Kojenecká váha Soehnle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
30.1.10 11:09

kojenecká váha soehnle

Ahoj maminky, nemate nektera pls tuto vahu? mam ji z druhe ruky bez navodu a ted mi tam skocily libry a nevim co s tim, dekuju. :nevim:

http://www.ad-elektro.cz/…-64002-aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
30.1.10 12:56

Já jsem teda měla jinou, tak nevím jestli poradím.
ale jedním tlačítkem /měla jsem 3/ jsem přepínala libry-kila Tak to zkus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.1.10 15:55

dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.1.10 19:02

A pomohla jsem????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca46
27.12.10 09:53

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jak na koj.váze Soehnle přepnout libry na kg. Máme tam pouze dvě tlačítka: on/off a Tara. Vůbec si s tím nevíme rady. Jednou jí zapneme a je to nasttavené na kg, pak jí zase zapneme a jsou tam libry. Návod na interneru jsem bohužel žádný nenašla. Děkuji moc za radu. :-P

• Citovat
  • Upravit
970
27.12.10 19:46

Co si tak matně vzpomínám, tak já jsem musela u mojí váhy soehnle dýl podržet jedno to tlačítko a ono to pak přeskočilo na kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
trusa
5.3.11 09:01

návod

zde je návod
http://www.soehnle.de/index.php?…[action]=getviewclickeddownload&tx_abdownloads_pi1[uid]=47&no_cache=1

• Citovat
  • Upravit
1
3.8.13 09:42

LB na KG

Dobrý den. Moje zkušenost s touto váhou je: Po zapnutí váhy vám naskočí na displeji vše co váha nabízí v tomto módu stiskněte dlouze a silně tlačítko on/of důležité je že musíte trochu víc přitlačit na tlačítko než když váhu zapínáte držíte jej tak dlouho dokovad nenaskočí kila. Přepnutí Kg na Lb je totožné. Snad vám to pomuže. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí