Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@eumedon píše: Více
Na kterou jednou táta úplně zapomněl a též volal mechanika. Vtipný bylo, že mě na to před každou jízdou upozorňoval. Mechanik přijel, odemkl, předal klíče
![]()
Pamatuju, jak jednou přijeli lidi s hodně drahým nablýskaným fárem. A chlápek z ostrahy si z nich chtěl udělat srandu, tak na to namířil svůj dálkový ovládač k bráně, zmáčknul… no a auto se odemklo. Výraz majitele si pamatuji dodnes ![]()
A teď jsem na dovolené šla ráno do pekárny kolem našeho auta z půjčovny. A po návratu zkroušeně povídám manželovi - lásko, řídíš tady v těch miniuličkách jako Bůh, ale stejně je to houby platný, někdo nám to přes noc oparkoval. Vezmu ho k autu a ukazuju - vidíš, tohle tady nebylo a tohle taky ne… A muž s ledovým klidem říká - máš pravdu, nebylo. A pořád není, naše auto je totiž to za ním ![]()
@Loneli píše: Více
To nepoužíváte? Ve velkých městech je oparkovaná velká část aut ![]()
@Atisia píše: Více
tohle se mamce taky povedlo. Od té doby, pokud jsou klíčky uvnitř, musí zůstat otevřené min. jedny dveře.
Když jsme měli krátce auto, tak si v něm manžel zabouchnul klíčky. Seděl v kufru se psem, pak vystoupil zavřel a auto se zamklo a klíče uvnitř. Naštěstí jsem měla v batohu náhradní, tak se vše ihned vyřešilo.
Moje sestřenka někdy v polovině 90. let dostala od svého snoubence auto - takovou červenou Mazdu, na tu dobu hodně velký žihadlo, zvlášt na malým městě a v jejich letech (bylo jí tak 19, 20 roků). Měla relativně krátce řidičák a jednou jí to zdechlo na křižovatce a nemohla se rozjet, jakmile se za ní začaly štosovat auta a troubit, případně něco vyřvávat chlapi, tak jí ruply nervy a prostě vystoupila a z toho auta zdrhla
Utíkala na náměstí k telefonní budce volat přítelovi, že se tam za žádnou cenu nevrátí a že tam musí někoho poslat, ať s tím odjede nebo že hrozí, že to někdo rovnou ukradne, protože tam nechala klíče.
Já měla jako mladá Favorita a s ním mám historek… například jednou napadl sníh a k domu kde jsem bydlela vedla cesta do prudšího kopce. V polovině cesty do kopce mi začalo auto klouzat zpátky. Zastavila jsem a absolutně nevěděla co dělat. Tak jsem šla do místní hospody, kde jsem úplně cizí chlapy poprosila o pomoc a tak mi v jedenáct večer šla na pomoc půlka hospody. ![]()
@Atisia píše: Více
Tohle se stalo kolegům se služebním autem. To se fakt neututlalo
![]()
Jela jsem 5 km se zatáhlou ruční brzdou, ve staré Škodovce
. Upozornil mě na to až random muž, když už se mi kouřilo z auta
.
Po cestě mi prasklo čerpadlo (Asi) a vytekl mi všechen benzín najednou. Takže jsme volali tátovi. Ten přijel s manometrem, vyměnili jsme si auta a před barákem se mu to stálo taky. Pak v tomhle konkrétním autě, půl roku zpátky, došel fridex a prasklo těsnění pod hlavou a auto kapul.
Táta má ale obecne auta s nějakým zlým kouzlem.
Půjčila jsem si jeho auto. Vždycky na mě svítila nějaká kontrolka co svět neviděl. Tentokrát mi tvrdil, že nic svítit nebude, jenom zapalování jde špatně.
20 minut mi trvalo než se klíček rozhodl odemknout auto. Strašný. Venku pršelo přední okno zapatlany. Do toho mi to přední nahodil kamion blátem a tak jsem si pustila odstrikovače, jako normální člověk. Jenže v nádobce chyběla voda a stěrače všechno zorpatlali, co teď. Tak jsem zastavila, hodila varovný a umyla okna limonádou. Hned jsem volala své polovice aby se semnou sešel a nalil do tatova auta vodu do ostřikovačů. To jsme taky udělali. Jenže ta voda tekla z auta. Nádobka byla prasklá.
táta mi to prý zapomněl říct. nechápu jak s tím mohl jezdíš když nevidel ![]()
Jela jsem po dlouhé době jako řidič začátečník autem, kterým jsem předtím nejela, s dcerou k lékaři do vedlejší vsi. Začalo pršet a já nemohla přijít na to, jak spustit stěrače, tak dlouho jsem za to tahala, až jsem zlomila tu páčku
![]()
Naštěstí pak pršet přestalo, jinak bych musela čekat, neb jsem se strašně bála jet bez stěračů
![]()
Vzpomněla jsem si na autoškolu. Podařilo se mi dát blinkr pravou rukou. Při odbočování vlevo mi to nějak vyšlo
.
A ještě jedna příhoda. Stala jsem u krajnice a když jsem zase vyjížděla, tak dala blinkr.
Instruktor: „Co slyšíte?“
Já: „Nic“.
I:„Vážně?“
Já:„Jo, kamínky.“
I:„Ne, máte stále zapnutý blinkr!“
@cecetka píše: Více
Já to mám dennodenně před barákem
po ránu to chce hoooodně soustředění ![]()