Vybavení do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
19.1.10 13:20

Vybavení do postýlky

Ahojky, prosím poraďte :-) . Budeme vybírat matrace do postýlky a v obchodě nám jich nabídli několik. Jaká je nejvhodnější? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
19.1.10 13:45

my máme s kokosovým vláknem a je dobrá. teda myslím. malý si zatím nestěžuje. matrace není nijak proležená a stále jako nová. stejnou si pořídila i sestra a taky je moc spokojená. tak přeji dobrou ruku při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.1.10 13:51

Máme z jedný strany kokos a z druhé pohanku, uvnitř molitan :wink: a mohu jen doporučit. Kokos je trošku tvrdší a teď zrovna spí na něm. Já ale nepoužívám monitor dechu, takže jestli ho budeš muset mít, tak vybírej matraci i dle toho, zda pod ní může monitor být nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.1.10 14:14

My máme matraci také s kokosovým vláknem , je tvrdší a malému to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
19.1.10 14:38

Máme matraci s kokosovým vláknem+monitor dechu,jde to úplně v pohodě.Matrace mám vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
19.1.10 15:57

ahoj malým dětem vyhovuje snad vše je zbatečné za první matraci na mimi utrácet tisíce stačí ti tak do 1000 a až budeš pořizovat velikou postel tak tam mu už kup něco pořádného :-) miminko ti stejně neřekne jak se mu na matraci spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.1.10 16:25

AHojky určitě ne měkou kvůli SID, hodně dobrá je kokosová prý, já koupila koko-molitan-kokos a je super, myslím tak akorát. JINAK JESTLI MLŽU RADIT koukej spíš na netu, tam jí koupíš levněji. Já ji koupila na netu o 300 levněji než v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
33
20.1.10 13:10

Ahoj, díky moc za rady. Monitor dechu budeme mít, takže se na to zaměřím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.1.10 13:52

Ahoj, my máme kokos + molitan. Prý je to nejlepší kombinace. Samotný kokos je prý tvrdý pro dítě a molita měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
30.1.10 10:22

Ahojky, tak my bysme brali matračku - kokos+pohanka. Myslíte, že bude fungovat monitor dechu? Máte někdo zkušenost? V obchodě prodavačka nevěděla :roll: :-)
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport