Kojenecká voda kolik ml?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.23 15:46

Kojenecká voda kolik ml?

Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolik :think: Tak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76012
22.2.23 16:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolik :think: Tak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji

panebože, zase voda kojenci :zed: :zed: :zed: kolik je doktorce let? 90+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35492
22.2.23 16:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolik :think: Tak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji

Proč, málo čůrá?
Je kojeny nebo na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 16:05

@JancaS84 Je plně kojení, ale prý je potřeba zavodnit. Dnes jsem odnesla Dr. moč do laborky a vyskytla se tam drť prý to není nic vážného že to miminka mývají, tak mi poradila abych mu dávala vodu ale nevím právě kolik mu toho mám dávat 😟

• Citovat
  • Upravit
16165
22.2.23 16:18

Pokud to musí být, dala bych občas jen cucnout. Není nikde dané, že to vůbec bude mimi chtít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
22.2.23 16:44
@Anonymní píše:
@JancaS84 Je plně kojení, ale prý je potřeba zavodnit. Dnes jsem odnesla Dr. moč do laborky a vyskytla se tam drť prý to není nic vážného že to miminka mývají, tak mi poradila abych mu dávala vodu ale nevím právě kolik mu toho mám dávat 😟

nikolik, zkus častěji kojit,
a jestli už - tak mu zkus šoupnout do pusinky vodu na malé lžičce, rozhodně ne žádnou láhev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
23.2.23 11:18

Já jsme začala podávat vodu až okolo 8.měsíce, trochu k příkrmům, ale prso to stejnak jistilo.. zkusila bych více kojit, flašku nedávat, případně jak píše @stinga po lžičkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí