náhradní klíče. Ta jeho směna byla fakt náhoda. Jinak nevím. ![]()
Málo kdo ale uvěří, že se někomu zamkne nastartované auto při ometani sněhu. Takže jsem. Některým lidem najukala, že jsme Pichla. Od téhle situace nikdy nevy
lezam z nastartovaneho auta.
Je to asi 15 let už, tenkrát jsem si půjčila navigaci od sousedky a jela někam, kde to neznám. Ta navigace stala za vyliz… a protože jsem neměla dálniční známku, tak mě honila porad dokola. Viděla jsem u krajnice stát policajty, jak měří a tak jsem zastavila u nich a po několika pokusech, kdy se mi oni pokoušeli navigaci zprovoznit, tak to vzdali a jeli přede mnou, aby mě dovedli na vypadovku, kam jsem potřebovala ![]()
@Holkamodroocka no mamka se dostala i dovnitř…akorát už nenastartovala… ![]()
Pojďte se při neděli tak trošku pobavit
.
.
Nasdílejte své vtipné „řidičské příběhy“. Přivedl mě na to tenhle článek - CO DĚLAT, KDYŽ NATANKUJEŠ BENZÍN MÍSTO NAFTY. Mně se to nestalo, ale známé jo, když jela přednášet na konferenci, část trasy jela za doprovodu policie, kterou žádala o pomoc, prostě už nebyl čas ztrácet čas. Blondýna, no