Příliš častá stolice u novorozence

186
17.6.23 17:30

Příliš častá stolice u novorozence

Holky, pomoc,
naše malá hodně kaká. Teď jsem ji vzala na kojeni a během cca 30 minut tři stolice. První už byla v plence a další dvě přišly během kojeni.
Takže se stává, ze stolici máme, když prebalujeme a pak se ještě jednou, dvakrát se udělá do pleny během kojeni.
Kojim ji přes hadicku dávám ještě dokrm z odstrikaneho mléka- občas taje UM, když mlecko nestačí. Příjem má obrovský.
Zvládne vypít i 80ml, navíc i něco spapá při kojeni a to má jen 14dni. Možná proto tolik kaká, ale trochu se bojím, abychom něco nepodcenili.
Nemáte s častým kakanim nějaké zkušenosti?
Zitra budu volat doktorce.

Diiiky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
17.6.23 20:50

@Holka Lolka První syn kakal taky dost často. Nezapomenutelná byla noční přebalování, kdy se pokakal třeba 4× za sebou pokaždé, když jsem mu zvedla nožky a chtěla dát čistou plenu. Při kojení taky kakal vždy. Za mě to ale bylo to nejlepší, co mohlo být. Bylo to jediné dítě, které nemělo problém s bolestí bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.6.23 22:39

Normalni, lepsi prebalit az po kojeni, akorat bacha, at neblije, az ji zvednes nohy. Opatrne. A pak treba znovu prso na uspani.

A jestli chces kojit, pozvala bych si LP a zrusila ty serepeticky okolo, ve 14 dnech to jeste pujde dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
18.6.23 01:45

Moje děti kakaly před kojením a po kojení… Každej to má jinak, ale podle mě to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová