Kojenecká voda kolik ml?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolikTak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji
panebože, zase voda kojenci
kolik je doktorce let? 90+?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolikTak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji
Proč, málo čůrá?
Je kojeny nebo na UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Je plně kojení, ale prý je potřeba zavodnit. Dnes jsem odnesla Dr. moč do laborky a vyskytla se tam drť prý to není nic vážného že to miminka mývají, tak mi poradila abych mu dávala vodu ale nevím právě kolik mu toho mám dávat 😟
- Citovat
- Upravit
Pokud to musí být, dala bych občas jen cucnout. Není nikde dané, že to vůbec bude mimi chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@JancaS84 Je plně kojení, ale prý je potřeba zavodnit. Dnes jsem odnesla Dr. moč do laborky a vyskytla se tam drť prý to není nic vážného že to miminka mývají, tak mi poradila abych mu dávala vodu ale nevím právě kolik mu toho mám dávat 😟
nikolik, zkus častěji kojit,
a jestli už - tak mu zkus šoupnout do pusinky vodu na malé lžičce, rozhodně ne žádnou láhev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme začala podávat vodu až okolo 8.měsíce, trochu k příkrmům, ale prso to stejnak jistilo.. zkusila bych více kojit, flašku nedávat, případně jak píše @stinga po lžičkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mám prosbu, dnes jsem byla u doktora s 4 měsíčním miminkem doktorka mi řekla abych mu dávala pít vodu aby se zavodnil ale neřekla mi kolik
Tak se chci optat zda mi někdo neporadí předem děkuji