Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, jaké mate zkušenosti, sedí velikosti bodycek, overalku Reserved? Je to velikostně jako Lidl nebo Lindex?
Rada bych si objednala on-line, ale ještě zadne nemám, tak úplně nevim a vracet se mi pokud možno nechce ![]()
Pár věcí jsem měla a přišlo mi to srovnatelné s Lindex či HM
Bodyčka jsem tuším neměla, spíš pyžámka.
Kupuju v Reservedu bodyčka, syn je hrozná nudle a pasuje mi, že mají trochu štíhlejší střihy, jak po těle, tak v rukávech. Řekla bych, že velikostně jsou trochu menší než HM, ne na délku, ale na objem.
Diky moc za odpovědi, mne šlo hlavně o to, aby to nebylo menší než by mělo, to se přes internet špatně odhaduje, a už mám taky tu zkušenost. Lindex, HM, Lidl mne osobně přijdou velikostne odpovídající nebo spis větší (ale i různý věci od nich můžou sedět různě, no, u všech jsem se s tím setkala). Takže jestli věci z Reserved jsou na tom podobně, tak pro me dobry ![]()
Za mě jsou body malá a tenká látka a úzký střih. Objednala jsem jen jednou a víckrát už ne. Ale za ty peníze zase ok ve výprodeji pokud máš hubenější dítě, což nás není
tomu sedí nejlíp hm
Úzký střih nevadí, úplně hubený tedy není, ale některá body z HM mu děsně plandají ![]()