Málo časté kojení

136
24.6.23 02:00

Málo časté kojení

Ahojky,
Mám 2tydenni holčičku. A tak trochu mem děsí intervaly mezi kojením. Doufám, že mě uklidníte, že to tak měl někdo taky 🙈 Malá si o mlíčko říká po cca 4 hodinách. Občas přes den po 3.. Ale spis až po těch 4… V noci máme jeden interval 4,5-5 hodin… za ten den/24h to vychází většinou na 6 kojení. Občas, ale opravdu málokdy na 7.. Malá si evidentně bere ode mě dost, protože když se ji přes den snažím vzbudit dřív na krmeni, nedaří se a když už se podaří, tak to kolikrát vyblinká… u prvního syna, jsem měla v noci delší intervaly, ale Dohnal si to přes den.. Teď mě to docela děsí.. Váhu teď nevím. Budu si ji v neděli půjčovat, abych věděla kolik si vezme a jak přibírá. K doktorovi jdeme v týdnu. Prosím uklidněte mě, že je normální 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
24.6.23 09:28
@Mayunka6 píše: . A tak trochu mem děsí intervaly mezi kojením. Doufám, že mě uklidníte, že to tak měl někdo taky … za ten den/24h to vychází většinou na 6 kojení … Teď mě to docela děsí … Prosím uklidněte mě, že je normální …

Naprosto normální dítě. Není co řešit. Teprve kdyby z týdne na týden přestala přibírat na váze.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.6.23 02:47
@Mayunka6 píše:
Ahojky,
Mám 2tydenni holčičku. A tak trochu mem děsí intervaly mezi kojením. Doufám, že mě uklidníte, že to tak měl někdo taky 🙈 Malá si o mlíčko říká po cca 4 hodinách. Občas přes den po 3.. Ale spis až po těch 4… V noci máme jeden interval 4,5-5 hodin… za ten den/24h to vychází většinou na 6 kojení. Občas, ale opravdu málokdy na 7.. Malá si evidentně bere ode mě dost, protože když se ji přes den snažím vzbudit dřív na krmeni, nedaří se a když už se podaří, tak to kolikrát vyblinká… u prvního syna, jsem měla v noci delší intervaly, ale Dohnal si to přes den.. Teď mě to docela děsí.. Váhu teď nevím. Budu si ji v neděli půjčovat, abych věděla kolik si vezme a jak přibírá. K doktorovi jdeme v týdnu. Prosím uklidněte mě, že je normální 🙊

Musis rozlisit miminko, ktere je spokojene a proste vic spi, od ditete, ktere je apaticke a spave z hladu nebo jineho problemu.
Hlavni ukazatel jsou pocurane pleny, dalsi chovani miminka behem bdelosti, a vaha, ktera nejde dolu.
Samozrejme kazde dite je jine, takze normalni to byt muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová