Kojenecké oblečení pro chlapečka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojenecké oblečení pro chlapečka
Chci touto cestou poprosit maminky z Prahy a okolí zda by mi některá nedarovala či levně neprodala větší množství použitého kojeneckého oblečení na chlapečka od narození do cca 1 roku? Za balík hadříků jsem ochotná zaplatit mezi 500-1500 kč dle množství. Preferuji osobní odběr proto prosím Praha a okolí. Díky moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
oblečky pro chlapečka
Milá Nynynko, narodila se mi krásná holčička a předtím jsem měla kluka. Mám dost overálků a body pro chlapečka, je to hlavne Next, Cherokee, HM. Protože holčička je naše překvapení, plánuju, že dám věci po klukovi pryč a koupím si nové. Nedarovala bych je, ale prodala. Jsem z Prahy 9. Ozvěte se, můžeme se dohodnout na předání. Zuzana
- Citovat
- Upravit
oblečení
Ahoj ráda bych se připojila
včera se nám prďola konečně ukázal, takže bude to kluk pan doktor říkal že na 100% a můžem kupovat věcičky, zatím nemám v podstatě nic, termín porodu konec března, tudíž sháním výbavičku na 0-3 tj. od vel 56 ideál po podzimním miminku např narozeným v září…nejlépe z Prahy a okolí, spíš oblečky po jednom mímu „novější“, uvítám i neutrální barvy - cenu bych viděla také dle množství a kvality cca 500-1500Kč. Předem děkuji za nabídku nejlépe na SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení .)
Prodávám spoustu oblečení pro chlapečka
Je všechno v dobrém stavu
Pokud by jstě měla zájem mohu poslat foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DARUJI oblečení pro kluky. Je to mých dvou dětech, některé jak nové, některé použité více. Mám to v balíku, velikost do 1,5 roku (do velikosti 86/92). Preferuji osobní odběr v Brně. Pošlete mi zprávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peerla jsou jeste veci petra. ***
Příspěvek upraven administrátorem 17.2.2014 21:10 - kontaktní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte ještě nějaké věcičky na chlapečka? Sháním od 10 měsíců.
Děkuji Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
diskuze už je starší - nyní už pro inzerci funguje bazar. Můžete zde nakupovat i prodávat dětské oblečení, bez provize. Doporučuji se zapojit tam.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit