Kojenecké oblečení pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
25.10.10 12:13

Kojenecké oblečení pro chlapečka

Chci touto cestou poprosit maminky z Prahy a okolí zda by mi některá nedarovala či levně neprodala větší množství použitého kojeneckého oblečení na chlapečka od narození do cca 1 roku? Za balík hadříků jsem ochotná zaplatit mezi 500-1500 kč dle množství. Preferuji osobní odběr proto prosím Praha a okolí. Díky moc :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zuzana1234
25.10.10 13:39

oblečky pro chlapečka

Milá Nynynko, narodila se mi krásná holčička a předtím jsem měla kluka. Mám dost overálků a body pro chlapečka, je to hlavne Next, Cherokee, HM. Protože holčička je naše překvapení, plánuju, že dám věci po klukovi pryč a koupím si nové. Nedarovala bych je, ale prodala. Jsem z Prahy 9. Ozvěte se, můžeme se dohodnout na předání. Zuzana

• Citovat
  • Upravit
1927
9.11.10 10:10

oblečení

Ahoj ráda bych se připojila :lol: včera se nám prďola konečně ukázal, takže bude to kluk pan doktor říkal že na 100% a můžem kupovat věcičky, zatím nemám v podstatě nic, termín porodu konec března, tudíž sháním výbavičku na 0-3 tj. od vel 56 ideál po podzimním miminku např narozeným v září…nejlépe z Prahy a okolí, spíš oblečky po jednom mímu „novější“, uvítám i neutrální barvy - cenu bych viděla také dle množství a kvality cca 500-1500Kč. Předem děkuji za nabídku nejlépe na SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 14:15

Oblečení .)

Prodávám spoustu oblečení pro chlapečka :) Je všechno v dobrém stavu :) Pokud by jstě měla zájem mohu poslat foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.10.13 20:43

DARUJI oblečení pro kluky. Je to mých dvou dětech, některé jak nové, některé použité více. Mám to v balíku, velikost do 1,5 roku (do velikosti 86/92). Preferuji osobní odběr v Brně. Pošlete mi zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.14 19:51

@Peerla jsou jeste veci petra. ***

Příspěvek upraven administrátorem 17.2.2014 21:10 - kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.14 17:22

Dobrý den, máte ještě nějaké věcičky na chlapečka? Sháním od 10 měsíců.
Děkuji Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
3.5.14 20:13

Zdravím,
diskuze už je starší - nyní už pro inzerci funguje bazar. Můžete zde nakupovat i prodávat dětské oblečení, bez provize. Doporučuji se zapojit tam.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat