Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, nemate nektera pls tuto vahu? mam ji z druhe ruky bez navodu a ted mi tam skocily libry a nevim co s tim, dekuju. ![]()
Já jsem teda měla jinou, tak nevím jestli poradím.
ale jedním tlačítkem /měla jsem 3/ jsem přepínala libry-kila Tak to zkus. ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jak na koj.váze Soehnle přepnout libry na kg. Máme tam pouze dvě tlačítka: on/off a Tara. Vůbec si s tím nevíme rady. Jednou jí zapneme a je to nasttavené na kg, pak jí zase zapneme a jsou tam libry. Návod na interneru jsem bohužel žádný nenašla. Děkuji moc za radu. ![]()
Co si tak matně vzpomínám, tak já jsem musela u mojí váhy soehnle dýl podržet jedno to tlačítko a ono to pak přeskočilo na kg.
zde je návod
http://www.soehnle.de/index.php?…[action]=getviewclickeddownload&tx_abdownloads_pi1[uid]=47&no_cache=1
Dobrý den. Moje zkušenost s touto váhou je: Po zapnutí váhy vám naskočí na displeji vše co váha nabízí v tomto módu stiskněte dlouze a silně tlačítko on/of důležité je že musíte trochu víc přitlačit na tlačítko než když váhu zapínáte držíte jej tak dlouho dokovad nenaskočí kila. Přepnutí Kg na Lb je totožné. Snad vám to pomuže. ![]()