Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, mám měsíční miminko. Kojím, ale na doporučení doktorky ještě dokrmuji UM. Občas mu stačí jen nakojit. UM dávám tak 3-4krát denně, podle potřeby. Snažím se podporovat laktaci, beru vitaminy, odsávám, přikládám na požádání, ale miminku to nestačí. V poslední době má i tužší stolici (viz foto). Máte prosím někdo podobné zkušenosti? Je stolice normální? Jak se zbavit dokrmování UM. Děkuji
Tak hlavne kojeni neres s doktorkou, ta tomu prd rozumi. Co si pozvat laktacni poradkyni?
Dobrou, na doporuceni.
Jinak pises malo informaci.
Proc dostal dokrm? Jak krmis? Vazis?
Jestli chces kojit, je potreba nedavat dokrm flaskou a opravdu vydrzet ho nedat, dat az v krizi treba vecer. Jo, budes mit mimco tri dny nonstop na prsu, ale ctvrty den uz se bude normalne jen kojit. S velkou pravdepodobnosti.
@Lucie_Sx z porodnice jsme odcházeli ze ztrátou váhy a pak 14dní nepřibíral na váze a byl na prsu snad celý den po dobu těch 14dní, tak jsem podstoupila asistované kojení, vážení před a po kojení a vypil málo. Navíc mám kloboučky na kojení, někdy se nám podaří kojit bez nich. Odstříkám po 15 minutách každý prso dohromady 60-80 ml
No, ještě můžeš zkusit tu laktační poradkyni. Předpokládám, že se chceš rozkojit a plně kojit. To dokrmování je opravdu hodně časté a tohle kombinování většinou nefunguje.. Miminko pláče? Nemá dost? Stolice mi přijde v pohodě, pokud se dítě nekroutí, tlačí a nejde to ven..
@Beaba píše:
@Lucie_Sx z porodnice jsme odcházeli ze ztrátou váhy a pak 14dní nepřibíral na váze a byl na prsu snad celý den po dobu těch 14dní, tak jsem podstoupila asistované kojení, vážení před a po kojení a vypil málo. Navíc mám kloboučky na kojení, někdy se nám podaří kojit bez nich. Odstříkám po 15 minutách každý prso dohromady 60-80 ml
Nekde tam bude neco blbe, chce to fakt zkusenou LP.