Kojenecká váha

1903
11.9.21 08:39

Kojenecká váha

Zdravím,

mám na vás dotaz. Dcera nedávno narozená, jsem prvorodička a zápasíme s kojením - narozena v 35+6 a pár dní v inkubátoru. Rady a tipy jsem dostala od laktační poradkyně a skoro každé kojení už si malá dá 10 - 20g..
Tudíž potřebují tip na nějakou dobrou kojeneckou váhu, který nemá příliš velkou odchylku měření a v nemocnici se mi hodně líbily funkce hold a paměť.
Doporučily byste mi, prosím, nějakou, která by tyhle požadavky splňovala, případně s jakou máte vy dobrou zkušenost?
Cenově bych byla ráda kolem 1500,–. (to, že dražší jsou lepší mi nemusíte vysvětlovat, ale 3000 za váhu se mi dávat nechce).

Předem moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
11.9.21 09:03

Zkus se zeptat v porodnici, kde jsi rodila, zda není možné si váhu půjčit, spousta z nich to nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.9.21 09:05

Můžu ti prodat kojeneckou váhu ETA, kdybys měla zájem, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.21 09:08
@Wenn.Nox píše:
Zdravím,

mám na vás dotaz. Dcera nedávno narozená, jsem prvorodička a zápasíme s kojením - narozena v 35+6 a pár dní v inkubátoru. Rady a tipy jsem dostala od laktační poradkyně a skoro každé kojení už si malá dá 10 - 20g..
Tudíž potřebují tip na nějakou dobrou kojeneckou váhu, který nemá příliš velkou odchylku měření a v nemocnici se mi hodně líbily funkce hold a paměť.
Doporučily byste mi, prosím, nějakou, která by tyhle požadavky splňovala, případně s jakou máte vy dobrou zkušenost?
Cenově bych byla ráda kolem 1500,–. (to, že dražší jsou lepší mi nemusíte vysvětlovat, ale 3000 za váhu se mi dávat nechce).

Předem moc děkuju.

Koupila jsem si Beurer BY 80, přesnost na 5g, funkci hold má, ale i tak se nesmí mimčo vůbec mrsknout, jinak to ukazuje fakt blbosti. Je z těch levnějších. Spíš bych nedoporučila, takže to píšu jako varování co fakt nekoupit. Já to s ní nějak přežila, ale bylo to k vzteku většinou, ale první dny po porodu jsem neměla ani sílu jí vracet a objednávat jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35834
11.9.21 10:04

Půjčují i pediatri. Zkus se zeptat u svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
11.9.21 14:49

@JancaS84
Díky za radu, tam jdeme na kontrolu v pondělí. @Aduš8
Nabízí a prozatím ji mám, ale nevím, jak dlouho ji budu potřebovat, tak bych radši svoji. Nechat si ji na další mimčo nebo prodat dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová