Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, prosím poraďte
. Budeme vybírat matrace do postýlky a v obchodě nám jich nabídli několik. Jaká je nejvhodnější? Děkuji za radu.
my máme s kokosovým vláknem a je dobrá. teda myslím. malý si zatím nestěžuje. matrace není nijak proležená a stále jako nová. stejnou si pořídila i sestra a taky je moc spokojená. tak přeji dobrou ruku při výběru
Máme z jedný strany kokos a z druhé pohanku, uvnitř molitan
a mohu jen doporučit. Kokos je trošku tvrdší a teď zrovna spí na něm. Já ale nepoužívám monitor dechu, takže jestli ho budeš muset mít, tak vybírej matraci i dle toho, zda pod ní může monitor být nebo ne.
My máme matraci také s kokosovým vláknem , je tvrdší a malému to vyhovuje.
Máme matraci s kokosovým vláknem+monitor dechu,jde to úplně v pohodě.Matrace mám vyhovuje.
ahoj malým dětem vyhovuje snad vše je zbatečné za první matraci na mimi utrácet tisíce stačí ti tak do 1000 a až budeš pořizovat velikou postel tak tam mu už kup něco pořádného
miminko ti stejně neřekne jak se mu na matraci spí
AHojky určitě ne měkou kvůli SID, hodně dobrá je kokosová prý, já koupila koko-molitan-kokos a je super, myslím tak akorát. JINAK JESTLI MLŽU RADIT koukej spíš na netu, tam jí koupíš levněji. Já ji koupila na netu o 300 levněji než v obchodě.
Ahoj, díky moc za rady. Monitor dechu budeme mít, takže se na to zaměřím. Díky
Ahoj, my máme kokos + molitan. Prý je to nejlepší kombinace. Samotný kokos je prý tvrdý pro dítě a molita měkký.
Ahojky, tak my bysme brali matračku - kokos+pohanka. Myslíte, že bude fungovat monitor dechu? Máte někdo zkušenost? V obchodě prodavačka nevěděla
![]()
Díky moc